Precies de maat
Beste, Wat fijn om te lezen dat de maat precies goed is. Bedankt voor jouw review en veel plezier met jouw aankoop! Chantal | Customer Care
Heerlijke bh. Top draagcomfort. Super ondersteuning. En ook nog eens mooi en sexy. Voel me extra zelfverzekerd als ik hem draag.
Beste Bianca, Wat een mooie review, dank je wel. Fijn om te lezen dat de BH zo goed zit én dat je je er mooi en zelfverzekerd in voelt. Daar doen we het voor! Geniet van je aankoop en hopelijk tot snel weer bij Annadiva. Chantal | Customer Care
Na week pakket nog niet ontvangen. Melding gemaakt wacht al weer dagen op antwoord van Annadiva. Zijn intussen 12 dagen verder sinds bestelling. Daar ik geen track & tracé ontving kon ik zelf ook niet zien wanneer ik T kon verwachten. Hopelijk komt Annadiva snel met een oplossing.
Beste Patricia, Hartelijk dank voor jouw review. Wat ontzettend vervelend om te lezen dat je je pakket nog niet hebt mogen ontvangen, we begrijpen heel goed dat dit voor teleurstelling en ongemak zorgt, zeker zonder track&trace om het pakket te kunnen volgen. We streven er altijd naar om snel te reageren, al heeft er in dit geval een keer een weekend tussen gezeten, waardoor je onze reactie iets later hebt mogen ontvangen dan je van ons mag verwachten. Gelukkig zie ik daarnaast dat je inmiddels contact hebt met een collega om samen tot een passende oplossing te komen. Onze excuses voor het ongemak, we hopen het snel voor je op te lossen! Chantal | Customer Care
Eindelijk een mooie en goed passende tankini gevonden. Heel blij mee. Heb nu een BH besteld, benieuwd hoe deze zal zijn. Kende Annadiva nog niet maar hoop vaker iets bij jullie te bestellen. Vooral fijn als je een grotere bh cup draagt.
Beste Suzanne, Hartelijk dank voor jouw review. Wat fijn om te vernemen. Bij Annadiva vinden we dat iedereen het verdient om met plezier te kunnen shoppen. We zien je graag vaker terug! Lotte | Customer Care
Producten zijn van goed kwaliteit, groot assortiment en levertijd zoals beloofd. Top!
Beste Petra, Hartelijk dank voor jouw review. Kwaliteit, assortiment én levering op tijd… dat zijn precies de ingrediënten voor een top-ervaring. Zo fijn om te lezen! Anna | Customer Care
Beste Danielle, Hartelijk dank voor jouw review. Super om te lezen, daar worden we blij van! Tamara | Customer Care
Bikini moest omgeruild voor maatje kleiner, geen probleem, meteen andere maat besteld en de eerste retour gestuurd en binnen een week had ik het geld op mijn rekening.
Beste Nel, Hartelijk dank voor jouw review. Geweldig dat alles zo vlot is afgehandeld. Ons doel is om samen met jou de perfecte maat en pasvorm te vinden! Anna | Customer Care
Snelle levering en zeer goede klantenservice!
Beste Jeannette, Hartelijk dank voor jouw review. Wat mooi om te vernemen dat je zo tevreden bent over onze service. Ons team staat altijd voor je klaar, zodat je zorgeloos kunt shoppen. Anna | Customer Care
Snelle levering, goede prijzen en aanbiedingen
Beste Godelieve, Hartelijk dank voor jouw review. Leuk om te lezen dat alles snel en naar wens geleverd werd én dat de aanbiedingen in de smaak vielen – dat noemen wij een geslaagde bestelling! Anna | Customer Care
Mooie en overzichtelijke website. Bestelling mooi verpakt, echt een cadeautje voor jezelf. Het door mij bestelde badpak paste helaas niet. Meteen retour gestuurd en juiste maat besteld. Annadiva reageert snel. Nu blij met mijn badpak en de retour werd supersnel verwerkt. Complimenten.
Beste Monique, Hartelijk dank voor jouw review. Wat fijn dat je zo tevreden bent. Het is voor ons belangrijk dat alles, van bestelling tot retour, soepel verloopt en je uiteindelijk helemaal blij bent met je aankoop! Anna | Customer Care
vriendelijk personeel die zeer behulpzaam is.
Beste Ineke, Hartelijk dank voor jouw review. Geweldig om te lezen! Samen zorgen we er graag voor dat je de perfecte match vindt. Anna | Customer Care
met een retourzending nog geen ervaring.
