Mooie bh. 's altijd
Beste Suzanne, Hartelijk dank voor jouw review. Wat leuk om te lezen dat je zo blij bent met je aankoop! We zijn trots dat onze collectie steeds weer in de smaak valt. We wensen je veel draagplezier. Lotte | Customer Care
Mooie producten snel en netjes geleverd Retour ook geen probleem top
Beste Monique, Hartelijk dank voor jouw review. Fijn om te vernemen dat je zo tevreden bent over zowel de producten als de service. Bij Annadiva draait het om aandacht, comfort en dat fijne gevoel van iets moois dragen! Anna | Customer Care
Besteld, vlg. dag ontvangen via DHL, inhoud OK
Beste Alexandra, Hartelijk dank voor jouw review. Fijn dat alles naar wens is verlopen. Bij Annadiva zorgen we ervoor dat elke bestelling met zorg wordt verzonden, zodat jij er snel van kunt genieten! Lotte | Customer Care
Prima passende bh, zeer snel bezorgd via DHL.
Beste Marianne, Hartelijk dank voor jouw review. Wat fijn dat alles zo goed is verlopen! We besteden veel aandacht aan het zorgvuldig verpakken en snel bezorgen van onze bestellingen, zodat je zo snel mogelijk kunt genieten van je aankoop. Anna | Customer Care
Het enige nadeel vind ik, dat als ik een kleine bestelling plaats (bijv een slip) dit niet in een brievenbus doosje opgestuurd wordt. Dan moet je er speciaal voor thuis blijven, terwijl het makkelijk in de brievenbus past. Dus dat kan misschien een volgende keer anders?! Verder erg tevreden over alles, snelle levering en mooie collectie.
Beste Mart, Hartelijk dank voor jouw review. Geweldig om te horen dat alles naar wens is! We streven er altijd naar onze service te verbeteren en kijken zeker naar hoe we dit makkelijker kunnen maken. Lotte | Customer Care
Goede materialen, goede pasvorm, fijne website
Beste Jannie, Hartelijk dank voor jouw review. Wat fijn dat je tevreden bent! Ons doel is dat iedere vrouw lingerie vindt die comfortabel zit, mooi staat en een glimlach op haar gezicht brengt. Lotte | Customer Care
alles is perfect geregeld toppy
Beste Marianne, Hartelijk dank voor jouw review. Wat top dat alles perfect verliep! Zo maken we shoppen bij Annadiva graag leuk en zorgeloos. Tamara | Customer Care
Ik ben erg blij met mijn bestellingen en werd goed en vriendelijk geholpen bij een misverstand.
Beste Hanneke, Hartelijk dank voor jouw review. Wat fijn dat zo je tevreden bent met onze service! We staan altijd voor je klaar bij vragen of advies. Tamara | Customer Care
Diverse malen een bestelling geplaatst omdat Annadiva mij altijd kan helpen aan het artikel waar ik dringend om verlegen zit en bij andere websites vaak niet kan slagen. Ben ik heel erg blij mee.
Beste Mieni, Hartelijk dank voor jouw review. Wat leuk om te lezen dat je steeds bij ons slaagt! We doen ons best om ervoor te zorgen dat iedere bestelling weer een fijne ervaring is. Tamara | Customer Care
Kwaliteitsproducten worden geleverd. Veel keus.
Beste Ibi, Hartelijk dank voor jouw review. Wat super om te lezen dat alles naar wens is! Met zo veel prachtige items is er voor iedere vrouw iets te vinden. Anna | Customer Care
Deze bh heeft voor mij een goede pasvorm. Mooi model. Ben er heel blij mee
Beste D.H.G., Hartelijk dank voor jouw review. Dit klinkt als een top ervaring! Lingerie moet goed zitten én een glimlach op je gezicht brengen. We wensen je veel plezier van je aankoop. Anna | Customer Care
Mooie bikini van merk AnnaDiva. Zit perfect. Snelle levering ook.
Beste Kim, Hartelijk dank voor jouw review. Fantastisch dat de bikini perfect past. Onze eigen collectie maken we met veel zorg, zodat iedere vrouw zich zelfverzekerd en comfortabel voelt. We wensen je veel draagplezier! Anna | Customer Care
Ik kom er al jaren en ik ben er altijd uitstekend geholpen. Voor dus ook geen reden om naar ‘n andere winkel te gaan.
Beste Victoria, Hartelijk dank voor jouw review. Geweldig om te lezen dat onze service je al jaren goed bevalt! We kijken ernaar uit je snel weer te mogen helpen, online of in de winkel. Anna | Customer Care
Tevreden en nette bezorging.
