Pluspunten
Snelle levering Veel grote cub maten ook met kleine omvang
VerbeterpuntenBij retour zending, sneller het geld terug storten
Pluspunten
Erg leuk om een persoonlijk, handgeschreven kaartje bij de bestelling te ontvangen.
Pluspunten
Snelle levertijd en nette manier van verzenden. Ook erg leuk dat er een persoonlijk handgeschreven briefje bij levering zit. Bij probleem snelle en attente reactie. Communicatie erg prettig via mail. Men komt over als zeer betrouwbare partij en neemt de klant serieus.
Verbeterpuntenuitgangscontrole voordat product naar klant verstuurd wordt
Pluspunten
Ruime keus in badkleding voor de grotere cupmaat. Goede en snelle levering.
Pluspunten
Snelle service, mooie producten ,goeie kwaliteit. En het persoonlijke briefje erbij is top!
VerbeterpuntenNiets op aan te merken!
Pluspunten
Snelle levering met een persoonlijke boodschap, ook de reactie op mijn retourzending was vlot en het terugstorten van het geld was binnen een week geregeld. Verder ruime keus aan zwemkleding voor dames met een grotere cupmaat.
Pluspunten
Alleen maar
Pluspunten
Super service en snelle levering. TOP!
Pluspunten
Fijne winkel, snelle levertijd en goede service. Juist zij bieden vrouwen die een perfecte bikini willen hebben de mogelijkheid hiertoe. Na veel zoeken op internet was uiteindelijk enkel Annadiva de enige die mij kon bieden wat ik zocht!!!! Chapeau. De bikini zit prachtig en blijf supergoed zitten (bandeau) ook met een grote cupmaat (85E). Volgende keer hoef ik niet langer te zoeken.
Pluspunten
Keurige en snelle levering!
VerbeterpuntenGa zo door!
Pluspunten
Het handgeschreven kaartje is echt heel erg leuk. Verder is het leuk verpakt en wordt het pakket snel geleverd. Ik vind het ook erg leuk dat ze een uitgebeide collectie hebben voor vrouwen met grote borsten. Uitgebreid met bikini's en ook betaalbaar!
Pluspunten
Netjes ingepakt, leuk birefje erbij. Ruime keus, makkelijke site
VerbeterpuntenHet is dat ik van het merk mijn maat goed weet, iets retour sturen vind ik aan de dure kant worden zeker omdat je ook al verzendksten betaald
Pluspunten
Overzichtelijke site, snelle en vriendelijke service!
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Met zorg verzonden. Luxe verpakt in vloeipapier, met handgeschreven kaartje erbij, leuk! Betrouwbaar. Fijn om thuis in alle rust de juiste keuze te maken. Geld retourzending weer netjes op rekening gestort. Keurig afgehandeld. Top! Alleen jammer dat het bedrag van de verzendkosten voor de retourzending nogal fors uitvalt. Ik ben blij dat ik jullie gevonden heb.
Pluspunten
Mooi verpakt. Leuk kaartje
VerbeterpuntenLevering zou sneller kunnen. Was bijna 2 weken.
Pluspunten
Ik vind het handgeschreven kaartje en de manier van inpakken nou net de persoonlijke finishing touch geven!! Fijn dat je ook gewoon kunt bellen voor advies. Dames aan de telefoon denken ook echt mee Snelle levering of communicatie
VerbeterpuntenMisschien nog iets mogelijk met de retourkosten??