Pluspunten
Snelle levering, leuke persoonlijk boodschap erbij.
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
snelle levertijd, mogelijkheid tot retourneren, geschreven briefje is heel leuk.
Verbeterpuntenzou geen weten
Pluspunten
Persoonlijk schrijven bij de levering ,
Pluspunten
Mooie site heldere uitleg van producten. En ze beschikken over een up to date voorraadbeheer. Dat voorkomt dat je als je iets bestelt hebt naderhand moet horen sorry is al verkocht in de winkel. Top alle optie,s
VerbeterpuntenHeb ik niet.
Pluspunten
Snelle reactie na bestelling. Keurig mailtje dat levering wat later zou zijn omdat een deel van mijn bestelling nog uit de winkel moest komen. Werd goed op de hoogte gehouden van vorderingen. Leuk, dat geschreven kaartje!
Pluspunten
Goed advies, snel, oplossing gericht en behulpzaam... Zeker voor mensen met een maatje meer, veel mooie setjes en keuze genoeg.
VerbeterpuntenMisschien persoonlijk inloggen mogelijkheid met de persoonsgebonden maten erbij. Gelijk de maten bestellen op jouw lijf!
Hoi Caroline, Bedankt voor je positieve review, en voor de tip. We zullen deze zeker meenemen. Met vriendelijke groet, Marjolein Steenbakkers Annadiva
Pluspunten
Snelle service en zeer persoonlijk met een vriendelijk kaartje bij je bestelling, !
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Het persoonlijke briefje bij de bestelling
Pluspunten
Makkelijk bestellen, mooie ruime collectie en een handgeschreven persoonlijk kaartje erbij, erg leuk! Aanrader!
VerbeterpuntenEen wat goedkopere collectie erbij zou ook prettig zijn voor mensen met een wat minder goed gevulde portemonnee naast de al bestaande collectie, zo heb je voor ieder wat wils. Ben zelf erg blij met deze mooie webshop met bh's e.d. voor grotere cup en omvangsmaten.
Hoi Marijke, Bedankt voor je positieve review. We proberen het assortiment zo breed mogelijk te maken. Zowel in prijsklassen, als in maten en aanbod. Zo is er voor iets wat wils. Maar we zullen je tip meenemen, bedankt. Met vriendelijke groet, Marjolein Steenbakkers Annadiva
Pluspunten
Altijd goed geregeld
Pluspunten
Goede, betrouwbare webshop met fijne merken. Als je twijfelt over welke maat je moet bestellen kun je ze bellen voor advies. Top! Ik bestel alleen nog maar bij Annadiva!
Pluspunten
Toen ik per ongeluk een te kleine maat had besteld, werd er door Annadiva contact opgenomen of ik wel de juiste maat had opgegeven omdat ik bij mijn vorige bestellingen een andere maat had doorgegeven. Ik had het inderdaad fout ingevuld. Wat een geweldige service. Vakmanschap en ze kennen de klant!
VerbeterpuntenGeen verbeterpunten
Pluspunten
Super correct behandeld.
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Heel vriendelijk, deskundig, denken goed mee
VerbeterpuntenGa zo door
Pluspunten
ben erg blij met jullie!
Pluspunten
vlotte afhandeling
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Ik heb helaas een hele negatieve ervaring met ANNADIVA. Ik had er een bh van €93,- (!!) besteld. Toen ik deze ontving heb ik hem ALLEEN gepast. Helaas bleek de bh te klein. Heb toen netjes binnen 14 dagen laten weten dat ik deze retour wilde sturen en heb dat ook gedaan. Tot mijn grote verbazing kreeg ik een mail waarin stond dat ze de bh niet retour konden nemen omdat er witte vegen op zouden zitten, terwijl ik toen ik de bh in het doosje stopte om deze retour te sturen ik helemaal niks heb opgemerkt!!!! Na email contact kreeg ik te horen dat ik de bh alsnog moest betalen en daarna kreeg ik de bh weer thuis gestuurd. En wat bleek? er is helemaal niks te zien op de bh!!!! Ben toen naar een expert gegaan en ook zij kon geen enkele witte veeg bespeuren en beaamde ook dat aan de bh te zien is dat ie niet is gedragen. (De kaartjes waren nog helemaal in tact en er zaten geen vouwen in de cup) Omdat ik dit totaal geen stijl vond heb ik vervolgens telefonisch contact opgenomen met ANNADIVA en werd door hun op een zeer onbeschofte manier te woord gestaan. Na dat telefoontje besloot ik juridisch advies in te winnen bij het juridisch loket en ook zij vertelde mij dat ANNADIVA mij niet mag verplichten om de bh te betalen omdat er immers niks mee aan de hand is en ik netjes binnen 14 dagen heb aangegeven dat ik deze retour wilde sturen en wat ik ook heb gedaan. Weer een email gestuurd met een brief waarin ik de koop ontdaan wilde hebben en heb daar ook mijn foto's bijgevoe
VerbeterpuntenEen paar dagen later kreeg ik een reactie dat ze niet meer verder met me zouden discussiëren en dat ik dus verplicht de bh moet betalen. Ik bestel heel vaak via Internet maar ik ben nog nooit zo behandeld!! Een gewaarschuwd mens telt voor twee!!!
Pluspunten
Zeer vriendelijk en direkt bereid alles op te lossen, wanneer er iets mis mocht gaan ook al is het niet hun schuld. Snelle en leuke levering. Terugsturen is geen probleem. Gewoon een dikke tien.
Pluspunten
Makkelijk bestellen, en als het eventueel terug gestuurd moet worden is dat heel gemakkelijk
Pluspunten
Persoonlijke boodschap erg leuk
Verbeterpuntennvt
Pluspunten
Heel leuk het geschreven briefje bij de bestelling en erg snel geleverd.