Ik bestel al jaren regelmatig bij deze firma. Het wordt altijd op een goede/leuke manier verstuurd. Van wat ik besteld heb is de pasvorm meestal goed. Zo niet, terugsturen en het bedrag retourneren , ook dat gaat goed. Ze hebben een zeer uitgebreide collectie wat mij aanspreekt. En in verschillende prijs klassen.
Beste Sandra, Hartelijk dank voor jouw review. Wat mooi om te lezen dat je al jarenlang tevreden klant bent. We blijven ons inzetten om jou een fijne winkelervaring en een collectie vol mooie keuzes te bieden. Lotte | Customer Care
Zeer tevreden over de service van Annadiva. Bij verkeerde bestelling telefonisch contact gehad en hier werd ik zeer vriendelijk geholpen. Advies gekregen over retourneren en juiste bestelling. Erg tevreden
Beste S, Hartelijk dank voor jouw review. Ons team vindt het belangrijk om altijd bereikbaar te zijn voor advies en ondersteuning, zodat je met een goed gevoel kunt bestellen. Lotte | Customer Care
De beha’s zouden op dinsdag worden bezorgd en ze bleken pas de vrijdag daarna te worden ingepakt. Vervolgens zou het pakket zaterdag worden bezorgd, in een verzorgingshuis dat van ‘s ochtends vroeg tot ‘s avonds laat bemand is. Op zaterdagmiddag 14.00 uur kreeg ik bericht van DHL dat ‘ze mij gemist hadden’ en dat ik het pakket maandag zelf ergens zou moeten ophalen. Dat is onwaar, ze zijn helemaal niet langsgeweest want het tehuis is gewoon open. Er ontstond een vervelend chat-gesprek met DHL met nul resultaat en ik werd onfatsoenlijk uit de chat gegooid. Daarna schreef ik een mail aan Annadiva over deze gang van zaken maar daarop kreeg ik zelfs geen reactie. Dubbel onfatsoenlijk.
Beste Clara, Hartelijk dank voor jouw review. Allereerst spijtig om te horen dat je zo’n ervaring hebt gehad. We begrijpen dat dit teleurstellend is, zeker als je op een bepaalde levertijd had gerekend. Eén van de door jou bestelde items moest helaas nog bij onze leverancier worden nabesteld. Deze hanteert een levertijd van 2 tot 5 werkdagen, waardoor de bestelling later is verstuurd dan je wellicht had verwacht. Daarnaast willen we toelichten dat DHL geen inzicht heeft in onze voorraad, waardoor het volgen van de levertijd via hun berichten vooraf niet altijd betrouwbaar is. Hoe DHL de bezorging uitvoert, ligt helaas buiten onze invloed. Dat neemt niet weg dat we begrijpen hoe vervelend dit voor je is; we zullen hierover dan ook een klacht indienen bij DHL. Wat betreft je e-mail: deze is vanaf een ander e-mailadres verstuurd, waardoor het wellicht niet direct opviel. We hebben hier netjes op gereageerd op 5 augustus om 12:46, dus mogelijk is dit bericht per ongeluk over het hoofd gezien. Mocht je nog vragen hebben of iets willen bespreken, laat het ons gerust weten – we denken graag met je mee. Lotte | Customer Care
Erg goed en fijn geholpen. Pasvorm is echt perfect. Draagt heel fijn!
Beste Nora, Hartelijk dank voor jouw review. Het doet ons plezier dat je zo tevreden bent met de service en pasvorm. Hopelijk tot snel! Tamara | Customer Care
Prachtige bikini… mooie vorm en bied veel comfort en stevigheid.
Beste Priscilla, Hartelijk dank voor jouw review. Veel draagplezier gewenst, geniet ervan! Tamara | Customer Care
Goede service, snelle verzending, fijn retourproces, helemaal goed!
Beste Mieke, Hartelijk dank voor jouw review. Alles wat je noemt? Check, check en check! We waarderen je feedback enorm. Tamara | Customer Care
Goeie bikini, goede communicatie en snelle verzending
Beste Robine, Hartelijk dank voor jouw review. Duidelijke communicatie zorgt voor een zorgeloze ervaring. Blij dat je dat zo hebt ervaren bij ons! Tamara | Customer Care
Ondanks ziekte bij personeel erg vriendelijk geholpen. Bh maat perfect opgemeten en geadviseerd. Een eindelijk weer een beetje winkel waar ik naar terugga. Bedankt.
Beste Mariska, Hartelijk dank voor jouw review. Fijn dat we je zo goed konden ondersteunen. We blijven altijd klaarstaan om je het beste advies te geven. Tot ziens! Tamara | Customer Care
Snelle levering, zorgvuldig ingepakt.
Beste Edit, Hartelijk dank voor jouw review. Wij waarderen je positieve feedback zeer en hopen je in de toekomst weer van dienst te mogen zijn. Tamara | Customer Care
Snelle levering, goede kwaliteit, leuk ingepakt met persoonlijk tintje.
Beste Pipolke, Hartelijk dank voor jouw review. Wat leuk dat je ons persoonlijke tintje opmerkte. We vinden het belangrijk dat elk pakket met zorg bij je aankomt. Anna | Customer Care
Very satisfied with the next day delivery service ! The return system is also very easy to use !
