Pluspunten
De persoonlijke en zeer vriendelijke benadering.
Pluspunten
toen er eenmaal communicatie was, was dit een snelle communicatie
Verbeterpuntenmisschien eerder de mail checken? Er zaten tussen mijn mail en het antwoord 2 dagen. Maar alles is goed gekomen en ik kan ook niet weten of er bv een extra vrije dag was opgenomen na de Pinkster.
n.v.t.
Pluspunten
Verpakken altijd mooi en handgeschreven briefje is een enorm leuk gebaar daardoor voel ik me verbonden
Pluspunten
eerste bestelling verliep vlot,helaas badpak te wijt. ruiling aangevraagd.
Verbeterpuntenhet vlotte is er vanaf,na ruim week nog niets ontvangen of vernomen,beste mensen ook in geval van ruiling de service hoog houden.
Beste Lia, Bedankt voor je review en je feedback. Wij hebben gewacht met het versturen van jouw ruilbestelling tot je bijbetaling binnen was. Deze hebben wij afgelopen vrijdag (27 juni) ontvangen, waarop wij bij de eerstvolgende mogelijkheid (afgelopen maandag 30 juni) direct jouw pakketje verstuurd hebben. Volgens de Track & Trace gegevens heb je het pakketje inmiddels ook ontvangen. Ik vind het erg vervelend voor je dat je het gevoel hebt dat je te lang hebt moeten wachten. Wij hebben je ruiling zo snel mogelijk naar je toe gestuurd. Hopelijk past dit badpak je wel goed en heb je er veel plezier van. Met vriendelijke groet, Sandra Augustin Annadiva
Pluspunten
supermooie en degelijke bikini's, ga er zeker nog bestellen in de toekomst , zoek al jaren de gepaste maat en eindelijk gevonden ;danku
Pluspunten
O
Pluspunten
Snelle nette levering!
Pluspunten
Annadiva is een prettige webwinkel met veel keuze. De bestelling is altijd binnen een paar dagen binnen en als dat niet mogelijk is, dan is dat op de site goed aangegeven. Ook een retour verliep erg soepel. Aan de telefoon ben ik goed geholpen en heb ik nog een advies over de maat en over het wassen gehad.
VerbeterpuntenEr zou op de site nog advies over wassen en goed gebruik geplaatst kunnen worden. (bv hoe opvouwen, handwas, wasbol etc).
Pluspunten
Goede kwaliteit, snelle levering, keurig verpakt, persoonlijke noot dmv briefje, duidelijke omschrijving hoe eea af te handelen. We werden goed op de hoogte gehouden van de retourzending, snelle afwikkeling. Annadiva staat onder favorieten!
Verbeterpuntenpakjes laten bezorgen door Selektvracht?
Pluspunten
Bijzonder snelle levering! Zeer tevreden.