Zoals ook bij eerdere aankopen ben ik uitermate tevreden. Pakketje is met aandacht en zorg ingepakt met een vriendelijke noot van degene die dit heeft verzorgd. De bestelling werd een dag na de bestelling al geleverd ondanks de kerstdrukte. Producten voldeden totaal aan mijn verwachting.

2. mooie bh’s besteld, werden netjes op tijd en snel geleverd, eentje teruggestuurd en daarna met after pay betaald. Werd geleverd in een mooie verpakking.

Wat was het mooi verpakt!!!!!!

Snelle en relaxte levering

Keurig op de hoogte gehouden over de levering van het bestelde setje. En de levering was op tijd zoals afgesproken.

Levert snel en op tijd.

Kon het gevraagde nergens vinden behalve bij Annadiva.

Altijd op tijd en netjes verpakt

Een verademing t.o.v. Andere webshops

Snelle levering groot assortiment

Best altijd mijn bh’s hier. In de winkels Hebben ze mijn maat nooit voorradig maar annadiva heeft altijd flinke keus in mijn maat.

Vlotte levering van de door mij bestelde artikelen.

Prima donna is een prima merk voor grote maten

Door de feestdagen was mijn bestelling erg laat, kan gebeuren heb verder niets aan te merken

Makkelijk kiezen, prima levering in mooie geschenkverpakking!

Ik heb mijn keuze prima kunnen maken op de duidelijke website en afgeleverd als verwacht, in doorlooptijd en mooie geschenkverpakking.

Alles is perfect geregeld

Ik kan helemaal niets verzinnen wat niet goed zou zijn

Top geregeld

Goed geregeld, vriendelijke medewerkers en uiteindelijk perfect op tijd bezorgd!

Keurige snelle levering

Fijne snelle, keurig ingepakte levering

Mijn eerste bestelling werd direct de volgende dag al geleverd.

Prima en snel

Prima mail contact

Mijn bestelling is per ongeluk via Duitsland, naar mijn adres in Nederland gekomen. Duurde dus wat langer, maar werd keurig via de mail op de hoogte gehouden over de bezorging. Prachtige bikini, precies de juiste maat.

betrouwbaar

érg mooi verpakte producten, goeie kwaliteit, snelle levering

Super service

Geweldige service, mijn pakje was terecht gekomen in Duitsland. Direct e-mail gekregen met excuses, en op de hoogte gehouden van verder verloop.

Ruime keuze van mooie producten voor alle maten!

Prettig dat ik thuis kan uitproberen en passen en ruime keuze heb. Toen ik grotere maat had slaagde ik ook!

Mooi verpakt en altijd goed!

Altijd een feestje

Het is een cadeau om lingerie te bestellen bij Anna Diva. Mooi verpakt, duidelijke levering. Geweldige lingerie.

Superservice met bestellen en erg gemakkelijk

Duurde even, maar dan hebben we ook wat! Jammer dat AfterPay geld kost

Mooie lingerie, maar waarom betalen voor afterpay als je voor bijna €300 koopt?!

Mooi badpak

Snelle levering. Heel mooi verpakt. Erg blij met badpak, goede kwaliteit.

Nog een bestelling doen bij annadiva.

Nette levering, mooi verpakt. Kado'tje wanneer het aankomt. Ècht iets waar dames blij van worden!

8 Australielaan

Den Bosch 5232BB