Pluspunten
Denken met je mee, geven goed advies qua maat. Echt een ruim aanbod in vergelijking met een gewone winkel voor de grotere cupmaat.
Pluspunten
Vriendelijke communicatie
VerbeterpuntenBij het omruilen voor een andere maat is het jammer dat je verzendkosten moet betalen voor het om te ruilen product. Via internet kopen is nu eenmaal lastig wat maat betreft. Eventueel risicozou voor de verkoper moeten zijn en niet voor de koper.
Pluspunten
Altijd fijn dat ik contact met jullie kan hebben via email. En nogmaals bedankt voor de bikini nog na te sturen!
Pluspunten
Mooie verpakking, handgeschreven briefje erbij is erg leuk, vlot mail contact
Verbeterpunten-
Pluspunten
Wilde nog een broekje meebestellen maar had mijn eerdere bestelling al gedaan, even gemaild en het werd kosteloos nagestuurd. Top!
Pluspunten
Fijne webwinkel. Snelle levering en zorgvuldig ingepakt in een mooi pakket!
Pluspunten
Persoonlijk briefje bij de bestelling. (alhoewel dit de laatste twee keren niet het geval was). Ik vond dat jammer, daar dit echt iets persoonlijk was en je je als klant nog meer gewaardeerd voelt.
Pluspunten
snelle levering en bij vragen ook een zeer snel antwoord
Verbeterpuntenxx
Pluspunten
Mooie lingerie. Vriendelijk in de communicatie
VerbeterpuntenMijn bestelling zou later worden geleverd dan vooraf aangegeven. Hier kreeg ik keurig een mail over. Het zou waarschijnlijk woensdag ipv maandag verstuurd worden. Echter hoorde ik die woensdag niks. Omdat ik maar kort in NL was, had ik maar een korte periode waarin het geleverd kon worden. Ik heb er toen vrijdags zelf achteraan moeten mailen wanneer het nu kwam. Ik zou graag proactief geïnformeerd willen worden. Dus als jullie aangeven dat het woensdag wordt gestuurd maar dit gebeurt niet, dan graag een korte update hierover. Tweede punt is dat ik het jammer vind dat jullie niet aan BTW teruggave doen voor mensen die niet in de EU wonen. Voor mij reden om geen inkopen meer te doen bij Annadiva.
Pluspunten
Het persoonlijk geschreven kaartje bij de bestelling. Super attent.