Ik had een product besteld bij Anadiva. Snelle levering. Perfecte pasvorm. In een woord gewoon heel goed.

Prachtige keuze in een maatje meer

Twee mooie setjes besteld cup maat G jammer genoeg was bij 1 de omvang te strak top en andere slip te groot . Dus geen complete set meer . Terug gestuurd op eigen kosten . Zal zeker blijven kijken voor wat anders , ze waren prachtig van kleur en materiaal. Gr joke

Goede prijs super kwaliteit

Besteld snel binnen. Blij mee

Goede service en snelle levering

Goed geholpen bij het bepalen van mijn maat en toen een bikini kunnen passen. Toen gelijk in de winkel online een bikini besteld. Een dag later al bij afleverpunt kunnen ophalen

Supergoede materialen, snelle service !! Leuk persoonlijk verpakt

Zeker doen, bestellen bjj annadiva !!

Mooie bikini

Mooie bikini, kleuren komen goed overeen als foto. Fijne stof en zit heerlijk

Prachtige lingerie

Mooie lingerie, snelle levering, goeie service. Blij met mijn nieuwe setjes

Betaalbare goede bh's

Ruime keuze bh's en goede filter mogelijkheden op de site. Snelle verzending en fijn dat dit naar een ander adres kan. Netjes ingepakt, goede retour mogelijkheden. Enige wat evt ontbreekt is meer info op de site over verschillende modellen, wat is welk model en evt maatvoering tips per merk.

Eindelijk keuzes

Ik heb maat 70F en ben heel blij dat ik bij jullie keuzes heb in zowel bh als bikinis/badpak

Top!!!

Net zo mooi als op de site staat. Snelle levering.

Goed verzorgd

Snel geleverd, kwaliteit, netjes ingepakt.

Goed verzorgd en naar volle tevredenheid.

dik tevreden

Fijne webshop

Ruim assortiment, snelle en nette verzending. Snelle verwerking van retour. Zeer tevreden!

Goed produkt, goed omschreven op de site

Ik kon goed informatie vinden en zelf bepalen welke maat ik moest hebben. Produkt voldoet aan de verwachtingen. Inmiddels nog meer stuks besteld

Levering later dan aangegeven

Producten zijn goed. Maar levering komt later dan aan gegeven. Meerderde malen zo geweest.

Behulpzaam

Het duurde even ,voordat ik mijn bestelling kreeg,het moest nabesteld worden,maar prima gegaan en goed contact.

De eerste, maar zeker niet de laatste bestelling

De website was overzichtelijk, ik kon goed filteren. Het was niet goedkoop, maar alle waar naar zijn geld, zeiden we vroeger! Waarom geen 5 sterren..... ik geef nooit tienen, dan blijven de bedrijven hun best doen om toch eens een tien te krijgen!

Heel goede service, ik had de verkeerde maat besteld, maar is heel fijn opgelost.

Deskundig en fijn geholpen

Ik ben deskundig geholpen Vriendelijk personeel Kom zeker terug

De bestelling was er veel sneller dan aangegeven op de website. Levertijd stond op 3-5 werkdagen, maar het was uiteindelijk maar 1 werkdag. Fijn! Het gekochte was netjes en met aandacht verpakt in vloeipapier in een stevig kartonnen doosje. Bestelgegevens erbij en informatie over hoe te retourneren indien wenselijk. Prima!

goede service, gemakkelijk te bestellen snelle levering

Zeer tevreden, bestel graag bij Annadiva. Nog nooit een probleem gehad. Zal zeker andere adviseren

Kwaliteit super en grote cupmaten!

Superfijn, een webwinkel die tankini's verkoopt voor de grotere cupmaten maar rekening houdt dat je dan ook een normale maat taille kan hebben. Met deze tankini kon ik heerlijk een dagje naar de spa, de kwaliteit is ook erg goed en de stof heel mooi. De bestelling zelf was ook super snel binnen!

goede en snelle levering

artikel snel geleverd, zorgvuldig ingepakt! zelfs zonder verzendkosten, wat bij een andere zaak met hetzelfde product wel zo zou zijn. écht service! Yvon

erg teleurgesteld na reactie op melding bh Empreinte na 11/2 jaar stuk,terwijl met zorg behandeld!

nogmaals teleurgesteld nadat ik een klacht had ingediend omdat een van mijn Empreinte bh's, na 11/2 het kant stuk ging, terwijl 4 jaar oudere nog steeds perfect zijn! mij werd verweten dat het externe oorzaken had...terwijl altijd met zorg behandeld!

8 Australielaan

Den Bosch 5232BB