Prima sale- aanbieding van Prima Donna.
Beste Agnes, Hartelijk dank voor jouw review. Geweldig dat je een prachtig artikel hebt gevonden en ook nog eens een goede deal hebt weten te bemachtigen! We wensen je veel draagplezier. Lotte | Customer Care
Goede service, mooie artikelen en goed verpakt. Snelle levering.
Beste Joyce, Hartelijk dank voor jouw review. Dat klinkt precies zoals we het graag doen: mooie artikelen, goed verpakt én snel bij je thuis! Lotte | Customer Care
Altijd goed en verzorgd ingepakt. Pasvormen kloppen altijd. Dus dik tevreden.
Beste Sietske, Hartelijk dank voor jouw review. Altijd leuk om te lezen dat alles – van pasvorm tot verpakking – naar wens is. Dankjewel voor je vertrouwen! Lotte | Customer Care
Ik koop al vele jaren bij Annadiva en se levering is altijd correct en snel. Producten zijn netjes verpakt. Echt niets op aan te merken. Het zou klantvriendelijk zijn als je iets kunt ruilen in het systeem ipv terugsturen en nieuwe bestelling aanmaken. Daarnaast vind ik het ook niet helemaal fair dat ik verzendkosten moet betalen als de informatie over het hanteren van Engelse maten pas bekend wordt bij het uitpakken van het product. Als het op de website had gestaan had ik meteen een andere maat gekozen.
Beste Heidi, Hartelijk dank voor jouw review. Wat fijn om te lezen dat je al zo lang tevreden bent met onze service en producten. Wat betreft de UK-maatvoering: mocht je hierdoor toch een andere maat nodig hebben, dan is er zeker de mogelijkheid om te ruilen. Neem in dat geval vooral even contact op met onze klantenservice, dan kijken we graag met je mee naar de beste oplossing. Zo hopen we dat je altijd de juiste pasvorm vindt, zonder onnodige zorgen Anna | Customer Care
Snelle levering, heel verzorgd ingepakt en gelukkig had ik de juiste maat. Kan deze zaak alleen maar aanbevelen.
Beste Isabell, Hartelijk dank voor jouw review. Wat fijn dat alles zo naar wens was – van de levering tot de maat. Hopelijk vind je ook je volgende favoriet weer bij ons! Anna | Customer Care
Vriendelijke en behulpzame vrouw gesproken van de klantenservice,l. In de winkel in ‘s-Hertogenbosch óók vriendelijk en kundig personeel. Zeer tevreden, ik ga voortaan naar deze winkel toe.
Beste Lieke, Hartelijk dank voor jouw review. Wat geweldig om te lezen dat je zo tevreden bent over zowel onze klantenservice als het team in de winkel. We hopen je snel weer te mogen verwelkomen! Anna | Customer Care
Zowel het produkt als de verpakking zijn prima.
Beste Joke, Hartelijk dank voor jouw review. Wat fijn dat je tevreden bent over het product! Hopelijk wordt het snel een van je favorieten. Tamara | Customer Care
Keurig snel verzonden
Beste Marga, Hartelijk dank voor jouw review. Top dat alles naar wens was! Van bestelling tot brievenbus proberen we er altijd een klein feestje van te maken. Tamara | Customer Care
Snelle levering en mooi verpakt.
Beste Sanne, Hartelijk dank voor jouw review. Niet alleen je bestelling, maar ook het moment van uitpakken willen we speciaal maken – fijn dat je dat zo hebt ervaren! Tamara | Customer Care
Beste Gonnie, Hartelijk dank voor jouw review. Super om te lezen. We hopen dat het openen van je pakketje minstens zo leuk was als het dragen van je nieuwe aankoop! Tamara | Customer Care
Beste Esther, Hartelijk dank voor jouw review. Dit is precies de ervaring die we je willen bieden! We wensen je veel draagplezier. Tamara | Customer Care
Goed op de hoogte gehouden van mijn bestelling .altijd nethes in doosje
Beste Elly, Hartelijk dank voor jouw review. Wat fijn om te vernemen dat onze service in de smaak valt – zo maken we shoppen hopelijk nét wat leuker! Tamara | Customer Care
Heel vakkundig geholpen in de winkel in Den Bosch door 2 dames van kantoor i.v.m. zieke werknemers. Heel klantvriendelijk en bij een omruil actie echt klantgericht. Zeker een aanrader om bij Annadiva kwaliteit lingerie te kopen.
Beste Jeanette, Hartelijk dank voor jouw review. Wat fijn dat je in onze winkel in Den Bosch zo goed bent geholpen – zelfs in een bijzondere situatie. We proberen altijd klantvriendelijk en oplossingsgericht te zijn, en het is leuk om te lezen dat je dit zo hebt ervaren. Geniet van je nieuwe lingerie en hopelijk tot een volgende keer! Anna | Customer Care
Goed materiaal..stofje heerlijk zacht…goede pasvorm.
