geen
Pluspunten
Niet van te voren hoeven te betalen.
VerbeterpuntenZet geen artikelen op de site die je niet kan leveren en maak geen bezorgstatus aan als je het pakket niet kunt versturen. Persoonlijk bellen is wel netter als mailtje met allerlei excuses voor late reactie.
Pluspunten
Alles
Pluspunten
Persoonlijk contact via mail, zeer prettig!
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Zelfs een persoonlijk geschreven kaartje bij mijn bestelling...super!! Snelle levering
Pluspunten
De communictie ( het even laten weten waarom) levering evt later is . Het vriendelijke kaartje bij je bestelling Altijd keurig en netjes verpakt bij bezorging
Pluspunten
met de maattabel meteen de goede maat besteld! Fijn
VerbeterpuntenIk had graag een berichtje gehad wanneer de spullen opgestuurd werden. Kreeg nu ineens een pakketje.
Pluspunten
goede kwaliteit, veel keus in grote cupmaten, snelle levering, leuk handgeschreven kaartje erbij !!
Pluspunten
Veel Keuze, Mooie artikelen,
VerbeterpuntenNa 1 keer ruilen gratis verzenden ? of boven 50,- euro gratis verzenden ?
Pluspunten
Het handgeschreven briefje! De mail vooraf over wanneer te onvangen pakket!
VerbeterpuntenDe kosten voor het retour zenden!! Dan zou ik sneller weer bestellen een volgende keer! Detail zoom op product in de webwinkel!
Pluspunten
Ik word altijd super geholpen en de bestelde spullen worden netjes verpakt, dus en heel betrouwbaar en netjes bedrijf
Pluspunten
Zeer tevreden, het bestelde had ik snel binnen. Helaas was de maat van het badpak niet de goede maat voor mij. Cupmaat was goed maar broekje van het badpak veel te wijd . Mailtje gestuurd daar over en de communicatie daar was ik heel tevreden over. Had het via ideal betaald en had het geld binnen 3 dagen al terug gestort gekregen .
Pluspunten
Prima product alleen was de pasform van de bikini niet voor mij geschikt, jammer genoeg heb ik hem moeten retourneren
Misschien 24 uurs levering ?
Pluspunten
goede adviezen,denken met je mee. levering gaat redelijk snel.
VerbeterpuntenBij terug sturen ordernummer slecht te lezen. Bij mij moest er wat geruild worden en dan elke keer verzendkosten maken,dan wordt het wel duur. Je gaat ook niet een heleboel maten bestellen,dan maar weer ruilen. Een mailberichtje bij lang wachten zou fijn zijn.
Pluspunten
Goede en duidelijke communicatie.
VerbeterpuntenMisschien het pakketje "spannender" verpakken.
Pluspunten
De site is heel erg duidelijk en fijn dat je op je eigen maat kan zoeken. Ook is het prettig (in mijn geval) dat je een andere maat top kan kopen, dan het broekje.
VerbeterpuntenHet betalings systeem vind ik een beetje vreemd (zelf het geld overmaken). Er is geen optie om iDeal of per creditcard te betalen.