Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Mooie spullen! Aardig personeel die zeer goed advies geven!
VerbeterpuntenN.v.t.
Pluspunten
Groot assortiment mooie kleding
VerbeterpuntenIk had willen ruilen maar op het retourformulier was die mogelijkheid niet. Nu heb ik terug gestuurd (2,96 euro) en opnieuw besteld... misschien is daar iets op te vinden....
Pluspunten
Ik heb mijn bikini besteld en 2 dagen laterkrijg ik UM mooi in een doosje afgeleverd. Top
Pluspunten
Snelle verzending, goede kwaliteit, zeer ruim assortiment en snelle afhandeling eventuele Retouren . Zeker een aanrader
Pluspunten
Vlugge levering
VerbeterpuntenIk vond dat de tankini niet goed was weergegeven. Het patroon was minder goed te zien in de stof
Pluspunten
Snelle service met een leuke persoonlijke touch er aan gegeven
Pluspunten
Snelle verwerking na retourzending. Bedrag stond supersnel weer op de rekening. Chapeau
Pluspunten
Goede info bij de lingerie (bijv dat een bepaalde bh wat strakker zit qua omvang).
Verbeterpunten-
Pluspunten
Het assortiment is top. Weinig bedrijven verkopen badkleding in mijn cupmaat
VerbeterpuntenBlijf je focussen op bijzondere maten. Voor goedkope dertien in een dozijn produkten hebben we al de livera en de hunkemoller.
Pluspunten
Eerste keer en alles ging zoals aangegeven!
VerbeterpuntenGeen idee
Pluspunten
Het persoonlijk berichtje van de gene die je pakketje heeft ingepakt vindt ik erg leuk. De duidelijke omschrijving van het product. Aantrekkelijk verpakking. Het is echt een cadeautje.
Pluspunten
Goede ervaringen mee. Levert voor mij perfecte BH's van Primadonna in snelle tijd. Alles netjes verpakt. Ook eens in de winkel in Nijmegen geweest waar ik heel goed geholpen ben.
Pluspunten
mooie collectie, voor grotere maten.
Verbeterpuntenop dit moment geen
Pluspunten
Snelle levering..
Pluspunten
Bestelling werd snel geleverd.
Pluspunten
De persoonlijke aandacht bij het inpakken!
Pluspunten
Ben heel erg te vreden over de bikini. Omdat je grote maten hebben en goede kwaliteit hebben
VerbeterpuntenZelf heb ik geen verbeterpunten voor jullie. Ga vooral zo door met jullie goede kwaliteit