Pluspunten
de maten kloppen precies, leuk persoonlijke kaart er bij.
Verbeterpunten2 weken levertyd
Pluspunten
- Ten eerste al de beschikbaarheid van mijn moeilijke maat (65F), deze is in de gewone winkels echt niet te vinden. - De kwaliteit van de bikini's zijn erg goed, ze pasten allemaal goed (dat is ook nog nooit gebeurd). - Leuk, een persoonlijke note in het pakket
VerbeterpuntenIk heb gekozen voor de betaalmethode afterpay. Het is was echter wat onduidelijk met de factuur die bij het pakket zat. In deze factuur werd er vanuit gegaan dat ik de gehele bestelling betaald had. Ik heb onlangs een mail gehad dat ik nu het bedrag teruggestort krijg maar dat is dus niet aan de orde! Ik heb zelf het specifieke bedrag al over gemaakt.
Pluspunten
Prima materiaal prefecte kwaliteit super leuk dat je een handgeschreven briefje erbij krijgt maakt het heel erg persoonlijk
Verbeterpuntenniet echt duidelijk wanneer je het bestelde product geleverd krijgt. wanneer het niet in nazending staat. is het niet duidelijk na hoeveel werkdagen je het product ontvangt.
Pluspunten
Snellle levering, prima product, retourafhandeling ook snel.
VerbeterpuntenGeen.
Pluspunten
Voor het eerst echt een bikini die goed zit! De cupmaat klopt exact en zowel top als broekje zitten perfect :)
Pluspunten
Pluspunten
Prettige en persoonlijke toon, leuk om een kaartje bij de aankoop te krijgen.
VerbeterpuntenJammer dat retourzending zelf gefrankeerd moet worden.
Pluspunten
snelle levering, duidelijke omschrijving van product, maatadvies
Pluspunten
Snelle en keurige levering.
Pluspunten
Fijne duidelijke website, eindelijk een fijne passende beha!!
Pluspunten
Hele goede service en kwaliteit
Pluspunten
Het kaartje wat erbij zat om me veel plezier te wensen met mijn aankopen vond ik heel erg leuk!
Pluspunten
Heb een bikini besteld waarvan ik het bovenstukje wilde ruilen voor een andere maat. Toen ik dit op voorhand per mail aangaf kreeg ik uitgebreid advies over de juiste maat. Ik ben een zeer tevreden klant en zal in de toekomst ongetwijfeld vaker bestellen.
Retour zenden kost ruim 8 euro en dat is voor eigen portemonnee, dat is toch echt niet meer van deze tijd hoor.
Beste Cornelia, Bedankt voor je review en je feedback over de retourkosten. We zullen dit meenemen. Met vriendelijke groet, Sandra Augustin Annadiva
Pluspunten
Een persoonlijk berichtje bij het uitpakken.
VerbeterpuntenNvt
Foto's voor én achterkant