Pluspunten
ik heb mijn artikelen nog steeds niet ontvangen dus kan alleen maar een negatieve oordeling geven
Verbeterpuntennvt
Hoi mevrouw Ursinus, Helaas had 1 BH uit jouw bestelling inderdaad een langere levertijd en hebben we je hiervan niet op tijd op de hoogte gebracht. Ondertussen hebben wij al contact opgenomen, en is de bestelling alsnog verstuurd. Nogmaals excuses voor het ongemak. Mocht er in de toekomst een dergelijk voorval zijn, dan zullen wij op tijd contact met je opnemen. Met vriendelijke groet, Marjolein Steenbakkers Annadiva
Pluspunten
Snelle en accurate service. Dik tevreden!
VerbeterpuntenNiets
Pluspunten
Persoonlijk kaartje in de doos, leuk!
Pluspunten
Zeer geode en snelle (persoonlijke) communicatie
Pluspunten
Het pakketje werd binnen 3 dagen al geleverd. De BH was zorgvuldig in papier verpakt en daarna in een stevig doosje bezorgd. Prima service!!
Pluspunten
Veel en goede kennis, mooie producten en heel fijn dat deze prachtige winkel nu ook online te bezoeken is!
VerbeterpuntenGeen idee!
eerder geld terug na retour zenden
Hoi M. Teunissen, Bedankt voor het plaatsen van deze review. Ik heb het even voor je opgezocht en ik zie dat we jouw retour op 10 november hebben ontvangen. We hebben de terugbetaling een dag later klaargezet. We proberen retouren binnen een week te betalen. Dit lukt niet altijd, maar je het bedrag wordt uiterlijk binnen 2 weken teruggestort op je rekening. Met vriendelijke groet, Marjolein Steenbakkers Annadiva
Pluspunten
Mooie lingerie, volop keus. Snelle levering. Nette snelle afwikkeling als je iets terugstuurt.
Pluspunten
Goede pasvorm en kwaliteit
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Het handgeschreven kaartje is zo leuk, daar wordt je blij van :-)
Pluspunten
zeer tevreden, was mijn eerste bh die ik bestelde, wat ik ook plezierig vind is dat er een goede maat advisering te vinden is op de site omdat dat wel nodig is als ik ander merk wil bestellen, van Panache heb ik al sportbh's dus daar wist ik mijn maat al van, ook zeer prettig dat ik achteraf kan betalen, kan met veel sites niet hetgeen onwettig is
Pluspunten
Persoonlijk briefje bij bestelling!
VerbeterpuntenBestelling volgen.
Pluspunten
Persoonlijk kaartje bij de bestelling, waardeer ik enorm.
Pluspunten
Snelle communicatie per mail. Prima. De communicatie met mij, als klant, was goed.
VerbeterpuntenHelaas lijkt er ook langs elkaar heen te worden gewerkt. Wat de ene medewerkster me beloofd had - het pakketje dezelfde dag af te zenden- was bij de ander, enige dagen later!, niet bekend.
Hoi Carla, Bedankt voor het plaatsen van deze review. We doen ons best om alles goed met elkaar te bespreken en zo efficiënt mogelijk te werken. Helaas lukt dit niet altijd, maar we nemen dit zeker mee voor in de toekomst. Met vriendelijke groet, Marjolein Steenbakkers Annadiva
Pluspunten
Altijd een persoonlijk kaartje bij de bestelling. Veel keus en goede kwaliteit in grotere maten!