Ook na het wassen zit de BH heerlijk en blijft goed in vorm Ik ga er zeker meer bestellen
Beste Tanja, Hartelijk dank voor jouw review. Fantastisch om te lezen dat de pasvorm en kwaliteit je zo bevallen. Op naar nog meer mooie aankopen! Esmee | Customer Care
Juiste informatie op website en goed geholpen.
Beste Gerda, Hartelijk dank voor jouw review. Goed om te lezen dat alles duidelijk en naar wens is verlopen! We staan altijd klaar om te helpen. Esmee | Customer Care
Snelle levering en goede kwaliteit/ prijs verhouding.
Beste Janneke, Hartelijk dank voor jouw review. Wat fijn dat alles zo naar wens is verlopen! We doen ons best om kwaliteit en service altijd hoog te houden. Esmee | Customer Care
Fijne site, duidelijk en makkelijk contact! Belangrijke dingen…..
Beste Bianca, Hartelijk dank voor jouw review. Wat leuk dat je dit benoemt! We proberen onze service en communicatie altijd zo prettig mogelijk te maken. Anna | Customer Care
Bikiniset gekocht waarvan het broekje achteraf niet voorradig was. Werd geïnformeerd dat deze via winkel naar magazijn gestuurd zou worden en dan als 1 pakket wordt opgestuurd. Gebeld en situatie uitgelegd dat het bikinitpje prio heeft met aanstaande vakantie. Ontzettend attent en klantgericht tewoord gestaan, topje werd direct opgestuurd. Werd nog spannend of broekje op tijd zou komen, en ja hoor ook hier Werd keurig vermeld dat deze op tijd binnen zou zijn. Wederom na een aantal bestellingen zeer tevreden!
Beste Annet, Hartelijk dank voor jouw review. We begrijpen dat dit soort dingen soms gebeuren en denken daarom graag mee om het zo goed mogelijk op te lossen! Hopelijk mogen we je snel weer verwelkomen. Anna | Customer Care
Aardig en goed geholpen in de winkel. Hebben online bestelling voor mij geplaatst. Dag later was de bestelling al binnen!
Professioneel, vriendelijk en een prachtige collectie!
Beste Karolin, Hartelijk dank voor jouw review. We blijven onze collectie aanvullen met parels, dus er valt altijd iets moois te ontdekken! Anna | Customer Care
Zie boven
Beste Marion, Hartelijk dank voor jouw review. Het is altijd ons doel om ervoor te zorgen dat je je nieuwe favorieten snel in huis hebt! Anna | Customer Care
Bikini werd snel geleverd en zag eruit zoals op de website
Beste Nancy, Hartelijk dank voor jouw review. Fijn om te lezen dat je tevreden bent met je bestelling. We hopen dat je veel plezier zult hebben van je nieuwe aankoop! Anna | Customer Care
zeer tevreden over het merk FANTASIE,alleen jammer dat de cupmaten niet nederlands zijn ,mijn online bestelling was te groot maar is kosteloos omgeruild.Een minpunt vindt ik terugbelating duurt 14 dagen
Beste Rita, Hartelijk dank voor jouw review. We begrijpen dat de maatvoering soms verwarrend kan zijn. Daarom staat onze klantenservice altijd klaar om te helpen bij het kiezen van de juiste maat. De terugbetaling kan iets langer op zich laten wachten als we nog geen bevestiging of reactie van de klant hebben mogen ontvangen op onze mail betreffende de retour; we geven klanten graag de kans om hierop te reageren. Anna | Customer Care
Ik heb meerdere bikini’s online besteld. Alles was telkens heel snel in huis. Ook bij het retourneren ging de afhandeling snel en soepel. Vragen via de mail werden ook snel beantwoord. Ze hebben een ruim assortiment van goede kwaliteit dus ik ga zeker nog vaker iets bestellen.
Beste Kim, Hartelijk dank voor jouw review. We doen ons best om elke keer een fijne ervaring te bieden en kijken uit naar je volgende bestelling! Anna | Customer Care
Mooie bikini. Maat in 1x goed, wat normaal wel lastig is. Netjes ingepakt. Prima
Beste Chantal, Hartelijk dank voor jouw review. Wat leuk om te lezen dat alles naar wens is! Mocht je ooit hulp nodig hebben bij het vinden van de juiste maat, helpen we je graag. Anna | Customer Care
Ik stuur het terug en dan moet ik 5 euro betalen ik zal hier dus niet snel kopen... heb ik een hekel aan....
Beste Paula, Hartelijk dank voor jouw review. Retourkosten helpen ons de verwerking en verzending van retouren te dekken en zorgen ervoor dat we onze service betaalbaar kunnen houden. Bovendien stimuleren ze klanten om bewust te shoppen, wat bijdraagt aan minder retouren en een duurzamere omgang met producten. We hopen dat je ons een volgende keer weer een kans geeft! Anna | Customer Care
Heel mooie bh erg blij mee
Beste Nelleke, Hartelijk dank voor jouw review. Geweldig dat je zo blij bent met je nieuwe aankoop – geniet ervan! Lotte | Customer Care
Ik heb merken aangeschaft waar ik er al een paar van had en bekend was met de maatvoering. Snel en netjes geleverd. Goed verpakt. Geen problemen.
