Pluspunten
Persoonlijke kaartje bij levering. Producten netjes ingepakt. Duidelijk uitleg over eventuele retour verzenden.
Pluspunten
Leuk persoonlijk kaartje toegevoegd!
Pluspunten
VerbeterpuntenBijna een maand geleden spullen retour gestuurd, nog steeds geen geld teruggekregen
Hoi Debbie, Het klopt dat het bij jou wat langer heeft geduurd voordat je het geld terug hebt gekregen. Dit had te maken met het feit dat jou pakket kwijt was geraakt bij de post. We hebben dit inmiddels voor je opgelost en hopen dat je geniet van je nieuwe bikini. Met vriendelijke groet, Marjolein Steenbakkers Annadiva
Pluspunten
In vergelijking met winkels die badmode verkopen heeft Annadiva een zeer groot assortiment. Goede prijs/kwaliteitverhouding. Snelle en adequate communicatie. Zeer oplossingsgericht. Heel persoonlijk.
Pluspunten
Goede service, mooie bikini, persoonlijk briefje en prachtig doosje
Pluspunten
Mooie lingerie in grote maten, panache sportbh is een topper.
VerbeterpuntenVeel bh s moeten nog besteld worden dus als je iets de volgende dag of de dag erna nodig hebt, dan lukt dat niet altijd. Met ruilen ben je dan zo weer een week verder. Bh moet eerst terug zijn, evt verschil in prijs bijbetaald. En dan gaat t op de bus. Tip: grotere voorraad, gaat alles meteen sneller.
Pluspunten
Goed bereikbare klantenservice met eerlijk advise. Ik zou hier zeker nog een keer bestellen.
Pluspunten
Via kialapunt retour zenden. Luxe en nette verpakking. Betalen via afterpay.
Pluspunten
Pluspunten
Goede communicatie
Pluspunten
Product was snel binnen en mooi verpakt
Pluspunten
Snelle reactie op maik
VerbeterpuntenProduct was uitverkocht en duurde erg lang voordat geld was teruggestort.
Pluspunten
Goede kwaliteit en goede service
Verbeterpunten24 uurs levering....
Hoi Helen, Bedankt voor het plaatsen van deze review. We doen ons uiterste best om bestellingen waarvan alle artikelen op voorraad zijn ook daadwerkelijk binnen 24 uur te versturen. Als dit niet mogelijk is, dan proberen we onze klanten hier tijdig van op de hoogte brengen. Toch zullen we er in de toekomst zeker extra op letten. Met vriendelijke groet, Marjolein Steenbakkers Annadiva
Pluspunten
Goede/duidelijke website en snelle levering
Pluspunten
De bestelling was heel mooi ingepakt, het was een kadootje
Pluspunten
Perfecte service, persoonlijk contact met de klant (wordt zeer gewaardeerd!), levertijd prima in orde, produkten goede kwaliteit, zeer net verpakt. Zelfs bij zo'n moeilijk produkt als lingerie werkt dit concept prima!