Pluspunten
Fijn dat jullie de maat & model die ik zocht op voorraad hadden. Snel geleverd en prijs ook prima.
Pluspunten
De pasvorm van de bikini is perfect! Ik heb 80 E/F en heb nog nooit zo leuk in een bikini uitgezien. De kleur is eigenlijk nog mooier, maar vooral stralender dan op de foto. Ik ben van plan nooit meer elders te kopen! Superleuk ook het handgeschreven bedankje! Absoluut een verrassing!
VerbeterpuntenKan ik op dit moment niet bedenken. Top!!!
Pluspunten
Mooie bikini, snelle levering en de persoonlijke boodschap vond ik erg leuk!
VerbeterpuntenHelaas bij retourneren zijn de verzendkosten voor de koper, wellicht een antwoordnummer hiervan maken?
Pluspunten
VerbeterpuntenIk had mijn droombikini gevonden op de site van Annadiva. Deze direct besteld.., en…, de volgende dag kreeg ik al een mailtje dat per abuis het model als ' voorradig' was getoond op de site maar helaas niet meer leverbaar… Nu is dat natuurlijk spijtig.., maar als ondernemer moet ik het bedrijf een pluim geven over de snelheid van reageren EN de oplossingsgerichtheid. Ik kreeg in dezelfde mail al een aantal modellen die werden geopperd als vervangende top. Keurig in mijn maat. Helaas was ik echt specifiek op zoek naar die bewuste top.., dus ik heb het aanbod afgeslagen (ondanks de keurig aangeboden korting ;-) maar ik zal door deze bijzonder klantgerichte actie zeer zeker een volgende keer weer bestellen! Groet, Ankie WeddingWonderland.nl
Pluspunten
Bikini is van goede kwaliteit. Snelle levering en goede service
Pluspunten
Mooie collectie lingerie voor grote cups. Goede kwaliteit producten. Goede en snelle communicatie/reactie.
Pluspunten
Mooi ingepakt!
Pluspunten
Snelle levering. Goede maattabellen en fijn dat afwijkingen hiervan vermeld worden (bijvoorbeeld bikinibroekje valt groter/ kleiner). Erg veel plezier van mijn bikini!!
Pluspunten
Duidelijke, overzichtelijke website. Veel keus in grote maten! Vriendelijke mensen aan de telefoon, snelle service.
Pluspunten
Wat besteld had is prachtig,pas prima in een woord prima.
Pluspunten
Prima service, snel geleverd.