perfect

Mijn vaste lingerie leverancier stopte ermee. Kreeg een reclame pop-up van Annadiva. Na reviews gelezen te hebben een bestelling geplaatst. Een artikel was niet meteen leverbaar waarvan ik netjes bericht kreeg met excuses. Paar dagen later kreeg ik de complete bestelling thuis. keurig verzorgd. Ik word vaste klant!!

Annadiva den bosch

Na een bezoek aan de winkel in den Bosch ben ik erg goed geholpen door het vriendelijke personeel. Dankzij hun advies heb ik een mooie keuze kunnen maken voor lingerie als cadeau voor mijn vriendin. Helaas was de set niet compleet op voorraad in de winkel, maar dit werd direct netjes opgelost door het online voor mij te bestellen via de webshop. De volgende dag kon ik het al ophalen. Bedankt voor de snelle en goede service!

Super service

Duidelijke site, prachtig product.

Veel keus in een grote maat, snel Verzonden. Vandaag in de winkel in Amsterdam geweest werd erg goed en fijn geholpen verkoopster dacht ook echt met mij mee, ik kom zeker nog vaker naar jullie winkel!

Mooie collectie, maar geen snelle levering

Ook als er geen levertijd bij producten staat duurt het een week voordat je het in huis hebt en dat was nadat ik mail had gestuurd

Geweldig!

Even geduld moeten hebben voordat de bestelling werd geleverd, maar het was het wachten waard! Prachtige kwaliteit, ontzettend mooi en zorgvuldig verpakt. Echt een cadeautje! De pasvorm is perfect van alle 3 de artikelen.

Super super late levering!

Ik bestelde een week voor ik op wintersport ging nog sport bh’s! Ze kwamen halverwege de wintersport binnen en het lag niet aan postorder bedrijf, pas super laat verzonden! Hou daar goed rekening mee!

Qua bestellen goed maar klantenservice is echt slecht als het om een kapot product gaat

Bestellen bij Anandivacdat gaat altijd prima en we hebben hier al vaak besteld. Helaas was er nu één BH waarbij na slechts drie keer dragen de beugel dwars door de stof heen kwam. We behandelen onze spullen normaal en hebben nog nooit eerder aanspraak hoeven maken op de klantenservice. Toch blijft Anandivacdat volhouden dat dit “eigen toedoen” is. Erg teleurstellend dat een trouwe klant bij een duidelijk productprobleem zo wordt afgescheept.

Snelle levering mooie bikini!

Snelle levering en goede maatvoering

Levering snel, producten van hoge kwaliteit

Kwaliteit en goede service

Geweldige bh’s en service

Mijn pakketje raakte bij vervoer beschadigd en werd door vervoerder teruggestuurd. Nadat ik contact op nam heeft Annadiva het pakketje meteen na ontvangst gecontroleerd, opnieuw ingepakt en opgestuurd, zodat ik het nog ontving voor de Kerst. De kwaliteit van de bh’s is uitstekend en de kaartjes voor Primadonna’s winactie zitten er ook nog aan, zoals het hoort. Ook fijn dat er altijd veel keuze is in mijn maat.

Duidelijkheid waardoor bestellen een makkie is

Als men ik gaat zoeken is het heel makkelijk te vinden zowel de merken en de maten en kleuren

Zeer vlotte bezorging en netjes verpakt.

Vlotte levering

Uitstekend Ik vond de levering echter zeer traag!

Zeer fijn contact

Prima begeleiding met maten en retourneren. Zeer snel ook mijn geld terug.

zeer tevreden

leuk verpakt

Super vriendelijk geholpen door de klantenservice. Goed advies gegeven en fijn meegedacht. Zal zeker vaker iets bestellen.

Uitstekende service

Ik had een bestelling geplaatst en het bovenstukje paste niet. App contact gehad en duidelijke communicatie wat ik het beste kon doen qua maat en toen een nieuwe besteld.

Erg blij met mijn bikini. Goede pasvorm, zit gewoon uitstekend Ook de bezorging ging zeer snel !

Snel mooi verpakt klasse

Snelle levering , mooi verpakt , klasse

BH draagt niet fijn

Een vervelende pasvorm dus een miskoop. Te laat met terugsturen ivm vakantie. Verder service oké hoor.

Dat is service!

Na het bestellen en retourneren van een verkeerde maat kreeg ik een uitgebreide mail met informatie over de gehanteerde UK-maatvoering. Het is nu helemaal duidelijk en is de lingerie inmiddels omgeruild voor de juiste maat. En die past perfect! Dat is service!

Snelle service en goeie kwaliteit

Geen problemen.

De beha kwam snel. De kwaliteit en model van de beha is perfect.

8 Australielaan

Den Bosch 5232BB