Snelle, zorgvuldige service

Mijn bestelling is snel geleverd. Mooi verpakt en met een persoonlijke touch. Retourneren gaat soepel en ik krijg een keurige bevestigingsmail.

Gewoon echt goed.

Voor het eerst een bestelling gedaan, kende het bedrijf niet. Ook telefonisch contact gehad; keurig te woord gestaan en uitleg gekregen. Bestelling was erg netjes verpakt en ook snel bezorgd. Zou zo hier weer wat bestellen.

Goed product, netjes verpakt, redelijk snel in huis

Voor het eerst een bestelling geplaatst. Product binnen een paar dagen in huis, netjes verpakt . Heb geen gebruik hoeven maken van het retourzenden, maar er zat een duidelijke instructie bij voor het geval dat dat nodig zou zijn. Zal in de toekomst zeker nog een keer bij Annadiva terug keren

Geweldig! Ik bestel zeker vaker!

Alles past perfect en zit heerlijk! Een groot wonder met mijn cupmaat want bij de bekende grote lingerie winkels kan ik niet slagen, met geluk een ouwe dames bh... Daar zit je als 20-30 jarige niet op te wachten! Annadiva heeft een super collectie met topmerken in diverse prijsklassen!

Prachtige lingerie en veel keuze.

Door een grotere cupmaat is het voor mij erg belangrijk om kwalitatief goede bh's te dragen. Bij annadiva is de keuze ruim en weet ik dat ik kwaliteit krijg waar ik lange tijd plezier van heb. Ook voor een mooie bikini is er ruim keuze en kun je met alle cupmaten terecht. Dit is de reden dat ik ook graag bij annadiva winkel.

Duidelijk en verzorgd.

Rume keus en goede service ,heel netjes.

Top!!

Alles is gegaan volgens afspraak en op tijd!!

Prima service en ruime collectie. Ook fijn, dat er met regelmaat leuke aanbiedingen zijn.

Uitstekende service

Top service, snelle levering! Niets op aan te merken.

Behulpzaam personeel!

Had een BH besteld en er stond 2-5 werkdagen op de site. Ik zou met vakantie gaan en dan kon hij gewoon binnen zijn. Toen het tegen de 5 werkdagen ging lopen eens gebeld over de stand van zaken. Bleek dat de BH van de leverancier moest komen en nog niet bij hen was. In overleg de bestelling geannuleerd. Geld kreeg ik teruggestort. Na mijn vakantie bestelling opnieuw geplaatst en was na 2 dagen binnen.

Snelle levering, goede producten en leuke doos waar het inzit.

Snelle levering. Mooie verpakking. Altijd leuke aanbiedingen. Ik ben zeer tevreden.

Al vaak bij Annadiva gekocht steeds tot tevredenheid

Prima geholpen met mijn vragen en bestelling

keurig geregeld

Bestellen betalen ontvangen. Goede kwaliteit. Prima dus

Mooie bikini

Goed verpakt, prima kwaliteit

Mooie overzichtelijke website met topmerken

De levering is altijd correct en snel. Ondertussen weet ik mijn maat en merk dus het past altijd!

Snelle levering en meteen goed. Wat wil je nog meer

Prima kwaliteit en keurig op tijd geleverd

Goede uitleg wat betreft uk maten,want dat is best verwarrend, voor de rest de keuze is reuzegoed, en de afwikkeling van de bestelling was uitstekend.

Mooie producten, nette levering..kan niet beter.

Nette BH's

Snelle verzending. Bestelling goed verpakt. BH's komen goed overeen met beschrijving.

Mooie bh

De ngo's zijn allemaal even mooi

Snel en netjes geleverd

Snel geleverd met een net briefje erbij.

Ongelooflijk!!

Mijn mond viel open van verbazing toen ik het pakketje binnen zag komen. Dat zo'n service nog bestaat, dacht ik. En dat voor "gewoon" maar een bikini. Niet zomaar een bikini, want naast dat het fantastisch mooi verpakt was, de verzending heel snel was en er een heel lief kaartje bij zat waar ook nog eens persoonlijk een naam van iemand bij geschreven stond, is de kwaliteit van het product echt top! Dankjewel 'Annadiva, en Martijn! Dit was absoluut een geluks momentje! :)

Snelle levering en mooi verpakt!

Wauw!

Wat een cadeautje om de bestelling op deze manier te mogen ontvangen

8 Australielaan

Den Bosch 5232BB