Slecht

Geen reacties bij vragen over levering. Ze zeggen 2-5 dagen, blijkt de levering 2,5 week later te komen. Dit moet kunnen ruiken want informeren hierover doen ze niet.

Goede kwaliteit

Goede kwaliteit badpak, mooie materialen. Wastips bijgeleverd, ook altijd prettig. Wel lange levertijd (meer dan de aangegeven 5 werkdagen). Maar als je daar rekening mee houdt is dat uiteraard geen probleem.

Prima website

Ik zocht gericht naar badmode, via het keuze menu snel gevonden. Ook nog een aantrekkelijke korting op de adviesprijs en daardoor direct besteld. Keurig verpakt en verzonden.

Nog snel even een bikini bestellen en lingerie voordat de vakantie begint. Het was snel geleverd en netjes verpakt. Top!

Boven verwachting !!!!

Ik heb nog nooit badkleding besteld on line, heb best grote cup maat maar kon in de winkels niet echt slagen, kon niet het hesje en broekje apart kopen en bij jullie wel. Ik was heel sceptisch zo van, zal toch wel niet passen. Maar wel dus ….

Beetje teleurstellend

Levering liet lang op zich wachten en slechts 1 van de 3 producten werd geleverd, die ik helaas wegens niet de juiste maat ook nog heb moeten retourneren. Drie weken verder en nog geen nieuw badpak.

Snel geleverd en goede kwaliteit

Goede kwaliteit en service

De pasvorm van de bikini's van Anna Diva is geweldig en goede kwaliteit. Ik deed meerdere bestellingen om uiteindelijk tot de juiste maat te komen en deze zijn allen zeer snel verzonden.

Het product en de service hebben aan al mijn verwachtingen voldaan!

De bikini die ik besteld heb is precies zoals ik op de website zag. Prachtige kleur, mooi materiaal, de maat is ook perfect. Het is vaak lastig om een bikini met een grote cupmaat te vinden, dus was het best spannend of het goed zou gaan, maar wat was ik blij toen ik het pakketje ontving! De levering was zoals beloofd de volgende dag, ook al een groot pluspunt! Ik ga hier zeker vaker bestellen.

Helemaal top!

Alles ging erg prettig! Dit was de eerste keer dat ik mijn BH online bestelde. Ik had er weinig vertrouwen in omdat ik een erg lastige maat heb (dus niet bij de winkel maar in het algemeen). Maar het was helemaal top! Beide BH’s paste goed. Een was van een merk die ik vaker heb en de ander was voor mij de eerste keer de Annadiva primière hartvorm te proberen, en hij zit geweldig! Helemaal fan geworden nu! Dus zeker een aanrader. Ook leuke verzending met persoonlijke kaart met de naam erbij geschreven. Dat maakt het toch altijd wat leuker dan alleen het pakket zelf.

Correct

Badpak besteld, wat snel geleverd werd. Helaas paste het niet hekemaal. Retour ook netjes afgehandeld. Volgende keer zeker weer Annadiva.

Geweldig!

Snelle levering en prachtige spullen. Jullie verdienen een 12.

Mooie bikini, 13 werkdagen levertijd

De bikini is mooi maar de beloofde levertijd van 2-5 werkdagen werden er 13. Na 6 dagen werd er gezegd nog 2 dagen, maar helaas.

Duurde wel even

Mijn bestelling kreeg ik pas na een paar weken. Helaas de maat was perfect maar doordat ik 50kg ben afgevallen vond ik het mij niet staan te veel los vel. Retour aangemeld, en ze hebben het bij me thuis opgehaald!! Echt super

Al een paar keer een online bestelling gedaan. Snelle levering en er wordt altijd correct gereageerd op mijn mails.

Prettige website

Voldoende voorraad voor grotere cupmaten. Duidelijke omschrijving producten. Snelle levering. Klein minpuntje ; het omrekenen van maten bij freya en fantasie van EU naar UK, dit is soms een beetje lastig.

Alles mooi

Badpak besteld, prachtig. Heel blij mee. Anna Diva heeft zoveel mooie spullen op hun site staan. Ik zou er zo duizenden euro’s uit kunnen geven.

Goede kwaliteit in producten. Vriendelijke medewerkers. Goede service en snelle levering

Vlotte levering en afhandeling

Duidelijke website, mooie producten, betaalbaar.

Heel goed!

Ik ben erg tevreden over mijn bestelling. Ik ontving mijn order de volgende dag al, mooi ingepakt.

Fijn badpak maar net te klein

Het bestellen ging heel fijn. Ik heb de maattabel gebruikt om mijn maat vast te stellen. Helaas blijkt het toch wat te klein bij de borsten en moet ik er om denken dat ze bedekt blijven.

Hopeloos

Alles liep mis , de aflevering ging fout, de follow up met het hoofdkantoor ging mis, en uiteindelijk heb ik geen bh ontvangen en hoop ik mijn geld terug te krijgen!!!

Goede (web)winkel met duidelijke site

Bestellen was eenvoudig, juiste maattabel en deze kwam goed overeen met maten die normaal gedragen worden. Het fijne is de grotere cup maten los te bestellen van maten in het onderstuk dit is bij mij altijd een probleem en nu razend enthousiast over de mooie bikini's in cupmaat met een onderstuk in een maat die dus los te bestellen is. Kwaliteit van de bikini's zover ik het nu kan beoordelen (onlangs ontvangen) is goed ziet er mooi en degelijk uit en meeste zoals afgebeeld. Retouneren van de bikini's die niet aan mijn verwachting/smaak voldeden is ook eenvoudig heb mijn pakket afgeleverd bij een ups point en de betaling werd binnen enkele dagen aangepast. Een kind kan de was doen :)! Mochten de bikini's na dragen en zwemmen van dezelfde kwaliteit blijven dan ziet men mij zeker vaker terug.

Mooi bedrijf met prachtige lincherie

Ik heb weer een mooie bikini gescoord bij Annadiva en dus klaar voor de zomer. Dank je wel!

4 weken gewacht op mijn bestelling

Ik heb 4 weken moeten wachten op mijn bestelling. Ik kreeg hierover geen mail of update. Ik heb zelf moeten mailen en vragen waar mijn bestelling bleef. Ik kreeg te horen dat het niet op voorraad was. Dit stond niet op de website én het werd me niet gemaild. Dat vind ik slechte service.

8 Australielaan

Den Bosch 5232BB

073 - 8512017

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire