Prima producten en service
Beste Rita, Hartelijk dank voor jouw review. Fijn om te lezen dat dit gewaardeerd wordt. We hopen je snel weer te mogen helpen! Lotte | Customer Care
BH is snel geleverd. Mooie verpakking. Juiste maat.
Beste Floor, Hartelijk dank voor jouw review. Een mooie verpakking maakt de ervaring compleet. Geniet van je nieuwe item! Lotte | Customer Care
Heel prettig om bij AnnaDiva lingerie & badkleding te kopen!
Beste Esje, Hartelijk dank voor jouw review. We leuk om te vernemen dat je het zo prettig vindt om bij ons te shoppen. We hopen je snel weer te mogen verwelkomen! Lotte | Customer Care
Beste Jolanda, Hartelijk dank voor jouw review. We proberen een gevarieerd aanbod aan te bieden, zodat er altijd iets voor iedereen bij zit. Tot snel! Lotte | Customer Care
Al vaker besteld en prima service in afleveren en ook als ik retourneren. Prima prijs kwaliteit, ruime sortering en 1 van de weinige leveranciers met bodies. Fijne zaak
Beste Monica, Hartelijk dank voor jouw review. Het doet ons goed om te lezen dat we je keer op keer kunnen helpen! Dank je wel voor je vertrouwen. Lotte | Customer Care
Bestelde item werd snel bezorgd en voldeed volledig aan de verwzchtingen
Beste Liesbeth, Hartelijk dank voor jouw review. Blij om te lezen dat je bestelling naar wens was! Bedankt voor het delen van je ervaring. Lotte | Customer Care
Het bestellen ging makkelijk, en het product werd snel geleverd.
Beste Charlotte, Hartelijk dank voor jouw review. Super dat het bestelproces snel en makkelijk voor je was! We hopen dat je geniet van je aankoop. Lotte | Customer Care
Het is nu de tweede keer dat ik bij jullie een lingerieset bestel. En opnieuw ben ik zeer tevreden. Het zijn mooie goedzittende sets voor grotere maten en tegen een redelijke prijzen. Retourneren gaat gemakkelijk en mijn geld kwam ook snel weer op mijn rekening. De mogelijkheid om achteraf te betalen vind ik prattig. Wel jammer dat ik daarvoor extra moet betalen. Dat had ik niet gezien voordat ik voor die optie koos. Verder dik tevreden!
Beste Margreet, Hartelijk dank voor jouw review. Wat fijn om te lezen dat je zo tevreden bent. We nemen je opmerking zeker mee. Heel veel draagplezier gewenst met je mooie set, en we helpen je graag weer bij je volgende bestelling! Lotte | Customer Care
Betrokken medewerkers en goede hulp
Beste Margot, Hartelijk dank voor jouw review. Wat een mooie woorden, daar doen we het voor. Bedankt voor het vertrouwen! Lotte | Customer Care
Goed en snel ontvangen e je kan merken dat het met goede zorg is verpakt. Dik tevreden.
Beste Nel, Hartelijk dank voor jouw review. Fijn om te lezen! We vinden het belangrijk dat jouw bestelling met aandacht wordt verzonden. Lotte | Customer Care
Beste Janet, Hartelijk dank voor jouw review. We zijn heel blij met je positieve woorden! Lotte | Customer Care
Ik ben in Nijmegen geweest en van de bikini was alleen het broekje. Bovenstuk bijbesteld . Ik had hem snel in huis . Thanks Fijne medewerkers .
Beste Lonneke, Hartelijk dank voor jouw review. Wat leuk dat je langskwam in Nijmegen! Goed om te lezen dat we je zo snel konden helpen. We wensen je veel plezier van je aankoop – en hopelijk tot een volgende keer. Lotte | Customer Care
Het badpak; French Souvenir zit echt perfect. Maten kloppen gewoon.
Beste Jeannette, Hartelijk dank voor jouw review. Wat fijn dat je zo tevreden bent – daar worden wij blij van! Lotte | Customer Care
Bikini’s van Freya altijd top . Had twee paar weer besteld aan het begin van het seizoen . Verder niet goed gekeken en bij dragen allebei een cupmaat groter ontvangen dan besteld , maar geen bonnen meer . Uiteindelijk dus alsnog twee bikini tops opnieuw besteld. dit werden dus prijzige bikini’s . Nu maar hopen dat de goede maat nu wel komt
Beste Maaike, Hartelijk dank voor jouw review. Het spijt ons te lezen dat er wat verwarring is ontstaan met de maat! We helpen je graag verder via de mail om te kijken naar een passende oplossing. Lotte | Customer Care
De dag ervoor besteld binnen 24 uur thuis. Netjes ingepakt.
Beste Margot, Hartelijk dank voor jouw review. We streven altijd naar snelle levering, en het is goed om te lezen dat dit goed gelukt is. We hopen je snel weer van dienst te kunnen zijn. Lotte | Customer Care
Wat ik had besteld, werd de volgende dag al bezorgd.
Beste Miriam, Hartelijk dank voor jouw review. We streven altijd naar snelle service zodat je ook snel kunt genieten van je items. Veel plezier van je aankoop! Lotte | Customer Care
Mooie spullen en snel geleverd.
Beste Marie-José, Hartelijk dank voor jouw review. Wat een compliment! Tot de volgende keer. Lotte | Customer Care
Zo’n fijne bikini’s
Beste Emelien, Hartelijk dank voor jouw review. Je hebt nu echt alles in huis voor een geweldige zomer! Geniet van je aankopen. Lotte | Customer Care
Super geholpen door Tamara, die geduldig en behulpzaam bleef, terwijl er het nodige tijdens de bestelling mis ging!
Snel geleverd en precies wat ik er van verwacht had
Beste Leila, Hartelijk dank voor jouw review. Wat een plezier om te lezen dat je bestelling aan je verwachtingen voldoet. Geniet van je aankoop! Lotte | Customer Care
Goed advies, flexibiliteit bij ruilen.
Beste Michel, Hartelijk dank voor jouw review. We helpen iedereen graag bij het vinden van de juiste maat. Fijn dat alles naar wens is verlopen! Lotte | Customer Care
Ik had een bikini besteld bin Annadiva, deze was te klein. Toen ben ik naar de winkel gegaan om de bikini te ruilen, ik ben super goed geholpen in de winkel en heb nu een super mooie bikini die ook nog eens precies goed aansluit.
Beste Esmee, Hartelijk dank voor jouw review. We zijn blij om te vernemen dat je in de winkel zo goed bent geholpen en de perfecte match hebt gevonden. Veel draagplezier! Lotte | Customer Care
Bestelling werd snel geleverd.
Beste Mimi, Hartelijk dank voor jouw review. Fijn om te lezen dat alles snel bij je was – daar zorgen we graag voor! Lotte | Customer Care
Mooi assortiment, heldere bestel- en retour procedure.
Beste Anna, Hartelijk dank voor jouw review. Leuk dat je zo tevreden bent over het assortiment én de service. We hopen je snel weer terug te zien! Lotte | Customer Care
Goede kwaliteit, uitstekende levering, voor herhaling vatbaar.
Beste Ria, Hartelijk dank voor jouw review. Super om te lezen! We staan ook de volgende keer weer voor je klaar. Lotte | Customer Care