Beste Annemarie, Hartelijk dank voor jouw review. Fijn om te horen dat alles naar wens is! Hopelijk voelde het uitpakken net zo leuk als shoppen zelf. Anna | Customer Care
Past hoed, blij mee.
Beste Renes, Hartelijk dank voor jouw review. Wat mooi om te lezen dat je blij bent met je BH! We hopen dat je er veel plezier van hebt en zien je graag snel weer terug. Anna | Customer Care
Snelle levering Mooi verpakt
Beste Irene, Hartelijk dank voor jouw review. Wat tof om te lezen. Zo maken we shoppen bij Annadiva graag extra leuk! Anna | Customer Care
Gewoon top
Beste Jeanne, Hartelijk dank voor jouw review. Wat fijn dat je zo’n positieve ervaring hebt gehad. We hopen je snel weer te mogen verrassen met iets nieuws! Anna | Customer Care
Fijne webshop. Helaas liet mijn levering op zich wachten (blijkbaar was één van de bestelde artikelen niet meer leverbaar) Via WhatsApp contact gezocht en mijn app werd meteen beantwoord en het bedrag voor het niet meer leverbare artikel direct teruggestort. Uitstekende klantenservice. Top
Beste B, Hartelijk dank voor jouw review. Wat fijn om te lezen dat onze klantenservice je zo goed heeft kunnen helpen! We willen dat shoppen bij Annadiva altijd prettig en makkelijk verloopt, ook als een artikel even niet beschikbaar is. Anna | Customer Care
Netjes verzorgd en snelle levering
Beste Margreet, Hartelijk dank voor jouw review. Goed om te lezen dat alles netjes en op tijd geleverd is! We besteden graag aandacht aan de details, zodat elke bestelling met een glimlach wordt ontvangen. Anna | Customer Care
Snelle levering, netjes verpakt en duidelijke informatie als je iets wilt retourneren
Beste Diana, Wat fijn om te lezen dat je zo tevreden bent over onze collectie én service. Dank je wel voor je lieve woorden over de levering en retourinformatie. Of je nu shopt in onze boetiek of online, we staan altijd voor je klaar. Graag tot een volgende keer! Chantal | Customer Care
Persoonlijke benadering
Beste Engelien, Wat fijn om te lezen dat je onze persoonlijke en deskundige benadering waardeert. Dank je wel voor jouw mooie woorden, we helpen je graag weer een volgende keer. Chantal | Customer Care
Precies de maat
Beste, Wat fijn om te lezen dat de maat precies goed is. Bedankt voor jouw review en veel plezier met jouw aankoop! Chantal | Customer Care
Heerlijke bh. Top draagcomfort. Super ondersteuning. En ook nog eens mooi en sexy. Voel me extra zelfverzekerd als ik hem draag.
Beste Bianca, Wat een mooie review, dank je wel. Fijn om te lezen dat de BH zo goed zit én dat je je er mooi en zelfverzekerd in voelt. Daar doen we het voor! Geniet van je aankoop en hopelijk tot snel weer bij Annadiva. Chantal | Customer Care
Na week pakket nog niet ontvangen. Melding gemaakt wacht al weer dagen op antwoord van Annadiva. Zijn intussen 12 dagen verder sinds bestelling. Daar ik geen track & tracé ontving kon ik zelf ook niet zien wanneer ik T kon verwachten. Hopelijk komt Annadiva snel met een oplossing.
Beste Patricia, Hartelijk dank voor jouw review. Wat ontzettend vervelend om te lezen dat je je pakket nog niet hebt mogen ontvangen, we begrijpen heel goed dat dit voor teleurstelling en ongemak zorgt, zeker zonder track&trace om het pakket te kunnen volgen. We streven er altijd naar om snel te reageren, al heeft er in dit geval een keer een weekend tussen gezeten, waardoor je onze reactie iets later hebt mogen ontvangen dan je van ons mag verwachten. Gelukkig zie ik daarnaast dat je inmiddels contact hebt met een collega om samen tot een passende oplossing te komen. Onze excuses voor het ongemak, we hopen het snel voor je op te lossen! Chantal | Customer Care
Eindelijk een mooie en goed passende tankini gevonden. Heel blij mee. Heb nu een BH besteld, benieuwd hoe deze zal zijn. Kende Annadiva nog niet maar hoop vaker iets bij jullie te bestellen. Vooral fijn als je een grotere bh cup draagt.
Beste Suzanne, Hartelijk dank voor jouw review. Wat fijn om te vernemen. Bij Annadiva vinden we dat iedereen het verdient om met plezier te kunnen shoppen. We zien je graag vaker terug! Lotte | Customer Care