Vriendelijke dames, erg fijn geholpen!!
Beste Belinda, Hartelijk dank voor jouw review. Wat mooi dat je ervaring zo positief was. We geven je compliment graag door aan het team! Team Annadiva
Makkelijk te bestellen. De kwaliteit is goed en hebben mooie aanbiedingen.
Beste Jord, Hartelijk dank voor jouw review. Fijn om te lezen dat alles naar wens was. We doen er alles aan om het shoppen leuk en zorgeloos te maken. Team Annadiva
Altijd lekker snelle levering veel keus zeker in badkleding en ook lekkere kortingen. Top gewoon
Beste Heleen, Hartelijk dank voor jouw review. Wat tof om te vernemen! We blijven ons best doen om jou (en je garderobe) blij te maken. Team Annadiva
Ik ben al jaren klant en draag een specifiek merk en dan lukt het opeens niet meer de maat die ik bestel, geleverd te krijgen. Ik heb jullie daarover gemaild, geen reactie en vandaag opnieuw een bestelpoging gewaagd. Ik hoop nu echt 34DD/75E te ontvangen en dan staat de bestelling er in als 75DD. Deels in UK, deels in EU notitie. Dat is toch niet handig? Ik hoop niet dat ik weer moet retourneren. Ik ben benieuwd naar wat ik ga ontvangen en ook wanneer klantenservice mijn eerdere melding hierover gaat oppakken en of de kosten van het eerdere retour vergoed gaan worden?
Beste Christina, Hartelijk dank voor jouw review en maar vooral het feit dat jij al jarenlang klant bij ons bent, dat waarderen wij enorm. Het spijt ons echter om te lezen dat jij een minder goede ervaring hebt gehad bij jouw laatste bestelling. Wij begrijpen dat het verwarrend kan zijn dat er verschillende maat aanduidingen worden gebruikt (UK versus EU). We doen ons best om de maatvoering zo transparant mogelijk te maken op de website, maar we zullen jouw feedback hierin zeker meenemen voor verdere verbetering. Wat betreft jouw eerdere e-mail, ik zie dat mijn collega's jou hebben beantwoord. Wellicht is deze in jouw spam of ongewenste map terechtgekomen? In deze mail keken zij met jou mee om tot de juiste maat te komen en de mogelijkheden te bespreken hiervoor. Nogmaals dank in ieder geval voor jouw feedback, we hopen jou snel weer van dienst te mogen zijn. Chantal | Customer Care Annadiva
Beste L, Hartelijk dank voor jouw review. Dat lezen we graag: alles prima geregeld, zoals het hoort! Team Annadiva
Er was een leuke aanbieding. Hele goede BH’s maar wel prijzig.
Beste Miranda, Hartelijk dank voor jouw review. Leuk om te lezen! We wisselen ons aanbod vaak af met fijne acties – hou ons zeker in de gaten. Team Annadiva
prima besdrijf
Beste Ester, Hartelijk dank voor jouw review. Wat fijn om jouw vertrouwen elke keer weer te krijgen. We hopen je snel weer terug te zien. Team Annadiva
Eindelijk een site gevonden waar ik volop prachtige bikini’s kan shoppen voor een grotere cupmaat. Heel blij met mijn aankopen!
Beste Nikki, Hartelijk dank voor jouw review. We vinden het belangrijk dat iedereen zich mooi en comfortabel voelt. Geniet van je nieuwe aanwinsten! Team Annadiva
Bestelling kwam later binnen dan ik had verwacht. Er was mij verteld 2 a 3 dagen maar helaas duurde het een week. Dat was jammer.
Beste Joke, Hartelijk dank voor jouw review. We doen ons uiterste best om de leveringen zo snel mogelijk te realiseren en iedereen tijdig te informeren. Bedankt voor je geduld. Team Annadiva
Mooie collectie
Beste Astrid, Hartelijk dank voor jouw review. Wat tof om te lezen! We doen ons best om een collectie samen te stellen die voor iedereen iets biedt. Team Annadiva
Heel vertrouwt. Klopt altijd.
