Keurig snel verzonden
Beste Marga, Hartelijk dank voor jouw review. Top dat alles naar wens was! Van bestelling tot brievenbus proberen we er altijd een klein feestje van te maken. Tamara | Customer Care
Snelle levering en mooi verpakt.
Beste Sanne, Hartelijk dank voor jouw review. Niet alleen je bestelling, maar ook het moment van uitpakken willen we speciaal maken – fijn dat je dat zo hebt ervaren! Tamara | Customer Care
Beste Gonnie, Hartelijk dank voor jouw review. Super om te lezen. We hopen dat het openen van je pakketje minstens zo leuk was als het dragen van je nieuwe aankoop! Tamara | Customer Care
Beste Esther, Hartelijk dank voor jouw review. Dit is precies de ervaring die we je willen bieden! We wensen je veel draagplezier. Tamara | Customer Care
Goed op de hoogte gehouden van mijn bestelling .altijd nethes in doosje
Beste Elly, Hartelijk dank voor jouw review. Wat fijn om te vernemen dat onze service in de smaak valt – zo maken we shoppen hopelijk nét wat leuker! Tamara | Customer Care
Heel vakkundig geholpen in de winkel in Den Bosch door 2 dames van kantoor i.v.m. zieke werknemers. Heel klantvriendelijk en bij een omruil actie echt klantgericht. Zeker een aanrader om bij Annadiva kwaliteit lingerie te kopen.
Beste Jeanette, Hartelijk dank voor jouw review. Wat fijn dat je in onze winkel in Den Bosch zo goed bent geholpen – zelfs in een bijzondere situatie. We proberen altijd klantvriendelijk en oplossingsgericht te zijn, en het is leuk om te lezen dat je dit zo hebt ervaren. Geniet van je nieuwe lingerie en hopelijk tot een volgende keer! Anna | Customer Care
Goed materiaal..stofje heerlijk zacht…goede pasvorm.
Beste Marian, Hartelijk dank voor jouw review. Goed materiaal en een fijne pasvorm zijn de basis van écht draagcomfort – wat mooi om te lezen dat dit helemaal klopt voor jou! Anna | Customer Care
Snel verstuurd en in huis, mooi product!
Beste Gina, Wat fijn om te lezen dat je tevreden bent over de snelle levering en het product. We hopen je snel weer terug te zien in onze (online) winkel! Anna - Customer Care
Mooie badpakken en lingerie en zeer goede service. Online badpak gekocht en in de winkel geretourneerd. Binnen twee dagen geld retour. Gelukkig vond ik in de winkel nog wel een mooi badpak. Koop hier vaker, altijd tevreden.
Beste Catharina, Bedankt voor jouw review. Wat leuk om te lezen dat je zo tevreden bent over onze badpakken, lingerie én service! Fijn dat de retour zo vlot is verlopen en dat je in de winkel alsnog een mooi badpak hebt gevonden. We waarderen het enorm dat je een trouwe klant bent, graag tot een volgende keer! Anna - Customer Care
Goede service. Top
Beste Marlies, Hartelijk dank voor jouw review. Fijn om te lezen dat je tevreden bent over onze service, hopelijk tot een volgende keer! Anna - Customer Care
Is een leuke strandjurk alleen jammer ik moest hem wel wassen zo goor was hij
Beste Coby, Bedankt voor je review! Wat fijn om te lezen dat je normaliter zo tevreden bent met onze producten, dat waarderen we echt enorm. Wat jammer dat de strandjurk bij ontvangst niet schoon was. Dat is natuurlijk niet wat je mag verwachten, en we bieden hiervoor onze excuses aan. We hopen dat het gelukt is om de jurk goed schoon te krijgen, laat het ons gerust weten als dat niet het geval is. Mocht je in de toekomst ergens niet tevreden over zijn, neem dan alsjeblieft contact met ons op. We denken graag met je mee en zoeken altijd naar een passende oplossing. Hopelijk mogen we je bij een volgende bestelling weer blij maken, zoals je van ons gewend bent! Anna - Customer Care
Ik heb nu een paar keer bij Annadiva gekocht, en steeds tot mijn grote tevredenheid. De producten komen in een stevig doosje, een genot om uit te pakken want er zit ook nog mooi vloeipapier en een sluitsticker omheen. Heel verzorgd. Je hebt 30 dagen om terug te sturen, dus als je toch twijfelt over de maat, kun je alsnog binnen die periode een extra bestelling doen om de producten te vergelijken. Ik vind dat een uitkomst. Retourneren is gemakkelijk, je krijgt een bevestigingsmail als het pakje door Annadiva is ontvangen en het retourbedrag staat snel op je rekening. Een zeer professionele organisatie!