Beste Nadine, Hartelijk dank voor jouw review. Wat leuk om te lezen dat de levering snel en netjes verliep en dat het product helemaal voldeed aan je verwachtingen. We wensen je veel draagplezier! Lotte | Customer Care
Goede kwaliteit. Aangegeven bezorgtijd klopt.
Beste Ida, Hartelijk dank voor jouw review. Het is fijn om te weten dat je tevreden bent over zowel de producten als de bezorging. Hopelijk mogen we je snel weer verwelkomen. Lotte | Customer Care
Fijne website met ruime keuze, een snelle verzending en goede klantenservice!
Beste Juliette, Hartelijk dank voor jouw review. Onze klantenservice staat altijd klaar om je te helpen, zodat shoppen bij ons een zorgeloze ervaring blijft. Tot snel! Lotte | Customer Care
Snelle levering inclusief wasvoorschrift. Mooie, kwalitatieve bikini's die de support geven waar ik lang naar op zoek ben geweest. Enorm blij met mijn aankopen.
Beste Judith, Hartelijk dank voor jouw review. Wat fijn dat je zo blij bent met je aankopen! Mooie bikini’s verdienen liefdevolle verzorging, en het wasvoorschrift helpt daar perfect bij. Lotte | Customer Care
Duidelijke webshop, veel keus en een snelle levering
Beste Marieke, Hartelijk dank voor jouw review. Met zoveel keuze hopen we dat je altijd iets vindt dat bij je past – en dat het dan ook snel bij je thuis is, is natuurlijk een bonus! Lotte | Customer Care
Fijne website met veel keuze. Overal snelle levering. Echter was er laatst een artikel niet op voorraad (stond wel zo in de webshop) waardoor de levering later was dan belooft. Daar wordt wel snel en duidelijk over gecommuniceerd.
Beste Martine, Hartelijk dank voor jouw review. Goed om te lezen dat je tevreden bent over onze website en snelle levering! Soms gebeurt het dat een artikel tijdelijk niet op voorraad is, ook al staat het online – we doen dan ons uiterste best om het zo snel mogelijk bij ons of bij jou te krijgen. Tof om te vernemen dat je de communicatie hierover duidelijk en snel vond. Anna | Customer Care
Mijn ervaring is prima wat betreft de aankoop en levering. Ik heb zelfs een positieve reactie ontvangen op de opmerking die ik heb gemaakt over de sale waarin mijn artikel een dag na de bestelling verscheen met een flinke korting. Annadiva bood mij de korting alsnog aan. Supergoed gebaar van Annadiva!
Beste Hermina, Hartelijk dank voor jouw review. Fijn dat je ervaring zo positief was. Over je opmerking rondom de korting: we hebben je op 7 augustus direct een reactie gestuurd met een oplossing, misschien is die je ontgaan! Anna | Customer Care
Revue originale
Mijn ervaring is prima wat betreft de aankoop en levering. Ik heb echter geen reactie meer ontvangen op een opmerking die ik heb gemaakt over de sale waarin mijn artikel een dag later in verscheen met een flinke korting. Dat vind ik rond deze aankoop een minpunt van Annadiva.
Ik bestel al jaren bij Anna Diva. Het assortiment is zeer uitgebreid. De levering altijd snel. Retourneren; geen probleem en snel afgehandeld.
Beste Karin, Hartelijk dank voor jouw review. Zo leuk dat je keer op keer voor ons kiest. We blijven ons best doen om je datzelfde vertrouwen terug te geven. Anna | Customer Care
70k gekregen 70h besteld. Bij bellen naar de winkel: ja helaas mevrouw, er staat duidelijk uk maten en geen eu maten. Nou sorry niet gezien. Dat zinnetje werd me aan de telefoon nog even opgelezen. Vervolgens wordt er geen nieuwe bh opgestuurd uit service en moet ik ook nog 4.95 retourkosten betalen. Ik bestel nooit meer hier.
Beste Nadia, Hartelijk dank voor jouw review. Bij een aantal merken hanteren we de UK-maatvoering. Dit staat vermeld op onze website, maar we begrijpen dat dit soms over het hoofd wordt gezien – we zijn tenslotte allemaal maar mensen. Neem in zulke gevallen gerust contact op met onze klantenservice: we bieden bij dit soort situaties altijd een kosteloze ruiling aan. Dat doen we standaard om ervoor te zorgen dat je de juiste maat ontvangt, want dat is het belangrijkste en ons uiteindelijke doel. Anna | Customer Care
Vlot geleverd en heel netjes verpakt
Beste Gerda, Hartelijk dank voor jouw review. Mooi dat onze zorg voor verpakking en snelle levering zo wordt gewaardeerd. Tot snel! Anna | Customer Care
Beste Lusika, Hartelijk dank voor jouw review. Fijn dat alles naar wens was! We hopen dat je veel plezier hebt van je aankoop. Anna | Customer Care