Beste Marian, Hartelijk dank voor jouw review. Goed materiaal en een fijne pasvorm zijn de basis van écht draagcomfort – wat mooi om te lezen dat dit helemaal klopt voor jou! Anna | Customer Care
Snel verstuurd en in huis, mooi product!
Beste Gina, Wat fijn om te lezen dat je tevreden bent over de snelle levering en het product. We hopen je snel weer terug te zien in onze (online) winkel! Anna - Customer Care
Mooie badpakken en lingerie en zeer goede service. Online badpak gekocht en in de winkel geretourneerd. Binnen twee dagen geld retour. Gelukkig vond ik in de winkel nog wel een mooi badpak. Koop hier vaker, altijd tevreden.
Beste Catharina, Bedankt voor jouw review. Wat leuk om te lezen dat je zo tevreden bent over onze badpakken, lingerie én service! Fijn dat de retour zo vlot is verlopen en dat je in de winkel alsnog een mooi badpak hebt gevonden. We waarderen het enorm dat je een trouwe klant bent, graag tot een volgende keer! Anna - Customer Care
Goede service. Top
Beste Marlies, Hartelijk dank voor jouw review. Fijn om te lezen dat je tevreden bent over onze service, hopelijk tot een volgende keer! Anna - Customer Care
Is een leuke strandjurk alleen jammer ik moest hem wel wassen zo goor was hij
Beste Coby, Bedankt voor je review! Wat fijn om te lezen dat je normaliter zo tevreden bent met onze producten, dat waarderen we echt enorm. Wat jammer dat de strandjurk bij ontvangst niet schoon was. Dat is natuurlijk niet wat je mag verwachten, en we bieden hiervoor onze excuses aan. We hopen dat het gelukt is om de jurk goed schoon te krijgen, laat het ons gerust weten als dat niet het geval is. Mocht je in de toekomst ergens niet tevreden over zijn, neem dan alsjeblieft contact met ons op. We denken graag met je mee en zoeken altijd naar een passende oplossing. Hopelijk mogen we je bij een volgende bestelling weer blij maken, zoals je van ons gewend bent! Anna - Customer Care
Ik heb nu een paar keer bij Annadiva gekocht, en steeds tot mijn grote tevredenheid. De producten komen in een stevig doosje, een genot om uit te pakken want er zit ook nog mooi vloeipapier en een sluitsticker omheen. Heel verzorgd. Je hebt 30 dagen om terug te sturen, dus als je toch twijfelt over de maat, kun je alsnog binnen die periode een extra bestelling doen om de producten te vergelijken. Ik vind dat een uitkomst. Retourneren is gemakkelijk, je krijgt een bevestigingsmail als het pakje door Annadiva is ontvangen en het retourbedrag staat snel op je rekening. Een zeer professionele organisatie!
Beste Els, Hartelijk dank voor jouw review. Het doet ons goed om te weten dat onze inzet zo wordt gewaardeerd. Hopelijk mogen we je snel weer verrassen met een nieuwe favoriet! Lotte | Customer Care
Het koste enige moeite, maar uiteindelijk de beloofde korting op mijn bestygekregn. Verder prima bedrijf, zorgvuldig ingepakt en snel geleverd.
Beste Paulien, Hartelijk dank voor jouw review. We zijn blij dat alles naar wens is opgelost – we denken graag met je mee om een mooie ervaring te garanderen. Lotte | Customer Care
Overzichtelijke website Vlotte levering Uitstekende kwaliteit en goed verpakt
Beste Janna, Hartelijk dank voor jouw review. Zo’n review tovert een glimlach op ons gezicht – dat is precies waar we voor gaan! Lotte | Customer Care
Prima en snelle service
Beste Cecile, Hartelijk dank voor jouw review. Tevreden klanten maken ons werk extra leuk! Tot snel. Anna | Customer Care
Bikini besteld was netjes persoonlijk verpakt Prima pasvorm en kwaliteit
Beste Carina, Hartelijk dank voor jouw review. Wat leuk om te lezen dat je tevreden bent over onze service. Bij ons krijgt elke bestelling een persoonlijke touch, zodat het openen voelt als een klein cadeautje! Anna | Customer Care
Beste Meindert, Hartelijk dank voor jouw review. Super om te lezen dat je tevreden bent – we doen er alles aan om van elke bestelling een plezierige ervaring te maken! Anna | Customer Care
Makkelijk besteld,super duidelijke communicatie en snel geleverd
Beste Manuela, Hartelijk dank voor jouw review. Super dat het bestellen zo makkelijk ging en je bestelling razendsnel bij je was – tijd om te stralen! Anna | Customer Care