Beste Els, Hartelijk dank voor jouw review. Het doet ons goed om te weten dat onze inzet zo wordt gewaardeerd. Hopelijk mogen we je snel weer verrassen met een nieuwe favoriet! Lotte | Customer Care
Het koste enige moeite, maar uiteindelijk de beloofde korting op mijn bestygekregn. Verder prima bedrijf, zorgvuldig ingepakt en snel geleverd.
Beste Paulien, Hartelijk dank voor jouw review. We zijn blij dat alles naar wens is opgelost – we denken graag met je mee om een mooie ervaring te garanderen. Lotte | Customer Care
Overzichtelijke website Vlotte levering Uitstekende kwaliteit en goed verpakt
Beste Janna, Hartelijk dank voor jouw review. Zo’n review tovert een glimlach op ons gezicht – dat is precies waar we voor gaan! Lotte | Customer Care
Prima en snelle service
Beste Cecile, Hartelijk dank voor jouw review. Tevreden klanten maken ons werk extra leuk! Tot snel. Anna | Customer Care
Bikini besteld was netjes persoonlijk verpakt Prima pasvorm en kwaliteit
Beste Carina, Hartelijk dank voor jouw review. Wat leuk om te lezen dat je tevreden bent over onze service. Bij ons krijgt elke bestelling een persoonlijke touch, zodat het openen voelt als een klein cadeautje! Anna | Customer Care
Beste Meindert, Hartelijk dank voor jouw review. Super om te lezen dat je tevreden bent – we doen er alles aan om van elke bestelling een plezierige ervaring te maken! Anna | Customer Care
Makkelijk besteld,super duidelijke communicatie en snel geleverd
Beste Manuela, Hartelijk dank voor jouw review. Super dat het bestellen zo makkelijk ging en je bestelling razendsnel bij je was – tijd om te stralen! Anna | Customer Care
Goede website, keurig opgestuurd
Beste Nancy, Hartelijk dank voor jouw review. Geweldig dat de verpakking in de smaak viel – een klein feestje om open te maken! We wensen je veel plezier van je aankoop. Anna | Customer Care
Goede kwaliteit Prima prijzen
Beste Jildou, Hartelijk dank voor jouw review. Super dat de bh’s, kwaliteit én prijzen helemaal naar wens zijn – daar doen we het voor! Anna | Customer Care
Zeggen op voorraad maar is niet zo en dan nog elke keer mails om te beoordelen, waardeloos
Beste, Bedankt voor jouw review. Wat vervelend om te lezen dat je een negatieve ervaring hebt gehad, dat is natuurlijk niet de bedoeling. Onze excuses dat het product toch niet op voorraad bleek te zijn. We begrijpen dat dit erg frustrerend is. Ook de beoordelingsmails hadden in dit geval niet passend aangevoeld en dat nemen we zeker mee om onze communicatie te verbeteren. Als we nog iets voor je kunnen doen of als je vragen hebt, laat het gerust weten. We helpen je graag verder. Anna | Customer Care
Altijd binnen een week de bestelling in huis
Beste Tinette, Hartelijk dank voor jouw review. We doen er alles aan om je bestellingen vliegensvlug bij je te brengen, zodat jij er meteen plezier van hebt. Anna | Customer Care
Na bestelling vlotte levering. Nette service.
Beste A, Hartelijk dank voor jouw review. Wat leuk dat alles naar wens was! We doen ons best om elke bestelling zo soepel mogelijk te laten verlopen – hopelijk tot snel. Anna | Customer Care
Bikini in juiste maat, kleur fantastisch en precies zoals op foto. Het is wel een minimizer omdat cup niet voorgevormd is maar wel ondersteuning door de beugel. Kortom, ik vind 'm helemaal top!
Beste Carla, Hartelijk dank voor jouw review. Mooi dat de bikini precies voldoet aan je verwachtingen. We wensen je er talloze mooie momenten mee! Anna | Customer Care
Site is duidelijk en overzichtelijk. Bij het art., hetgeen ik bestelde, stond een levertijd van 2-5 dgn. Heeft uiteindelijk 11 dgn geduurd zonder info vanuit Annadiva. Mooie site met mooie artikelen maar je moet geen haast hebben.
Beste Jolanda, Hartelijk dank voor jouw review. Wat jammer om te lezen dat de levertijd anders aanvoelde dan verwacht. Voor dit artikel geldt inderdaad een levertijd van 2 tot 5 werkdagen. Doordat het om werkdagen gaat en er een weekend tussen zat, kan het soms wat langer lijken. De bestelling is echter wel binnen de aangegeven levertijd verzonden. Hopelijk mogen we je snel weer bij ons verwelkomen! Anna | Customer Care