Snelle levering, goede informatie, goede prijzen en leuk ingepakt het voelt als een kadootje krijgen als je het pakje open maakt
Beste Do, Hartelijk dank voor jouw review. We vinden het belangrijk dat niet alleen de inhoud, maar ook het uitpakken plezier geeft – hopelijk mogen we je snel weer blij maken! Anna | Customer Care
Prachtige producten en net zo mooi verpakt
Beste Claudia, Hartelijk dank voor jouw review. Hier krijgen wij een grote glimlach van! Heel veel plezier gewenst met je aankoop. Lotte | Customer Care
Goed product, website oke en makkelijk te vinden wat je wil hebben.
Beste Johannah, Hartelijk dank voor jouw review. Wat fijn om te lezen dat alles naar wens was. Hopelijk zien we je snel weer terug! Tamara | Customer Care
Na 28 jaar moest ik opzoek naar een nieuwe lingeriezaak. Gelukkig heb ik net zo'n goede zaak weer gevonden. Nemen alle tijd en deskundig personeel, voldoende voorraad om te passen. Ook tijd voor een kopje thee of koffie. We gaan gewoon 1x per jaar een dagje Nijmegen doen.
Beste Harma, Hartelijk dank voor jouw review. Wat bijzonder om te lezen dat je ons hebt gevonden en je zo thuis voelt bij onze winkel. Het is precies wat we willen: tijd, aandacht en deskundig advies, zodat elk bezoek fijn voelt. We verheugen ons op je volgende bezoek. Tamara | Customer Care
Slips snel en goed geleverd.
Beste Marina, Hartelijk dank voor jouw review. Wat leuk dat de levering goed en vlot ging. Nieuwe items wil je natuurlijk snel in huis hebben, daar helpen we graag bij! Tamara | Customer Care
Voor eerste keer besteld. Meerdere items voor keuze. Alles keurig ontvangen. Informatie per mail is duidelijk en klantvriendelijk
Beste Anja, Hartelijk dank voor jouw review. Wat fijn dat je ons hebt gevonden en zo tevreden bent. Heel veel plezier van je nieuwe items! Tamara | Customer Care
Altijd spannend, online een bikini bestellen. Dankzij de heldere omschrijving op de site een keuze kunnen maken. Voldoet 100% aan mijn verwachtingen. Refund teruggestuurd bikini vlot afgehandeld. Top!
Beste Janke, Hartelijk dank voor jouw review. Geweldig om te lezen dat zowel de bestelling als de retour zo goed zijn verlopen. Zo maken we online shoppen graag zorgeloos. Tamara | Customer Care
Nette en snelle levering. Goed verpakt en mooie bh’s.
Beste Susanne, Hartelijk dank voor jouw review. Wat leuk dat alles naar wens was – zo hoort het! Hopelijk voelt elke bestelling bij ons een beetje speciaal. Anna | Customer Care
Ook dit keer weer een super bh gescoord bij annadiva.nl altijd tevreden klant
Beste Tiny, Hartelijk dank voor jouw review. Wat geweldig dat je opnieuw geslaagd bent bij Annadiva. Geniet van je prachtige nieuwe aanwinst! Anna | Customer Care
Duidelijke webshop! Alles staat goed aangeven en de producten komen goed overeen met de foto’s. Ook snelle levertijd!
Beste Sanne, Hartelijk dank voor jouw review. Heel leuk om te lezen dat je zo’n goede ervaring hebt gehad. Hopelijk mogen we je snel weer terugzien bij ons in de shop! Anna | Customer Care
Oke
Beste Ria, Hartelijk dank voor jouw review. Wat fijn dat je zo tevreden bent, dat geeft ons energie. Hopelijk mogen we je binnenkort weer helpen. Anna | Customer Care
De bestelling werd snel geleverd, ook duidelijke communicatie. Ook het retourneren is goed en makkelijk te doen. Je weet snel waar je aan toe bent.
Beste Marieke, Hartelijk dank voor jouw review. Wat leuk om te lezen dat het hele proces – van bestelling tot retour – zo soepel voor je is gegaan. Daar doen we het voor, zodat jij weet waar je aan toe bent! Anna | Customer Care
Vorige week naar Den Bosch gereden omdat er in Breda geen lingerie winkel meer is voor grote maten. Ik ben daar ontzettend fijn geholpen en met 2 bh’s en een bikinitop naar huis gegaan. 1 bh moest besteld worden en die arriveerde na twee dagen bij mij thuis. Al met al ben ik super tevreden.
Beste Yolanda, Hartelijk dank voor jouw review. Wat leuk dat je de weg naar onze winkel in Den Bosch hebt gevonden en daar zo goed geholpen bent. We hopen dat je lang plezier hebt van je nieuwe items – en natuurlijk ben je altijd weer welkom! Anna | Customer Care
Bestelling vlot geleverd.
Beste F, Hartelijk dank voor jouw review. Het doet ons plezier dat het assortiment en de levering in de smaak vallen. We wensen je veel plezier van je aankoop! Lotte | Customer Care
Door de goede beschrijving en mooie pasvorm, al 3 keer geslaagd voor badmode
Beste Corry, Hartelijk dank voor jouw review. Wat leuk om te lezen dat je badmode goed zit en je al meerdere keren iets moois hebt kunnen vinden. Daar doen we het voor! Lotte | Customer Care
Fijne (web)shop, veel aanbod, goede prijzen en snelle levering.
Beste Eefje, Hartelijk dank voor jouw review. We doen ons best om een breed aanbod aan mooie producten aan te bieden, voor elke smaak en maat. Veel draagplezier! Lotte | Customer Care
Mooie collectie. Vriendlijk geholpen zowel via mail als telefonisch.
Beste Saskia, Hartelijk dank voor jouw review. Fijn om te vernemen dat je goed bent geholpen. Ons doel is altijd om je de beste service en ondersteuning te bieden, bij elke vraag of bestelling. Lotte | Customer Care
Heel fijn geholpen, de artikelen die niet voorradig waren zijn besteld en direct naar mijn huisadres verstuurd. Prima service.
Beste Linda, Hartelijk dank voor jouw review. We vinden het belangrijk dat zowel onze winkels als de webshop goed samenwerken, zodat je altijd de service krijgt die je verwacht. Hopelijk mogen we je snel weer verwelkomen! Lotte | Customer Care
2 bh’s besteld, de volgende dag al in huis. Eentje zat helaas niet goed, teruggestuurd en na een paar dagen reeds geld teruggestort. Producten zijn mooi verpakt, met een attent briefje. Blij mee. Zeker aan te raden om bij Annadiva te bestellen.
Beste Liesbeth, Hartelijk dank voor jouw review. Super om te lezen dat je blij bent met je bestelling en onze service! We doen ons best om alles vlot en met een persoonlijke touch te laten verlopen. Anna | Customer Care
Prachtige bikini's in de uitverkoop gekocht. Mooie korting, schitterende bikini's en ook nog eens super snel geleverd. Een aanrader deze webshop!
Beste Yvon, Hartelijk dank voor jouw review. Wat leuk om te lezen dat alles naar wens was! Mooie items en een scherpe prijs maken het shoppen bij ons extra leuk. Anna | Customer Care
Beste Henny, Hartelijk dank voor jouw review. Wat leuk dat je tevreden bent over de service! We doen ons best om je op alle manieren – mail, telefoon en in de winkel – goed te ondersteunen. Anna | Customer Care
Altijd volgens afspraak. Fijne communicatie toen er een item niet was. Goed opgelost!
Beste Inge, Hartelijk dank voor jouw review. We streven ernaar om altijd openheid te bieden in onze communicatie, zodat je precies weet waar je aan toe bent! Anna | Customer Care
Goede klantenservice, nette levering. Makkelijke retourafwikkeling
Beste Mir, Hartelijk dank voor jouw review. We zijn blij dat je onze service als prettig hebt ervaren. We hopen je snel weer te mogen verwelkomen! Anna | Customer Care
Ik moest erg lang wachten op de levering. Na verloop van tijd nam ik kontakt met ze op en las toen dat het product niet voorradig was. Tip; communiceer dit met de klant.
Beste Jol, Hartelijk dank voor jouw review. Het door jou bestelde artikel was niet direct uit voorraad leverbaar en is daarom speciaal nabesteld bij de leverancier. Hiervoor geldt een levertijd van 3 tot 10 werkdagen, wat we zowel op de website als in de orderbevestiging aangeven. We proberen hier altijd zo transparant mogelijk over te zijn, en nemen je feedback mee om dit nog beter te doen. Anna | Customer Care
Ik heb meerdere items besteld om te kunnen vergelijken. En ook nog extra besteld omdat ik twijfelde. Allemaal snel geleverd. 2 Keer retour op een levering, door mijn twijfel kon ik niet 2e retour melden via DHL op dus via Post.nl geregeld. Maar ook deze retour is vlekkeloos verlopen.
Beste Linda, Hartelijk dank voor jouw review. Goed om te lezen dat zowel de levering als het retourproces soepel verliepen. Mocht je nog eens twijfelen of tegen iets aanlopen bij het retourneren, dan staat onze klantenservice altijd voor je klaar. Anna | Customer Care