Duidelijke informatie over bestelling

Snelle bevestiging alleen helaas duurde levering wat langer dan normaal

Tevreden met met de aankoop Past goed!

Goed advies gekregen

Ik heb een prima advies gekregen om de juiste maat te kunnen bestellen van een Beachwave tankinitop,nadat ik eerst zelf de verkeerde maat had besteld. Alles mooi op tijd binnen voor de vakantie.

Prima.

Mijn ervaring is dat de dingen die ik besteld zijn goed zijn en prima qua prijs. Maar voordat het bij Annadiva verzonden is duurt heel lang. Er is meer dan een week voor nodig geweest om het te verzenden. En dat is niet prettig

Mooi en uitgebreid aanbod van lingerie.

Een adres om te bewaren! Een eerste bestelling ontving ik binnen een week. De tweede bestelling duurde langer daar niet op voorraad. Ik werd hier goed over geïnformeerd en op mijn emails hierover werd snel en vriendelijk gereageerd. Een aanrader!

Bezorging duurde erg lang en alsnog het verkeerde product

In de winkel besteld via de website. Bezorging duurde heel erg lang! Moest er een paar keer over mailen. Bij uiteindelijke bezorging bleek ook nog eens de verkeerde bh te zijn besteld. Jammer is dus retour

Heel slecht

Twee keer binnen 2 maand wat besteld. 1e keer duurde 10 werkdagen, kreeg tussendoor wel netjes een update dat het langer duurt dan gewend. Nu tweede bestelling, dacht probeer het nog eens, inmiddels 12 dagen verder en niks ontvangen (geen update of track&trace). Al wel betaal herinneringen?!? Jammer dat je dan als het pakket te laat komt, wel nog retourkosten moet betalen. Tot 2 keer toe.

Duidelijkheid

De webshop ziet er goed uit, en de artikelen is van goede kwaliteit. Je wordt goed op de hoogte gehouden van de bezorging.

snel en keurig geregeld

website vind ik wat lastig te doorzoeken. Bikini keurig geleverd al was het helaas niet mijn pasvorm. retour gegaan en snel afgehandeld.

Niet fijn

Gewacht laang op bestelling en gekregen nog ook andere maaten

Goede kwaliteit Leuk verpakt keus en

Prima service, netjes verpakt en retourneren is ook Oké

Geweldig mooie lingerie

Nog nooit eerder zulke mooie lingerie gehad, en het zit als gegoten!

Bestellingen worden snel en netjes verpakt geleverd. Kwaliteit is goed.

Altijd met aandacht en zorg

Ik kom graag in de winkel en wordt daar altijd goed behandeld en geholpen. Sons is iets niet op voorraad en dan gaat bestellen ook echt prima!

Niks ontvangen

Er loopt een onderzoek omdat ik niks heb ontvangen!! En daar baal ik goed van. Eerst heel lang moeten wachten voordat het verzonden zou worden en eenmaal toen het verzonden was is er niks geleverd.

Fijne ervaring gehad

Fijne ervaring in de winkel gehad, Denken met je mee om de juiste keuze te maken, Ook telefonisch goed geïnformeerd over bezorgen, Vriendelijk personeel allemaal,

Hele lange duur qua levering. Productief zijn kwalitatief goed.

Goede kwaliteit echter lange levertijd.

Super dat ook een grotere cupmaat een vertrouwd adres heeft

Helemaal blij met mijn nieuwe bikini. Altijd netjes en kundig geholpen in de winkel en evt geholpen om een alternatief te zoutje in de online store.

Helemaal tevreden

Als ik bij annadiva bestel krijg ik altijd de goede maat Hoef niet lang gewachten op bestelling bestelling komt in een keer Gewoon goede spullen voor prima prijs

Mooie productrn.

Annadiva heeft mooie produkten. Ik koop mijn bh's bij deze zaak. Groot assortiment ook in grote maten, Snelle levering, goede klantenservice en de dbh's zitten prima. Ik ben heel tevreden over Annadiva.

Fantastisch!

Fijne saunajas voor een mooie prijs, heel blij mee

Keurig ingepakt en conform beschrijving.

Mooie lingerie.

Mooie BHs ontvangen!!

Heb ze binnen 5 werkdagen ontvangen. Bedankt

Maar als je iets terug brengt die besteld is via de web site door de winkel dan duurt het wel lang dat je de geld terug hebt

Alles prima geregeld!

Mijn bestelling kwam snel binnen. Ik werd goed op de hoogte gesteld dat 1 item niet meer beschikbaar was. Betaalde bedrag stond ook weer snel op mijn rekening.

8 Australielaan

Den Bosch 5232BB

073 - 8512017

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire