Perfect snel geleverd en goed verpakt

Erg goed

Geweldig!

Nieuwe BHs en lingerie gekocht, mooie kwaliteit, goede service!

Bikini is naar verwachting

Maat is zoals ze het beschrijven bij de maatvoering. Bikini ziet er mooi uit, kleuren zoals beschreven. Communicatie zoals wanneer bezorgen verliep top. Alleen kon ik de klantenservice helaas niet bereiken en werd ik niet terug gebeld na het inspreken van de voicemail.

Vriendelijk advies, snelle levering, echt een cadeautje om te krijgen en uit te pakken!

Duidelijke Website, mooi assortiment, goede maatomschrijving. Goede kwaliteit en uitstekende service. Een aanrader!

heel erg goed.

had een probleem en dat . werd keurig opgelost.dank

Prachtige BH, snelle levering

Snelle levering van een mooie Figuras BH met zeer goed pasvorm

Goede kwaliteit, snelle levering, mooi verpakt

Op zoek naar een goede stevige bikini op de site van AnnaDiva terrecht gekomen. Veel keuze. Pakketje snel mogen ontvangen met een leuk persoonlijk berichtje.

Blij met mooie bikini!

Bikini gekocht van eigen merk en heel blij ermee! Goede pasvorm!

Eindelijk een top bikiniset gevonden !

Precies goed , high waist en niet te hoog uitgesneden ! En goede pasvorm voor de bikinitop ! . En mooi design !

Voor herhaling vatbaar!

Ik had al eerder bij Anna diva besteld. Super fijn dat er grote maten bikini’s zijn. Makkelijk de bestelling plaatsen, goede levering en makkelijk retour proces! De artikelen zijn erg mooi en zoals op de foto’s.

Heel erg tevreden en ruim assortiment

Alles is volledig naar wens en verwachting verlopen. Ik vind het assortiment ook ruim en fijn om uit te kunnen kiezen. Helemaal tevreden. En eindelijk een goede bikini kunnen vinden die helemaal naar mijn zin is. Ik raad deze site zeker aan.

Snelle levering, netjes verpakt, makkelijk retour indien nodig.

Ik heb al een aantal keer Freya BH's besteld bij AnnaDiva vanwege de giede service en het aanbod

Goede kwaliteit en snelle levering

Fijne website, prachtige bh,s ook voor grotere cupmaten.

Geen een klacht !!!!!

Geen enkele klacht te melden. Product is goed. Bezorging goed.

Snelle levering en mooie bikini

I.v.m. met mijn grote cupmaat is het moeilijk om een goed passende en mooie bikini te vinden. Bij Annadiva vond ik die. Ik ben er blij mee.

Snelle nette bezorging

Het pakket werd netjes verzorgd en snel afgeleverd.

Eindelijk een leuke kleur gevonden! Zit heerlijk, stevig en rits is zeer handig! Goede kwaliteit

Snel en goed

De bestelde lingerie werd snel en netjes opgestuurd en was compleet. Lingerie ia bij Anna Diva soms al in de aanbieding en elders niet, wat de prijs gunstiger maakt.

Een snelle, zorgvuldig ingepakte verzending van mijn prachtige BH!

Ik bestel al jaren mijn lingerie en SportBH's bij Annadiva, omdat ik weet dat de producten prachtig, goed en perfect passend zijn. Bovendien kan ik rekenen op een goede service en een snelle en zorgvuldig ingepakte verzending. De keuze van lingerie en badmode is groot en divers en hebben een prachtige uitstraling, zodat ik mij er zeer prettig in voel. Kortom: hulde aan Annadiva!

Zeer vlotte levering en uitstekende kwaliteit

Super gave bikini gescoord. prima pasvorm.

Goed, snel en betrouwbaar

Op zondag besteld, maandag al geleverd. Compleet zoals het beschreven staat

Altijd geweldig

Snelle levering en iets niet goed ook snelle afhandeling van terugbetaling

Perfect geregeld

Hele fijne site. Makkelijk op maat en op merk te zoeken. Prachtige BH’s ook voor een grotere maat. Mooie merken en een deskundig advies. Snelle levering. Laatste keer bestelde ik in de avond, volgende dag geleverd. Een aanrader!

Slecht

Na 6 dagen nog niets ontvangen!!!!

Op tijd geleverd en een prachtige lingerieset ontvangen

makkelijk te bestellen, voldoende voorraad, handige site

8 Australielaan

Den Bosch 5232BB

073 - 8512017

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire