Overweldigend

Ik heb altijd moeite gehad met het vinden van geschikte bh's en badkleding bij reguliere lingerie zaken, mijn maat is nl 90 G. Ik kwam annadiva tegen op fb zag dat jullie gespecialiseerd zijn in grote cup maten. Ik heb een bikini en badpak besteld. Ik was flabbergasted toen het pakje bezorgd was en kon passen. Nog nooit zo een mooie pasvorm tegen gekomen, en die bikini gewoonweg geweldig ook voor een maatje meer. Toch mooi gekleed, ik ben helemaal om en als ik nieuwe onderkleding nodig heb, dan ga ik voortaan in Nijmegen shoppen bij annadiva. Ik voelde mij zo super vrouwlijk in deze passende badkleding, ook complimenten van mijn partner aan jullie. Echt waar TOP馃憤馃憤馃憤

Super service

Goede website. Mooie merken. Snelle levering

Veel keus, goede merken, snelle levering!

Snelle levering, mooi ingepakt, prima merken!

Goede, duidelijke en snelle service

Heb een bestelling gedaan via de webshop, het artikel stond goed en duidelijk omschreven. Binnen enkele dagen en mooi ingepakt pakketje thuis gekregen. Het artikel is van goede kwaliteit en past prima

Top service!

Super service , andere dag je pakketje leuk ingepakt in huis. Heb helaas mijn artikelen terug gestuurd, maar 2 dagen later mijn geld weer keurig op de rekening teruggestort! Ook ben ik verschillende keren in de winkel geweest, daar zijn de mensen ook super aardig en krijg je goede adviezen!

Top service!

fijne klantenservice en snelle levering.

Snelle levering, uitstekend service

Via mijn schoonzus kreeg ik jullie site door. Wat een ruime keuze . Supersnelle levering. Producten zijn van mooie kwaliteit en ik ga zeker vaker bij jullie winkelen.

Mooie aanbiedingen, prettige en snelle service. Uitgebreid assortiment

Mooie aanbiedingen met aantrekkelijke prijzen, prettige en snelle service. Uitgebreid assortiment. Retour sturen met lage porto.

Alles goed geregeld en verzorgd

Leuke website met veel keuze

Veel leuke lingerie en bikini鈥檚 . Zoek functie ook heel makkelijk. Ga zeker nog een keer bestellen!

Perfecte maat en zit als gegoten

Nette levering, mooi ingepakt,goede kwaliteit !

Heel erg goed

Een goede en snelle service. Erg mooi en netjes verpakt. Een mooi gebaar dat er een bedank kaartje bij zit waar de naam van de verpakker persoonlijk opgeschreven staat.

Een cadeautje , alleen al een feestje is de verpakking.

Ga zeker hier vaker bestellen. Telefonisch heel plezierig te woord gestaan

Nette service

Mijn bestelling binnen gekregen in leuke verpakking. Helaas niet de kleur die ik verwacht had, maar zag er prima uit. Draag al jaren Marie Jo L'Aventure en ben zeer tevreden over de pasvorm. Makkelijk betalen na levering en bij retour sturen bericht dat het is retour gekomen en betaling vervalt.

Snelle levering keurig verpakt

Snelle levering van mijn bestelling. Mooie doos met inhoud keurig verpakt. Ik had een behoorlijk prijzige bestelling gedaan en verwachtte wel iets meer van dit bedrijf. maar bestelling was compleet.

Snelle en goede service met veel keus

Ik ben erg tevreden met mijn product. Het product was erg snel in huis, en mooi en persoonlijk ingepakt. Voelde erg chique. Kon ondanks mijn maat gelukkig nog erg veel keuze. Zeer tevreden en ik ga zeker vaker bestellen!

super

Wat een fijne en snelle service. Echt heel tevreden over.

Je wordt als echte klant behandeld

Ik kreeg mijn bestelling erg netjes verpakt thuis.met zorg gedaan.kaartje erbij.wat er persoonlijk en professioneel over komt.s

Fantastische service!

Ik ben super tevreden over de accurate en snelle service, vooral het meedenken met de klant vind ik fantastisch. Ik had een cadeau bestelt voor mijn vrouw voor kerst. Nu wilde ik na bestellen nog iets veranderen, de medewerkster belde mij hier over en gaf toen dat in orde te maken 茅n aan dat ik het beter op een PostNL punt kon ophalen omdat de verzending dan sneller gaat en ik zeker wist dat ik het v贸贸r kerst nog had (uiteraard was ik weer laat met bestellen zoals altijd denk ik er bijna n茅t te laat aan). Inderdaad de volgende dag alles compleet en keurig verpakt kunnen ophalen, dat noem ik nou service met een griffel!

Heel professioneel

Snelle en keurig verzorgde levering - spullen netjes ingepakt en zelfs een persoonlijk kaartje erbij. Het voelde meer als een kadootje wat bezorgd werd dan als een bestelling die ik zelf had gedaan. Top, zet dit voort!

Veel keus en gebruiksvriendelijk

Voor een wat lastige maat is dit een top website, veel keus, gebruiksvriendelijke website en met zorg ingepakt. Meer dan tevreden!

Met veel zorg verpakt is echt een kado voor mij.

Ruime keus in grote maten, variatie en kleur. Overzichtelijke en duidelijke website. De levering in een mooi doos en de inhoud is met veel zorg voor mij gemaakt. Dat vind ik dan werkelijk een kado uitpakken.

Perfect! Ruime keus, mooie producten. Levering, zoals op de site vermeld, binnen 1 dag, top!!

Blij mee 馃憤馃徎馃ぉ

8 Australielaan

Den Bosch 5232BB

073 - 8512017

Comentarios sobre el Kiyoh

• Cualquier persona puede publicar una revisi贸n siempre que se cumplan los t茅rminos y condiciones y la pol铆tica de privacidad
• Realizamos verificaciones autom谩ticas y manuales para evitar revisiones falsas tanto como sea posible
• Las rese帽as escritas por iniciativa propia se muestran en l铆nea inmediatamente y se verifican en un plazo de 72 horas