Een feestje!

De winkel heeft prachtige en goede lingerie van hoogstaande merken. Ik bestelde een setje en kreeg een prachtig doosje via de post! Nu was het helemaal een feestje om de mooie nieuwe lingerie uit te pakken!

Precies wat ik wilde en lekker snel in huis

Het hele proces verloopt lekker soepel; bestelling was wat ik graag wilde hebben en was snel in huis. Helemaal top!

Erg tevreden!

Ik ben erg tevreden ... superblij met mijn nieuwe bikini van Freya. Mooie kwaliteit, prachtige pasvorm. Je word al vrolijk als het bezorgd wordt, door de mooie doos is het echt een cadeautje wat je ontvangt. Leuke welkomskorting ... en het retourneren van sommige artikelen ging ook moeiteloos. Ik had direct mijn geld terug op mijn rekening, keurig!!

Van AnnaDiva naar AnnaDRAMA

De levering was echt super. Mooie doos en mooi verpakt. Echter bleek er een langere levertijd te zijn. Ook het terugsturen ging prima. Echter bleek er pakketje zoek te zijn. Daarna veranderde Annadiva in een AnnaDRAMA. Beschuldigend naar de klant. Slecht te bereiken. De klant beschuldigen van diefstal. Vanaf dat de pakketten bij hun de deur uit zijn is het niet meer hun verantwoording of iets wel of niet aan komt. En ligt het probleem dus bij de klant. Ook de afhandeling is verder zonder woorden gedaan. Ik heb keer op keer contact moeten zoeken over de status van dit probleem. Telefoongesprekken zijn niet genoteerd en afspraken blijken ineens allemaal erg vaag en niet afgesproken te zijn. Voor mij ondanks de mooie producten dus nooit weer.

Vreselijke klantenservice

Vreselijk behandeld aan de telefoon door deze dame die zich de manager noemt en zich zeer onbeschoft voordoet. Zij als manager zou haar medewerkers wel even vertellen hoe het moest. Ik ben van het kastje naar de muur gestuurd en helemaal klaar met dit bedrijf. Nooit meer en nog nooit zo een slechte klanten service meegemaakt!!

Gewoon heel goed

Snelle nette levering leuk verpakt. Fijn afterpay.

in woord: super!

Fijne website, duidelijke omschrijvingen (erg handig voor de maat keuze), mooie aanbiedingen, supersnelle levering, mooi verpakt. Ik ben uiterst tevreden!

Super snel geleverd

Jullie hebben een hele duidelijke site. Makkelijk bestelbaar, en ook heel snel bezorgd. Het was wel een grote doos, voor 1 beha. 😀

Mooie lingerie, goede service

Online besteld. Snelle levering. Je ziet dat de producten met aandacht ingepakt zijn.

Bestelling niet leverbaar

Normaal heel tevreden over dit bedrijf. Nu voor mijn moeder besteld en nu is het setje toch niet leverbaar. Teleurstellend dat geen andere kleur wordt aangeboden voor dezelfde prijs. Annadiva heeft er veel aan gedaan om de teleurstelling te verminderen. We hebben een andere, helaas iets duurdere keuze kunnen maken.

Snelle levering en netjes verpakt

Zeer tevreden met mijn aankoop. Sport beha van Anita

Veel keus, mooie producten, goede pasvorm en een uitstekend advies.

Bij retourneren en omruilen van bikini, goed advies gekregen wat betreft maat. Ik slaag eigenlijk altijd bij Annadiva!

Al een paar keer besteld. Bij telefonisch contact goede hulp gehad. Snelle levering. In 1 woord geweldig.

Prima product!

Snelle levering. Voldoet aan verwachtingen.

Goede kwaliteit

Goede kwaliteit van spullen, een deel was groter geleverd dan besteld maar paste uiteindelijk perfect. Zou zo weer kopen hier.

Prima geregeld

Mooie spullen binnen gekregen en prachtig ingepakt, echt een cadeautje

Geweldige service, mooie spullen

Geweldig! Na het ontvangen van de door mijzelf geplaatste bestelling, bleken de bikini's super, maar de tops echt te groot. Gebeld met Annadiva en daar door een enorm geduldige, bij tijd en wijle gepast strenge, maar heel kundige dame geholpen. Ze wist via de telefoon een perfect maatadvies te geven en regelde meteen dat de niet meer voorradige juiste maten, besteld werden bij de importeur. 5 dagen later kwamen ze binnen en: pasten perfect!! Twee super bikini's rijker en het mag duidelijk zijn: ik shop voor bikini's nooit meer ergens anders.

Prima spullen, netjes verzonden geen problemen gehad

Chaotisch

Druk,niet fijn en slordig

Superservice

Bh die ik in de sale besteld had was de cup te klein van. Wilde deze retour sturen en andere maat bestellen, echter was deze ineens €20 duurder dan de prijs waar ik hem voor gekocht had. Na 1 telefoontje kon de andere maat bij de leverancier nog besteld worden voor dezelfde prijs. Super!

Goede kwaliteit, snelle levering

Redelijk veel keuzes voor een maatje meer.

Zeer mooie producten die geweldig uitzien.

Ben zeer tevreden over mijn aankoop,die ook nog eens in een mooi doosje zat.Zo kan ik op een heerlijke manier de zomer door. En een snelle bezorging.

snel in huis, mooie artikelen!

Heel tevreden

Goede kwaliteit artikelen

Goede kwaliteit, perfecte pasvorm zeker met een maatje meer!!

Met een maatje meer wil ik toch een bikini maar die moet perfect zitten en dat vind ik bij Annadiva. Ik kan met een gerust hart zwemmen, vsn de glijbaan en mocht ik door een wesp achterna gezeten worden dan zelfs rennen zonder dat ik me zorgen hoef te maken dat mijn rolletjes een eigen leven gaan leiden.

8 Australielaan

Den Bosch 5232BB