Pluspunten

Geweldig ben er héél erg blij mee met mijn smalle omvang....😊

Pluspunten

Geweldige aanbiedingen. Service: wanneer een product is uitverkocht wordt het speciaal besteld.

Pluspunten

Goede kwaliteit met scherpe prijzen. Verzending wordt keurig verzorgd. Vriendelijke klantenservice.

Pluspunten

Snelle levering, goede service mooie merken

Pluspunten

Voor Prijs-/kwaliteitverhouding heb ik een 5 gegeven omdat na een paar maanden bij BH Deauville 0161811 al een beugel eruit kwam gepiept. Ik heb hem zelf weer gerepareerd met een klein steekje. Maar verder ben ik zeer tevreden over het product.

Pluspunten

Nog nooit zo blij geweest met een website waar ik eindelijk leuke lingerie in mijn maat kan bestellen.

Pluspunten

Hele fijne winkel, ook leuk dat er een persoonlijk berichtje bij zit. Dit geeft toch een gevoel van waardering!

Pluspunten

Ik vind eigenlijk het grootste pluspunt dat er veel keuze in grote cupmaten is en dat er bijpassende stringetjes zijn. Ik heb een grote cupmaat maar wil daar liever niet zo een enorme onderbroek bij die ze bij normale lingerie zaken wel volop aanbieden. En als Prima Donna fan vindt ik het product gewoon mooi. Je kan hier mooie sexy en steunende lingerie kopen. Helemaal top dus!!!

Pluspunten

Ik was al ""om"" bij de enorme keuze in grote cupmaten. Maar de rest is ook gewoon meer dan netjes geregeld! Top! Zo door blijven gaan.

Pluspunten

Prima webwinkel met zeer ruime sortering en fijn contact met medewerkers. Juist voor de grotere cupmaten een aanrader. In de winkels heb ik amper keuze.

Pluspunten

Goede / snelle levering.

Pluspunten

Prima kwaliteit en supersnelle leveringBetalingsmogelijkheden zouden ruimer moeten zijn zodat ook klanten die liever niet via computer willen betalen de mogelijkheid hebben om te kopenHet zou in elk geval de drempel verlagen en meer kanten aanspreken

Pluspunten

Super service! Werd sneller geleverd omdat ik op vakantie ging, top!

Pluspunten

uitstekende levering van de bestelde artikelen

Pluspunten

Zeer goede service , snelle levering .

Pluspunten

Deze webwinkel is helemaal top! Ze zijn erg duidelijk over de maten, hebben goede service, veel informatie, goed aanbod en ook regelmatig aanbiedingen.

Pluspunten

3 jaar geleden een bikini en dit jaar een badpak gekocht. Vragen worden snel en vakkundig beantwoord. Pakje is er met 3 dagen en zo leuk dat er een persoonlijk woord bij geschreven is!

Pluspunten

Kei goed !!!!

8 Australielaan

Den Bosch 5232BB