Pluspunten
Snelle levering, netjes verpakt , persoonlijk kaartje en goed advies over de maat van het badpak
Pluspunten
bovengenoemde en een duidelijke webshop
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Ben helemaal tevreden de bezorging het bestellen en het comfort van de spullen heb ook bh gehad van jullie ,supe zit perfect panty grandioos dank je
Pluspunten
Alles
Pluspunten
Heel aardig, persoonlijk kaartje bij de bestelling.
Pluspunten
Snelle levering & wederom een persoonlijke boodschap bij de bestelling!! Heel erg leuk!! En uiteraard hele goede producten!! Keep up the good work :-)
Pluspunten
snelle verzending.. goeie voorraad
Pluspunten
Persoonlijk berichtje is leuk
Pluspunten
Zeer vriendelijke emails gesturd en helpen zoeken naar een oplossing
Verbeterpuntenbij een prijsvraag de maten erbij zetten van de te winnen producten
Nee
Pluspunten
Persoonlijk briefje bijin het pakket.
VerbeterpuntenBestel je 1 artikel en ruil je dit artikel krijg je verzendkosten vergoed. Bestel je direct 2 artikelen en stuur je er 1 terug, mag je verzendkosten betalen. Vreemde constructie en niet bepaald klantvriendelijk/ rechtlijnig.
Hoi G. Dannenberg, Bedankt voor het plaatsen van je review. Ik wilde je graag laten weten dat onze klanten inderdaad zelf de retourkosten betalen. Als je bv. een BH te bestelt, maar deze blijkt te klein en je wilt deze graag ruilen, dan betaal je zelf de kosten om de oude BH naar ons terug te sturen. Wij betalen dan de kosten om de nieuwe BH te laten bezorgen. Je kunt er ook voor kiezen om in 1x twee BH's te bestellen. De BH die je niet wilt houden stuur je terug en hier betaal je dan zelf de verzendkosten voor. Je bent als klant zijnde in beide gevallen 1x de kosten kwijt het de verkeerde BH naar ons terug te sturen. Ik hoop dat het zo duidelijk is. Met vriendelijke groet, Marjolein Steenbakkers Annadiva
Pluspunten
Snelle levering en netjes ingepakt
Pluspunten
Snelle levering Persoonlijk geschreven kaartje bij de bestelling Bestelling met zorg verpakt
Pluspunten
Service, adviezen.
Verbeterpuntengratis retour ipv 6 euro kosten voor de koper bij ruiling
Hoi Hellen, Bedankt voor het plaatsen van je review. Het is fijn om te horen dat je tevreden bent over onze service en advies. Daarnaast snap ik dat het vervelend is om € 6,75 aan verzendkosten te betalen, maar dit is een tarief dat PostNL heeft vastgesteld. We zijn bezig om hiervoor een goedkoper alternatief voor aan te kunnen bieden. Met vriendelijke groet, Marjolein Steenbakkers Annadiva
Pluspunten
Vriendelijke medewerkers,die met je mee denken!
Pluspunten
Een mooie webwinkel met veel keuze! Leuk met een persoonlijk briefje erbij!
VerbeterpuntenJammer van de hoge verzendkosten om retour te sturen. Als je niet de goede maat hebt besteld kost het je 6,75 en heb je niets.
Hoi Sandra, Bedankt voor het plaatsen van je review. Ik ben blij om te horen dat je zo tevreden bent. Wij snappen dat het vervelend is om € 6,75 aan verzendkosten te betalen, maar dit is een tarief dat PostNL heeft vastgesteld. We zijn bezig om hiervoor een goedkoper alternatief voor aan te kunnen bieden. Met vriendelijke groet, Marjolein Steenbakkers Annadiva