Beste Janny, Hartelijk dank voor jouw review. Wat fijn om te vernemen dat alles zo vlot bij je was! Hopelijk blijft shoppen bij ons altijd een plezierige ervaring. Anna | Customer Care
Hele mooie producten en super service
Beste Helen, Hartelijk dank voor jouw review. Hier worden we blij van! Hopelijk geniet je nog lang van je aankoop. Anna | Customer Care
Onlangs mij eerste bestelling geplaatst, die werd als vermeld netjes de volgende dag bezorgd en was met zorg ingepakt. Het ondergoed is super mooi. Ik was vergeten mijn kortingscode in te voeren en kreeg alsnog de korting. Hier ga ik zeker vaker bestellen!
Beste Sabiene, Hartelijk dank voor jouw review. Het doet ons goed om te lezen dat je eerste ervaring bij ons zo positief was. We denken graag met je mee zodat jij onbezorgd kunt genieten van je aankoop. Tot snel! Anna | Customer Care
De bestelling kwam keurig verpakt en snel binnen
Beste Adri, Hartelijk dank voor jouw review. Wat fijn dat je bestelling zo snel en netjes verpakt bij je aankwam. We besteden graag wat extra zorg aan de verpakking, zodat het uitpakken ook een plezier is! Anna | Customer Care
Het is elke keer weer een feestje als ik mijn bestelde lingerie thuis heb ontvangen en kan uit kan pakken !
Beste Marjolein, Hartelijk dank voor jouw review. Wat heerlijk om te lezen dat je er zo van geniet! En er komt nog genoeg moois aan om je weer te laten stralen. Anna | Customer Care
Erg tevreden
Beste Yvonne, Hartelijk dank voor jouw review. Super om te lezen dat alles naar wens is verlopen. Hopelijk kun je nog vaak bij ons slagen voor je favorieten! Anna | Customer Care
Ruime keuze uit veel mooie merken. Snel en netjes geleverd. Je wordt goed geïnformeerd over je bestelling en de kwaliteit is prima.
Beste Jolanda, Hartelijk dank voor jouw review. Wat leuk om te lezen dat je tevreden bent met zowel de kwaliteit als de service. Ons brede aanbod is er om iedere klant te helpen iets perfects te vinden – en hopelijk nog vaak! Anna | Customer Care
Helemaal top
Beste Joasab, Hartelijk dank voor jouw review. Fijn om te lezen dat je zo tevreden bent, dat maakt ons dag ook weer helemaal top! Anna | Customer Care
In de winkel in alle rust kunnen passen voor de maat, goed advies gekregen en via de winkel een bh besteld. Deze werd snel geleverd en paste precies.
Beste Damiët, Hartelijk dank voor jouw review. We vinden het fijn dat zowel de winkel als onze webshop je zo goed van dienst kon zijn. Zo proberen we elke keer een fijne en zorgeloze ervaring te bieden. Veel draagplezier. Anna | Customer Care
Koop er altijd mijn tankini. Super kwaliteit voor de grote maat en goede service
Beste Monique, Hartelijk dank voor jouw review. Wat tof om te lezen dat onze kwaliteit en service je zo goed bevallen – dat klinkt als de gouden combinatie! Anna | Customer Care
Besteld en snel geleverd
Beste Bernadette, Hartelijk dank voor jouw review. Wat fijn dat alles snel en naar wens bij je is aangekomen! Hopelijk geniet je volop van je aankoop. Lotte | Customer Care
Altijd goed geholpen. fantastische service. Mooie lingerie. Ik koop altijd mijn lingerie hier, zowel in de utrechtse straat als online.
Beste Jolanda, Hartelijk dank voor jouw review. Super dat je zo tevreden bent over onze service. Het is voor ons belangrijk dat je altijd deskundig advies krijgt, zowel online als in de winkel. Tot snel! Lotte | Customer Care
Altijd moeite met het vinden van een goede bh. Maar hier hebben ze zoveel keus en ook nog eens in verschillende prijsklassen. Vrijdag besteld, zaterdag in huis. Zit als gegoten en ben er super blij mee. Ga binnenkort even in de winkel zelf kijken. Ben benieuwd.
Beste Brownie, Hartelijk dank voor jouw review. Wat fijn om te vernemen dat je aankoop naar wens is. Ons ruime assortiment biedt voor ieder wat wils – we kijken ernaar uit je binnenkort in de winkel te zien! Lotte | Customer Care
Ik kom hier zeker terug
Beste Mieke, Hartelijk dank voor jouw review. Wat super leuk om te lezen! We kijken ernaar uit je snel weer te verwelkomen. Lotte | Customer Care