Pluspunten
snelle afhandeling, persoonlijke touch aan de bestelling!
Pluspunten
Persoonlijk pakketje
VerbeterpuntenDe retourkosten voor eigen rekening zijn erg hoog. Het minimale tarief voor een pakketje is teveel wat mij betreft. Ik heb de helft vd zending behouden, dus het gewicht vh pakketje dat retour ging was echt beperkt. Om die reden zal ik geen bestellingen meer bij jullie doen. Dat is jammer want jullie hebben een mooie collectie.
Beste Jolanda, Bedankt voor je review en je feedback. PostNL rekent een vast tarief voor het verzenden van een pakketje. Dus het gewicht van het pakketje heeft daar geen invloed op. Helaas kunnen wij momenteel niet de kosten voor de heenzending én de retourzending op ons nemen, maar wellicht dat dit in de toekomst wel mogelijk zal zijn. Met vriendelijke groet, Sandra Augustin Annadiva
Pluspunten
Super snelle levering van de Montreal Bikini. Zou 1-2 weken duren, maar 's maandags besteld, woensdag in huis!!
Pluspunten
heel veel maten, makkelijk ruilen veel keuze, goede pasvorm = zeer tevreden klant
Pluspunten
Netjes en op tijd geleverd!
Pluspunten
snelle levering en persoonlijke en goede service
Pluspunten
Netjes aangeleverd
VerbeterpuntenStatus order werd niet meegedeeld. Eerst bij navraag werd duidelijk dat product niet op voorraad was.
Pluspunten
Veel keuze in grote cup maten
Pluspunten
Gewoonweg perfect
VerbeterpuntenVergeet niet te wachten tot de stift droog is op het handgeschreven kaartje, anders kan het wat uitlopen ;)
Pluspunten
Heel erg leuk het handgeschreven bedank briefje erbij, echt top. Ben heel erg tevreden over het geleverde bikini broekje, mooie kwaliteit voor een hele mooie prijs. Volgend jaar haal ik zeker bij jullie mijn bikini, de pasvorm is top. bedankt astrid molenaar.
Pluspunten
Goede ervaring, levertijd snel, netjes na het bezorgen betaling, bikini goed kwaliteit
Pluspunten
Mooie tankini met onzichtbare cup.
VerbeterpuntenBij retourzenden van verkeerde maat (ik twijfelde tussen twee maten) moest ik €6,75 betalen. Dat vind ik echt zonde van het geld. Ik zal de volgende keer twee keer nadenken voordat ik iets bestel
Pluspunten
Geen opmerkingen
VerbeterpuntenJammer dat een goede bikini met een grotere cupmaat, altijd zo prijzig is.
Pluspunten
Persoonlijk berichtje bij de bestelling. Vond ik erg leuk!
VerbeterpuntenIk vond meer dan 50 euro voor alleen een bikinitop erg veel geld.