TOP!!!

Ik was op zoek naar een bandeau top maar in mijn maat is dat moeilijk te vinden. Het moet vooral stevig zijn en op deze site heb ik hem gevonden en ook nog voor een goede prijs en snelle levering!!! Ik ben blij.....

Prima producten goede kwaliteit en goede service

Zeer fijne kennismaking met Annadiva

Door mijn moeilijke cup maat heb ik voor het eerst kennis gemaakt met Annadiva. Geweldig mooie site. Wat een keus, zelfs voor mij. De gok genomen online te bestellen en ja hoor een mooi passende bikini. Geweldig!! En ook zeer mooi ingepakt. Ik ga zeker de winkel bezoeken om ook daar het ruime assortiment te bekijken en ga zeker mooi lingerie scoren. Ga zo door zou ik zeggen.!!!!!

Levering duurde lang, zag er wel netjes uit.

Levering duurde wat langer ivm 1 artikel dat niet direct op voorraad was. Dat betekent dat je ook ruim een week wacht op de andere 4 artikelen.

Vlotte levering

Prettige website en snelle levering. Mooi ingepakt ook. Helaas paste de bikini niet goed en heb ik het product geretourneerd. Ook dat is gemakkelijk. Wel zelf de retourkosten betalen.

Goede communicatie tijdens bestelprocedure

Recent heb ik voor het eerst kort achter elkaar twee bestellingen bij Annadiva geplaatst. Mooie website met kwaliteitsproducten. Prettig zoals jullie het bestelproces begeleiden met mails. De eerste bestelling kwam snel binnen. En was van mooie kwaliteit. De tweede bestelling is niet aangekomen. Daarover heb ik een mail gestuurd en wacht nog op antwoord. Een antwoord duurt vijf werkdagen dat vind ik vrij lang duren.

Fijne webshop

Duidelijke en prettige webshop, en prima bestel proces en retouren afhandeling.

Snelle afwikkeling (ook bij terugbetalen van retour), mooie producten en vriendelijke medewerkers

Was prima

Badpak besteld en zeer tevreden.

Zeer tevreden, mooi badpak, prachtige verpakking zelfs.

Fantastisch!

Goede service, goede kwaliteit snelle levering!

Gewéldig!

Overzichtelijke site, makkelijk bestellen! Heel netjes steeds de status van mn bestelling via mail ontvangen. Het ontvangen pakket prachtig verpakt! Ik had een badpak besteld, en was blij verrast kwa model, pasvorm en looks. Eindelijk een badpak die doet wat het belooft (geloof me, heb er al heel wat gepast... ) En als cadeautje nog een leuke kortingsbon in het pakket! Tóp!

Duidelijk site. Hele goede en snelle service. Het lukte niet om mijn kennismakingskorting te incasseren , zij willen mij daarin tegemoet komen om het alsnog te incasseren. Zeer klantvriendelijk

Geweldig e

Duidelijke website en snel en netjes bezorgd.

Goede en duidelijke service naar de klant toe

Ben erg tevreden hij past perfect

Snelle levering, en prachtig ingepakt met een persoonlijke touch.

Met liefde en aandacht verpakt en verzonden

Bestelling is duidelijk met veel zorg en aandacht verpakt en verzonden. Artikelen zagen er bijzonder goed uit. Geen klachten maar lof !

Goede service, fantastische verpakking. Heerlijk uitpakken na lange werkdag.

Helemaal blij met jullie. Vriendelijke service en fantastische verpakking. Het zit hem in de details.

Supergoed geholpen!

Ik was op zoek naar een artikel en dat is uiteindelijk speciaal voor mij op de website gezet...toppie!! Zeer tevreden!

Snel en mooi verpakt!

Fijne, grote collectie op de website. Levering is heel snel en alles is prachtig verpakt. Top dus!

Goede en snelle service

Heb al regelmatig bij Annadiva besteld en altijd zeer tervreden

Snelle levering, mooi ingepakt en goede variatie aan maten in de webshop.

Duidelijk een specialistische zaak. Wel jammer van de verzendkosten.

Goede levering. Maat juist. Kleur zoals voorbeeld. Keurige aflevering

Het zag er keurig verzorgd uit!

Ik ben super fijn geholpen met het meedenken over de maat top hoor! Zeker een nieuwe klant erbij.

Snel in huis en prachtig ingepakt,goed verzorgt.En een mooi (uitverkoop)prijsje voor top kwaliteit.

8 Australielaan

Den Bosch 5232BB