Pluspunten
Zowel in winkel als online goede service en snel in huis
Pluspunten
Snelle levering, keurig verpakt. Eindelijk een goed passend badpak!!!
Pluspunten
Vaak goede acties mbt lingerie. Ook grotere maten
Pluspunten
Redelijk snelle levering Leuk verpakt
VerbeterpuntenIk heb het onderstukje van mijn bikini helaas op een andere site moeten halen. Vind wel een verbeterpunt had graag mijn bikini in 1 bestelling gehad.
Pluspunten
Ik koop hier met veel plezier! Bestellingen zijn altijd snel binnen & alles is zorgvuldig verpakt! Ik raad jullie al aan bij vriendinnen
Pluspunten
Via internet soak besteld. Ik had het snel in huis in een mooie verpakking.
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Snelle en nette levering. Retour ook netjes en vlot afgehandeld. Mooie producten.
Pluspunten
Het bedrijf werd mij aangeraden omdat ik niks paste in de reguliere winkels. 2 bikini's besteld en gelijk raak, geweldig met mijn 70 G cupmaat.
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Snelle levering, aandacht besteed aan verzending en verpakking, mooie producten
Verbeterpunten0
Pluspunten
Ik ben erg tevreden over Annadiva. Leuke prijzen en er word goed uitleg gegeven bij de items en je weet meteen of je een maatje kleiner of groter moet bestellen. De levering is echt een feestje. Je krijgt je artikelen in een heel mooi doosje afgeleverd. Het leek wel kerst!
Pluspunten
Veel keus, goede kwaliteit.
VerbeterpuntenIk heb geen reactie ontvangen van Anna Diva op mijn mail die ik heb gestuurd met vragen over een bestelling die niet geleverd was.
Pluspunten
Snelle levering , super verpakt
Pluspunten
goede beschrijving bij de producten.
Verbeterpuntenmeer tips over hoe te dragen of bij welk kledingstuk welke lingerie.
Pluspunten
Keurige levering in prachtige verpakking. Tis echt een cadeautje wat binnenkomt !
Ben zeer tevreden. Goede kwaliteit badkleding, mooi verpakt. Bij telefonisch contact vriendelijk te woord gestaan, goed advies. Ruilen zonder moeite.
Pluspunten
Zeer tevreden over mijn eerste bestelling
Pluspunten
snelle bezorging
Pluspunten
Snelle levering, leuk verpakt met een leuk, vriendelijke briefje/kaartje
Pluspunten
Snelle levering, goede omschrijving van de artikelen op website. Zeer tevreden.