Pluspunten
Klopte allemaal, op tijd geleverd.
Verbeterpunten-
Pluspunten
cupmaat van mijn badpak was te groot. Heb een mail gestuurd en is meteen een andere maat gereserveerd. Ik heb de andere badpak binnen een week ontvangen. Dus snelle levering en goede service.
Pluspunten
Snelle levering. Goede communicatie.
Pluspunten
Ik vind Annadiva echt superleuk. Top producten en bij je bestelling (die supersnel wordt geleverd) krijg je altijd een persoonlijk geschreven bedankkaartje waar ik vrolijk van word en dus heel erg op prijs stel. Zeker de moeite waard om vaker te gaan bestellen!
VerbeterpuntenGeen, alles perfect
Pluspunten
De snelle levertijd , er stond 1 à 2 weken levertijd en op 2 dagen tijd was het al in huis .
Pluspunten
Snelle levering, goede kwaliteit
Verbeterpunten1 product is geleverd, 2e heb ik nog ontvangen. Is wel bericht dat dit deze week gast komen.
Pluspunten
het vriendelijke briefje bij de bestelling. Het gemak van bestellen.
VerbeterpuntenTe veel reclame via de mail.
Pluspunten
Snelle en correcte levering.
Pluspunten
Prettige persoonlijke communicatie. Ruilen is makkelijk te regelen.
Pluspunten
Eindelijk een groot en leuk aanbod in badkleding voor vrouwen met een cupje meer. Er staan reviews bij waar de potentiele koper echt iets aan heeft, waardoor ik deze vakantie rondloop in een perfect passende bikini. Mijn complimenten!
VerbeterpuntenN.v.t.
Pluspunten
Erg vriendelijk
VerbeterpuntenIk had een bikini besteld!maar die viel tegen,dus moest terug!verzendkosten..6,95!!dit is voor mij een reden om toch maar niks meer te bestellen daar!helaas!
Pluspunten
Ruime keuze. Supersnelle en nette verzending. Wat betreft kennis en vakmanschap, ik heb zelf voorpaswerk gedaan in de winkel maar vond geen leuke print. Dus kennis en vakmanschap ligt ook bij jezelf. Ik heb gekozen voor Freya omdat dat een geweldig merk is.
Pluspunten
Snel bestelling ontvangen