Pluspunten
Duidelijke website met mooie foto’s. 2 bikini’s besteld van Freya! Perfecte pasvorm! Ik ben er blij mee! Laat de zomer maar komen.
Dat ze niet vergeten om zo door te gaan!! Jammer dat ik niet vaker primadonna kan bestellen, maar ze zijn zo goed dat ik lang ervoor spaar om ze te kunnen kopen. Beste behas die ik ooit heb gehad. Bedrijf heeft echt fantastische service. Te bedenken dat ik zelden reviews schrijf...… Deze is het waard!!
Pluspunten
Uitgebreid assortiment voor grote cupmaten
VerbeterpuntenRetourkosten zijn ouderwets. Levering is ook lang, moest 5 dagen wachten.
Pluspunten
prima omschrijving van de artikelen snelle levering .
Verbeterpuntenniks! houden zo!
Pluspunten
altijd snel geleverd en geen problemen met retouren. nog geen contact gezocht omdat dit niet nodig was..
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Hoi hoi, veel lof hoor over jullie produkten en jullie service en klantgerichtheid dankjewel
VerbeterpuntenMaar als ik toch iets zou mogen zeggen, wanneer je besteld en door omstandigheden moet retourneren dan is het niet gratis retourneren toch wel een diggetje vooral als je in een dorp woont en in dat dorp geen exxes point is , bv pas 2dorpen verderop en je dus verplicht bent te retouren via Post NL. dan is6.95 per retour best pittig, (ik heb het zelf al een aantal x aan de hand gehad omdat ik bikini wil aanschaffen en dus al aantal x de mt. net niet goed is af en toe een gratis retour is dus welkom verder alle goeds voor jullie xx
Pluspunten
Keurig te woord gestaan. Zeer vriendelijk personeel! Super
Pluspunten
Snelle levering, goede kwaliteit
Pluspunten
Mail word netjes beantwoord en pakketje is mooi verpakt.
VerbeterpuntenLevertijd kan wat beter, duurt ongeveer 5 dagen.
Pluspunten
Bestelling binnen krijgen voelt al als een cadeautje
Pluspunten
VerbeterpuntenAls iets uitverkocht is niet op site aanbieden
Pluspunten
Snelle levering , heel netjes verpakt . Goede kwaliteit .
Pluspunten
Fijn dat ik meerdere maten kon bestellen en daardoor rustig thuis kon passen. Nadat ik dingen teruggestuurd had kreeg ik snel mijn geld terug, hele fijne afwikkeling.
VerbeterpuntenNiets te klagen maar als ik iets moet kiezen dan is het wellicht dat het terugsturen via UPS moet, zijn niet zoveel punten van. Liever via Post NL.
Pluspunten
1e keer iets besteld bij Annadiva. Snelle levering en keurig verpakt! De bikini zit perfect dus ik ben helemaal blij!
Pluspunten
Goede communicatie
VerbeterpuntenVanaf €500 euro geen after pay, je bent al snel op hrt bedrag dat het niet meer kan.
Pluspunten
snelle levering en goede service
Verbeterpuntenalles keurig geregeld
Pluspunten
Keurig netjes ingepakt, erg leuk, ziet er uit als een kadootje. Een teken dat er zorgvuldig met de spullen wordt omgegaan.
VerbeterpuntenGa zo door
Pluspunten
snelle service en afspraken worden 100% nagekomen! Het maatadvies is ook fijn en de wijze waarop het verpakt is, incl. informatie over het product, is perfect!