Pluspunten
Al meerdere keren besteld bij Annadiva. Zowel badkleding als bh's. Steeds prima levering en goede communicatie als er iets is. Fijne webwinkel!
Pluspunten
Goede snelle levering :) Bij een misverstand hebben zij direct contact gezocht en dit aangegeven, waardoor het prima werd opgelost.
VerbeterpuntenJammer dat wanneer er in het weekend wordt besteld, er niet direct een bevestiging gestuurd word.
Pluspunten
Communicatief is alles goed in orde. Krijgt netjes de mails binnen en snelle reactie. Betrouwbaar en goede service.
Ik heb gevraagd of jullie mij uit jullie klantenbestand willen halen omdat jullie mijn naam hebben verwisseld met iemand anders. Daarbij ten onrechte mijn email adres hebben gebruikt. Ik heb daar contact over gehad met jullie en ik heb jullie gevraagd om mij uit jullie bestand te halen. Nu krijg ik vervolgens een en mail van jullie aan de hand van de bestelling die ik niet heb gedaan, om jullie te beoordelen. Ik geef jullie dus een dikke vette onvoldoende op het gebied van communicatie en betrouwbaarheid en vraag jullie nogmaals om mij uit jullie bestand te halen.
Hoi Judith, Nogmaals onze excuses dat dit niet goed is gegaan. Helaas is het zo dat Kiyoh deze beoordelingsmail automatisch verstuurd, en dit kunnen wij helaas niet meer ongedaan maken. We hebben je uit ons bestand gehaald en je zult geen e-mails meer van ons ontvangen. Nogmaals onze excuses, wij zullen hier in de toekomst zeker extra op letten. Met vriendelijke groet, Marjolein Steenbakkers Annadiva
Pluspunten
Super dat de bhs thuis gepast kunnen worden en weer retour kunnen. Ik had het geld ook weer snel op mijn rekening en zat nergens aan vast. Dank
VerbeterpuntenGeen, ga zo door
Een bevestigingsbericht van de bestelling zou ik prettig vinden.
Pluspunten
eindelijk een bikini gevonden in mijn maat die goed past en goed aansluit! Bikini ziet er precies zo uit als.op het plaatje en omdat er meerdere beoordelingen waren gegeven over de bikini had ik er een goed gevoel bij.
Verbeterpuntenga zo door!
Pluspunten
De bestelling wordt netjes en goed verstuurd. medewerkers zijn vriendelijk en hulpvaardig.
Verbeterpuntengeen. Houden zo!!
Pluspunten
Snelle levering geweldig product een cadeau om te krijgen
Pluspunten
Zeer verzorgd verpakt en op persoonlijke wijze.
Pluspunten
Zeer tevreden over de producten en de service!
Pluspunten
Snelle reactievop mail en dergelijke, en duidelijke instructies inzake ruilen en retourneren.
VerbeterpuntenDie verzendkosten die vergoed worden als je de hele bestelling terugstuurt die heb ik nog niet gezien.....
Pluspunten
Kreeg na mijn vraag een mail terug met een link voor de BH's die wel in mijn maat waren, dit was fijn. Laatste bestelling niet helemaal goed verlopen, mijn eerste bestelling was perfect. Daarom toch een goed cijfer.
Verbeterpunten2 BH's besteld, 1 BH direct verzendbaar, 1 BH 1-2 weken levertijd, op allebei moeten wachten vanwege de ene BH. Misschien dat dit anders kan. Bij retourzending vanwege verkeerde maat weer 1-2 weken levertijd. Kreeg verkeerde kleur BH binnen na deze retourzending.
Hoi Ilse, Wat vervelend dat je de laatste keer een verkeerde kleur BH hebt gekregen. Dit is zeker niet de bedoeling, maar helaas maken wij ook wel eens een fout. Het is inderdaad zo dat we bestellingen normaal gesproken volledig in 1x versturen. Mocht er een reden zijn dat je de artikelen die op voorraad zijn eerder wilt ontvangen, dan kan je dit altijd kenbaar maken. Wij zullen hier dan overleggen of het mogelijk is om deze artikelen alvast eerder naar te versturen. Ondanks onze fout zijn we erg blij dat je toch een positieve review hebt achtergelaten. Hopelijk zien we je in de toekomst terug, zodat we onze fout dan kunnen herstellen. Met vriendelijke groet, Marjolein Steenbakkers Annadiva
Pluspunten
Snelle levering en goed verpakt
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Zeer snelle levering en keurig verpakt.
VerbeterpuntenZou handig zijn als het pakketje ook bij de buren mag worden afgegeven indien er niemand thuis is