Pluspunten
leuk handgeschreven kaartje waarbij ze mij persoonlijk bedanken voor mijn aankoop
Verbeterpuntende eerste bestelling duurde bij mij eventjes iets te lang om op te wachten, de tweede bestelling ging sneller...top!
Pluspunten
Zit goed, valt goed op maat. Er zitten beugels in het bovenstukje.
VerbeterpuntenIk zag het roeseltje aan de bovenkant van het bovenstukje niet op de foto op de website. Ik val hier normaal niet op, maar bikini toch gehouden omdat er deze tijd van het jaar niet heel veel keuze is.
Pluspunten
Ruime keuze, bikini met perfecte pasvorm, vriendelijke email contacten en persoonlijk kaartje bij ontvangst
Pluspunten
- Fijne en duidelijke website -Juiste informatie - Persoonlijk briefje bij de bestelling
Verbeterpunten- Ik had hem naar de winkel laten bezorgen, maar kreeg hem thuis gestuurd. Vond ik op zich geen probleem en heel netjes maar ook gek. Voor thuisbezorgen moet je betalen en dat heb ik niet gedaan.
Hoi Anouk, Bedankt voor het plaatsen van je review. Helaas hebben we dit over het hoofd gezien, maar ik ben blij om te horen dat dit geen probleem voor je is. We zullen er in de toekomst extra op gaan letten. Omdat het een fout van onze kant betreft hoef je in dit geval geen verzendkosten meer te betalen. Ik wens je veel plezier met je nieuwe aankopen, en hopelijk tot een volgende keer. Met vriendelijke groet, Marjolein Steenbakkers Annadiva
Pluspunten
Hele snelle levering. goed assortiment.
Pluspunten
Persoonlijk, snelle levering
VerbeterpuntenIk vind het vervelend dat ik verzendkosten en retourkosten moet betalen als ik iets bestel en het past niet. Daardoor ben ik terughoudend in het bestellen van badkleding terwijl ik dit wel graag zou willen bestellen in de toekomst.
Hoi Marlies, Bedankt voor het plaatsen van je review. Wij snappen dat het vervelend is om retour en verzendkosten te betalen voor je bestelling. PostNL is echter degene die de tarieven bepaalt voor het versturen van pakketjes, maar we zijn wel bezig om goedkopere alternatieven aan te gaan bieden. Daarbij is het zo dat we ruilbestellingen en bestellingen boven de € 65,00 wel gratis versturen. Dus hopelijk zien we je in toekomst nog een keertje terug bij onze website. Met vriendelijke groet, Marjolein Steenbakkers Annadiva
Pluspunten
Lingerie leuk ingepakt, je hebt het gevoel dat je een kadootje uitpakt. Goeie service, telefonisch goed te woord gestaan en beloftes worden nagekomen.
VerbeterpuntenDe bh wordt dubbelgevouwen. Misschien het doosje langwerpig maken zodat de bh in zijn geheel ingepakt kan worden.
Pluspunten
Er vriendelijk snel en deskundig reactie via de mail.
Pluspunten
prima pasvorm . ben ergo tevreden
Pluspunten
Ruime keus, ook in de grotere maten Alles wordt netjes afgehandeld. Er wordt snel gereageerd op de mail.
Pluspunten
Aanvankelijk kreeg ik mijn bestelling tot 2, 3 keer niet afgerekend en dacht laat maar, ik zoek wel een ander verkoopadres. Na een dag kreeg ik een mailtje van een vriendelijke en behulpzame medewerkster en is het uiteindelijk toch nog geregeld!
VerbeterpuntenT zou fijn zijn als jullie ook losse beugels verkochten voor Marie Jo- Avero! Bij mij is er één gebroken en die is blijkbaar niet lis verkrijgbaar. Kortom: bh is onbruikbaar!
Hoi Marianne, Bedankt voor je review. Marie-Jo levert inderdaad geen losse beugels, omdat deze eigenlijk niet kapot kunnen gaan. Mocht dit wel gebeuren dan kan je altijd contact met ons opnemen, zodat wij kunnen kijken wat er aan de hand is en je hier een passende oplossing voor kunnen bieden. Ik wens je in ieder geval veel plezier met je nieuwe aankoop. Met vriendelijke groet, Marjolein Steenbakkers Annadiva
Pluspunten
Snelle en correcte levering
Pluspunten
Snelle levering, persoonlijk kaartje erbij was eeeeerg leuk!
VerbeterpuntenGeen bevestigingsmail, dat was de enige minpunt.