Dear Yun-Chih, Thank you for your review. We’re delighted that both our delivery and return process met your expectations! Looking forward to serving you again. Anna | Customer Care
Super snelle en keurige levering!
Beste Anita, Hartelijk dank voor jouw review. Jouw tevredenheid is onze grootste beloning! Anna | Customer Care
Had zwemkleding besteld 3 x besteld 2 x een retour gedaan alkes binnen 1 week geregeld. En mooi producten
Beste Karin, Hartelijk dank voor jouw review. Zo snel geregeld, nu alleen nog maar genieten van de zon en het water! Anna | Customer Care
Ik bestelde n tuniek in maat 48 ,kreeg maat 46 opgestuurd. Deze heb ik geretourneerd met de vermelding te klein. Nu zeggen ze dat ik de goede maat ontvangen heb terwijl dat echt niet zo is. Geen enkele begrip of tegenmoetkoming. Moet gewoon betalen voor n tuniek die ik niet heb.
Beste Petra, Hartelijk dank voor jouw review. We begrijpen dat het erg vervelend is om een situatie zo te ervaren. We zien dat er inmiddels alweer mailcontact is geweest, waardoor de situatie in deze review niet meer helemaal actueel is. Los daarvan willen we benadrukken dat zorg voor onze klanten en het waarborgen van de kwaliteit van onze dienstverlening voor ons erg belangrijk zijn. Om dit te kunnen garanderen, volgen we bepaalde procedures bij het controleren en verwerken van retouren. Mocht er na jouw laatste mail nog geen reactie van ons zijn gekomen, maak je geen zorgen – we pakken alles zo spoedig mogelijk op. Mocht er toch nog iets spelen, dan kun je altijd opnieuw contact met ons opnemen. Anna | Customer Care
Thank you very much for the fast professional service. I am a visitor to Netherlands and know the product from home. A pleasure to shop online with you
Dear Santie, Thank you very much for your review. It’s always a pleasure to serve customers from near and far. Hope to see you back soon - wherever you are! Lotte | Customer Care
Mooie bikini, blij mee
Beste Claudia, Hartelijk dank voor jouw review. Prachtig, we wensen je veel plezier met je nieuwe bikini! Anna | Customer Care
Goed geholpen aan de telefoon, door een vriendelijke dame!
Beste Elly, Hartelijk dank voor jouw review. We zijn blij dat je tevreden bent. Kun je niet langskomen? Geen probleem – ons team helpt je met alle liefde telefonisch of per mail verder. Anna | Customer Care
Fijne website met een ruime keuze. Mijn bestelling werd supersnel geleverd, het retour werd nog sneller verwerkt, omruilen van een artikel voor een andere maat ging zonder moeite en wederom.....sneller dan snel. Vriendelijke medewerkers aan de telefoon. Al met al een goede shopervaring
Beste Petra, Hartelijk dank voor jouw review. Een ervaring zoals jij die beschrijft is precies wat we willen bieden. Weet dat we altijd klaarstaan voor vragen of advies! Anna | Customer Care
Altijd nette verzorgde levering van de gekozen artikelen.
Beste Anja, Hartelijk dank voor jouw review. Wat goed om te lezen! Wij geloven dat een zorgvuldige levering bijdraagt aan een fijne shopervaring. Anna | Customer Care
Mooie setjes en goede levering. Altijd weer leuk om het doosje te openen.
Beste Sophia, Hartelijk dank voor jouw review. We vinden het geweldig om te lezen dat onze pakketjes zo’n klein geluksmomentje brengen. We wensen je veel plezier van je aankoop. Esmee | Customer Care
De maat die ik online besteld heb bleek niet goed. Ik heb besloten om toch maar naar de winkel te gaan om advies. De medewerkers hebben hun uiterste best gedaan om mij te helpen de juiste maat te vinden - het week af van mijn gebruikelijke maat vanwege UK standaarden. Superblij met mijn aankoop en het support!
Beste Kris, Hartelijk dank voor jouw review. Wat mooi om te lezen dat je zo goed bent geholpen in de winkel! We weten dat de UK-maatvoering soms even wennen is, dus we zijn blij dat je nu een goed passende set hebt gevonden. Esmee | Customer Care
Fijne website, mooie lingerie en goede service
Beste Roy, Hartelijk dank voor jouw review. Fijn dat je zo tevreden bent met zowel je aankoop als de ervaring op onze website – daar doen we het voor! Esmee | Customer Care
Na ruilen van artikel werd prima uitleg en advies gegeven.De levering was super vlot.Kijk...daar word je blij van!!
Beste Henny, Hartelijk dank voor jouw review. Heel leuk om te lezen! Soms is een beetje hulp alles wat je nodig hebt om tot de juiste keuze te komen – blij dat we daarin iets voor je konden betekenen. Anna | Customer Care
Levering daags na de bestelling. Pakket was keurig verzorgd.
Beste Gera, Hartelijk dank voor jouw review. We proberen van elk pakketje een feestje te maken – blij dat het bij jou goed is aangekomen! Anna | Customer Care
Goede merken, mooie lingerie en badkleding. Duidelijk omschreven maatvoering, makkelijk zoeken en snelle levering. 1 artikel moeten retourneren, gaat ook snel en makkelijk.
Beste J, Hartelijk dank voor jouw review. We willen het winkelen graag makkelijk én leuk maken, zowel online als bij het retourneren als iets toch niet past. Anna | Customer Care