Snelle en goede service

Mooie en duidelijke webwinkel, veel keuze. Zeer snelle service en elk pakje met zorg verstuurd.

Goede pasvorm goede kwaliteit

Snelle verzending goede kwaliteit.

Doen wat ze beloven

Snelle levering Mooi verpakt

Snelle levering, duidelijke communicatie

Snelle levering !

Eerder een Tankini hesje gekocht en nu we nog een weekje naar de zon gingen zag ik het broekje met heel veel korting, dus deze alsnog besteld. Snelle levering en keurig verpakt. Reeds eerder ook BH’s besteld, zeer tevreden !

Matig

Mij wordt gevraagd een bedrijf te waarderen dat nog niet heeft gedaan wat ze juridisch verplicht zijn. Ik kan dus geen goede score geven. Veel producten zijn niet in alle maten leverbaar. Retourneren duurt erg lang voordat je je geld terug hebt. Ik ben niet onder de indruk.

Een feestje om je nieuwe bh te ontvangen

Snelle leveringen, zelfs zo krap voor de feestdagen. Helder wanneer hij binnen is gekomen in het filiaal. Netjes ingepakt in een tasje op kunnen halen. Zoals bekend bij Annadiva een degelijke, charmante bh in mijn toch niet standaard maat. Elke keer weer een feestje om een nieuwe bh aan te schaffen waarvan je weet dat hij mooi zit en relatief lang goed blijft.

Kwalitatieve lingerie

Omdat in mijn woonplaats de lingerielijn er niet was heb ik op de website van Annadiva besteld. Professionele afhandeling en zeer tevreden.

Teleurstellend

Super jammer dat ik mijn verzendkosten uit eigen zak heb moeten betalen, omdat bh niet goed was

helemaal tevreden met Annadiva

Daar Hunkemöller deze BH niet meer in het bestand heeft zocht ik op de site naar de voor mij zo fijne BH Op de site Annadiva deze gevonden ,en besteld Prima levering ,en de BH die ik zocht Ben en blij mee hartelijke groet

Goed!

Onlangs weer wat besteld. Helaas zat de bh niet goed (pasvorm was top! Ze letten bij Annadiva altijd goed op de pasvorm waardoor het eigenlijk altijd goed is). De bh ondersteunde helaas niet genoeg. Ben vrijwel altijd tevreden.

Mooie kwaliteit en past perfect

Super blij met mijn aankoop

Snelle levering, top product

Prachtige bh, snelle levering

Prima snelle levering

Mooie bh, prima pasvorm

Alleen maar positief.

Ook telefonisch goed bereikbaar en zeer vriendelijk te woord gestaan door medewerkster.

Snelle service, top producten

De website, het aanbod en de (snelheid van) levering zijn allemaal van hoog niveau. Ik ben erg blij met mijn aankoop.

Niks op aan te merken

Besteld, betaald, gekregen en draagt heerlijk. Kortom niks op aan te merken..

Netjes verpakt en afgeleverd

Het bestel en afleverproces verliep zoals je het verwacht en daar hou ik van!

Goed geslaagd

Het is best ingewikkeld om een BH in de juiste maat te vinden, maar hier is het wel gelukt.

Ik slaag hier altijd!

Superfijne telefonische hulp/ advies. Echt verstand van wat men verkoopt en hoe het valt! Mooi ruim aanbod van verschillende merken. Ik slaag altijd met wat moois!

Snelle goede levering

Snelle goede levering, mooie verpakking en mooie producten (Marie Jo).

zeer snelle levering na betaling zelf met de feestdagen

erg tevreden met de snelle levering ook in deze drukke december maand erg blij mee

Top producten ! Retourneren verliep moeizaam

Prachtige merken/producten. Bestel hier al enige jaren. Retourneren is op zich geen probleem. Helaas zijn in de afgelopen 2 maanden meerdere UPS servicepunten bij ons gesloten/gestopt waardoor ik met een retourpakje zit en daarvoor 14 kilometer moet rijden om hem te retourneren. Is op de fiets haast niet te doen.... misschien toch nog een andere pakjesleverancier aanbesteden ? Verder is het keurig geregeld

Het materiaal is minder sterk dan ik dacht

Alles was verder goedgeregeld

top