Heel fijn geholpen!

Mooie collectie

Redelijk snel geleverd

Netjes

De levering was snel en netjes verpakt. Helaas was het item niet goed passend dus retour gedaan. Wat erg makkelijk ging. In een paar dagen stond het bedrag weer op mijn rekening. Minus de retour kosten van 4,95 . Maar dat was voordien bekend en goed vermeld op de site.

Hele fijne webwinkel, ook voor grote maten!

Fijne service, mooie lingerie en badkleding! Ik ben fan!

Gewoon goed!

Anadiva heeft een enorme keuze in maten van leuke en mooie bikini's. Het is niet moeilijk om je maat te selecteren zodat je in een oogopslag alle modellen in jouw maat op je scherm ziet. De aankoop wordt met zorg ingepakt en snel verzonden. Ik ben blij met Anadiva en met mijn prachtige bikini.

Verkeerde maat geleverd

Let op bij bestellen BH merk Elodi Ik dacht 90E te besteld hebben maar ontving 90F. Was iets met Engelse maten. Ik heb de BH meteen retour gestuurd. En mijn klacht via de mail gemeldt. Gelukkig is dit goed opgepakt. Kosteloos is de BH in de juiste maat geleverd.

Heel goede winkel ervaring

Ik was op zoek naar goede BH’s en stapte deze winkel binnen in Amsterdam. De assistente was heel professioneel en wist waarover ze het had. Ben heel tevreden over mijn aankoop.

Prima bh

Annadiva had helaas (alweer!) een bh niet kunnen leveren, zoals een eerdere keer ook al het geval was, omdat ik nogal een grote maat heb, vind ik dit bijzonder vervelend, omdat de keuze al niet zo groot is. Uiteindelijk kunnen zij er niets aan doen, maar toch weeg ik dit mee in mijn eindoordeel. De andere bh was prima, paste ik ook goed, levering ging volgens aangegeven termijn.

Goed personeel

Helaas waren mijn bikini's niet met voorgevormde cup zoals op de site stond maar annadiva reageerde gelijk dat ik het.mocht terug sturen op hun kosten.

Fijne service en prachtige producten

Een aantal jaar terug al eerder bij Annadiva besteld. Ik ben dol op de Fantasie BH's. Hier hebben ze een ruim assortiment van. Helaas zat één voor mij nog onbekend model niet helemaal perfect. Jammer, want verder erg mooi. De ander zat zoals gebruikelijk als gegoten! Ik heb de andere BH netjes terug kunnen sturen. Dat was uiteraard geen enkel probleem.

Fijne webshop met goede levering die ook nog mooi verpakt is

Annadiva heeft merken die ik fijn vind en die van goede kwaliteit zijn. Ook de eigen lijn van wasmiddel en andere zaken is goed en gebruik ik graag.

Product zoals omschreven

De levering duurde wat langer maar daar had ik bericht over ontvangen. Het product is zoals omschreven op de website.

Snelle verzending prachtige producten

Prachtige artikelen,goede kwaliteit Snelle verzending top!

Perfect.Snelle levering en goede afhandeling met een retourzending

Snelle bezorging

Helaas was het mij te groot en dus retour gezonden. Ook zeer snelle terug boeking van het geld . Dus echt een hele goede service .

Eindelijk een prachtige bikini die in één keer past!

Hoe fijn is het als je een grote cup maat hebt je bikini aan trekt en het gelijk zit als gegoten. Wat ben ik blij dat ik via mijn vriendin jullie heb ontdekt. Ik wil nooit meer anders. Top bikini’s. Een zeer tevreden klant. AnnaDiva dank jullie wel!!

Mooie merken leuke prijzen

Meerdere keren lingerie besteld, mijn favoriete merken hebben ze, regelmatig leuke aanbiedingen.

Prachtig bikini.

Mooi ingepakt en snel levering. Top

Jammer dat het niet past, maar super mooi.

Helaas was het te klein, maar hoe het ingepakt was, is echt super mooi.

Snelle levering en mooie pasvorm

Mooie bikini en goede pasvorm tegen goede prijs. Blij mee

Eindelijk een bh die goed past bij een grote maat!

Eindelijk een bh die past qua cup en omtrek en mooi zit. Ik ga er direct nog 1 bestellen.

Snelle service en prachtige bikini's. Helaas te groot, dus nog eenmaal een bestelling doen.

Vriendelijk professioneel advies

Tijdens mijn pasafspraak in s Hertogenbosch ben ik goed geholpen. Er waren extra setjes in mijn maat-smaak bezorgd. Er was tijd en aandacht voor een passend advies. Nu heb ik fijne mooie bh's die comfortabel zitten. Dank je wel.

Zoals altijd vlug en goed!

Ik ben altijd blij als er een pakketje van Annadiva binnenkomt: uitstekende producten en zorgvuldig en persoonlijk ingepakt.

Retour gestuurd en binnen 1 dag geld retour Top geregeld.

8 Australielaan

Den Bosch 5232BB