Beste Anne, Hartelijk dank voor jouw review. Wat mooi om te lezen — een groot compliment! Team Annadiva
Goed geregeld. Mooie merken, fijne prijzen en snelle afhandeling
Beste Jeroen, Hartelijk dank voor jouw review. Leuk dat je onze selectie én service als een goede match hebt ervaren. Team Annadiva
Snelle levering ( op de site beloven ze sneller)netjes verpakt, retour afhandeling ging ook gemakkelijk
Beste Sandra, Hartelijk dank voor jouw review. We stellen je geduld zeer op prijs! Fijn dat je bestelling goed is aangekomen en we kijken ernaar uit je snel weer van dienst te zijn. Team Annadiva
Ik heb voor mijn aankoop Chantal een paar keer aan de lijn gehad en/of gemaild. Geweldig aardig, denkt mee en bereikbaar!! Dat is tegenwoordig schaars bij online aankopen.
Beste Vivienne, Hartelijk dank voor jouw review. Wat fijn dat je zo'n positieve ervaring hebt gehad. Klantvriendelijkheid is voor ons heel belangrijk, en het is goed om te weten dat we dat hebben kunnen leveren. Team Annadiva
Ruime keuze op de website. Snelle bezorging. Mooie producten.
Beste Judith, Hartelijk dank voor jouw review. Leuk om te lezen! We zijn blij dat je onze ruime keuze en snelle bezorging waardeert. Veel plezier met je aankoop. Team Annadiva
Volgende keer weer!
Beste Francy, Hartelijk dank voor jouw review. Wij worden hier net zo blij van als jij. Dank je wel en we zeggen alvast: tot snel! Team Annadiva
Snelle levering mooi ingepakt en hele fijne kwaliteit
Beste Chantal, Hartelijk dank voor jouw review. Met zorg ingepakt — hopelijk met minstens zoveel plezier gedragen! Team Annadiva
Zie hierboven
Beste Marije, Hartelijk dank voor jouw review. Wat goed om te lezen dat alles vlot en netjes is verlopen — daar worden we vrolijk van! Team Annadiva
Fijne service Ook snel terugboeking geld bij terug sturen
Beste Stella, Hartelijk dank voor jouw review. Top dat alles naar wens is verlopen, ook bij het retourneren. We helpen je graag weer een volgende keer! Team Annadiva
Ik neem mezelf altijd voor om naar de fysieke winkel te komen En de service is super
Beste Matty, Hartelijk dank voor jouw review. Wat leuk! We hopen je binnenkort in één van onze winkels te mogen verwelkomen, Team Annadiva
Netjes ingepakt, snel verstuurd, mooie collectie en heel goed advies in de winkel !
Beste Marieke, Hartelijk dank voor jouw review. We zijn blij dat ons team je goed heeft kunnen adviseren! Het is altijd fijn om te lezen dat je met de juiste keuze naar huis bent gegaan. Team Annadiva
zat perfect
Beste Annet, Hartelijk dank voor jouw review. Geweldig om te lezen! Veel plezier van je nieuwe favoriet(en). Team Annadiva
Keuze uit mooie merken, prima service in de winkel
Beste Elly, Hartelijk dank voor jouw review. We verwelkomen je graag snel weer, of je nu bij ons online shopt of in de winkel langskomt. Team Annadiva
Als trouw aanhanger van Marie Jo vind ik geregeld mooie aanbiedingen. Website is eenvoudig te bedienen, bestellen en bezorgen gaat vlot. Prima winkel!
Beste Marion, Hartelijk dank voor jouw review. Wat geweldig dat wij jouw adres mogen zijn om mooie Marie Jo items te scoren. Veel draagplezier! Team Annadiva
Echt super. Goede communicatie, dat geeft vertrouwen.
Beste Dianne, Hartelijk dank voor jouw review. Wat goed om te lezen dat je de communicatie als prettig hebt ervaren. We doen altijd ons best om je op de hoogte te houden! Team Annadiva