Jammer van de retourkosten

Uitgebreide collectie van mooie merken met grotere cupmaten die lastig in fysieke winkels te vinden zijn. Helaas moet ik toch best regelmatig iets terugsturen en daar zitten kosten aan verbonden. Het weerhoudt me steeds vaker bij Annadiva te bestellen.

Lang op mijn bestelling moeten wachten.

Keurig verzorgd pakket ontvangen maar ik moest er erg lang op wachten. Dat is jammer!

Goede communicatie als het nodig is

Mooi product en snelle levering

Zie boven. Ik heb 1 bikini geretourneerd en het geld was ook snel terug gestort. Dat is fijn.

Gewoon kan sneller

Goed tevreden

Mijn bestelde badpak bleek niet meer voorradig. Ik heb n ander badpak besteld en kreeg daar €10 korting op. Het bedrag van het eerste badpak is snel geretourneerd.

Kwaliteit!

Netjes opgestuurd en zorgvuldig ingepakt. Retourneren gaat makkelijk en is niet zo omslachtig

Zoek en je zult Annadiva vinden !

Ik zocht wat ik vond bij jullie en ben jullie dankbaar ! Een bikini, precies m’n lievelings kleur , goede pasvorm , daarna een pracht bh en nog een bikini top met dezelfde goede kwaliteit !!

Mooie kwaliteit

2 bh's en slips gekocht, beide bh's in dezelfde maat besteld maar kreeg toch twee verschillende maten toe gestuurd. Dus te vluchtig gekeken met inpakken misschien? Maar mooie kwaliteit.

Koop veel digitaal. Past altijd goed en mooie kwaliteit

Heel goede hulp/ advies bij passen en aankoop

hele goeie snelle service!!

hele goede snelle service!

Leveren

Top product maar de levering duurt beetje lang. Verder super

Vlot geleverd en zij leveren mijn favoriete merk.

Alles klopt: van bestelling tot levering en retour en terugbetaling!

Annafiva heeft het heel goed voir elkaar om klanten snel en correct te bedienen. Bestellen, leveren, retourverwerking en terugbetaling allemaal prima!

Snelle verzending, past perfect

Goede service bij AnnaDiva, ik kon snel vinden wat ik zocht, besteld en volgende dag al in huis. Perfect!

Mooie bh, goede pasvorm

Ben erg blij met mijn nieuwe BH. De kleur is conform foto en zit als gegeten.

Goede services

Fijne snelle service

Mooie producten en snel geholpen

Zeer slecht

Ik heb niks ontvangen,blijkbaar product was het niet meer…nooit meer ik ga wat bestellen van deze webshop.Beter ga ik naar gewoon winkel of Marie Jo webshop

Geweldig!

Mooie bikini ‘s gekocht.. eindelijk perfecte pasvorm.. snel levering en snelle afhandeling retour!

Snelle uitstekende service.

Snelle verzending en goed retour beleid

Heel blij!

Snelle levering, mooi verpakt en geweldig product. Helemaal blij!

Prachtige kwaliteits producten

Bikini besteld en de maatvoering is altijd een gokje. Met de maat tabel was het makkelijk om de juiste maat te zoeken en te bestellen - en .. het past perfect. Ook dat broekjes en tops apart besteld kunnen worden is een groot voordeel. Annadiva is de ‘go to’ voor mijn zwemkleding !

8 Australielaan

Den Bosch 5232BB