Fijne webshop

Fijne webshop met mooie producten van goede kwaliteit

Snelle en nette levering met een persoonlijk kaartje erbij.

Fijne webshop, grote voorraad en snel geleverd

Ik bestel altijd bij AnnaDiva. Fijne overzichtelijke website met een groot assortiment. Ik ben fan van PrimaDonna en Empreinte en daar hebben ze een grote collectie van dus ik slaag altijd. Lingerie wordt leuk en netjes verpakt in een fraai doosje met een handgeschreven bedankje dus voel me echt klant en niet een nummer zoals bij andere webshops. Zeker aan te raden!

Snelle levering, mooie aanbieding, tevreden!

Goede aanbieding van een bh die normaal veel prijziger is: Prima Donna. Maat is goed en ben tevreden.

Fijne winkel

Ik kom graag bij Annadiva vanwege de kwaliteit producten, goede merken, maar vooral zeer goede service.

Perfecte vlotte service

Ik bestel al een aantal jaren mijn BH's bij Anna Diva. Ze zijn van een hele goede kwaliteit en gaan lang mee. Altijd een nette en vlotte levering en nooit geen problemen gehad.

Fijne site. Goede levering. Fijne katoen.

Producten zijn van goede kwaliteit. Miest er wel even op wachten maar dat was het wel waard. Zeker een aanrader voor mensen die goede wol/katoen willen kopen

De eerste keer bij jullie een bestelling gedaan en helaas verliep dat niet goed.

Ik heb een bh ontvangen waar de beveiligingstag nog niet van verwijderd was. Ik heb vorige week hierover telefonisch contact opgenomen. Mij is door een medewerkster toegezegd dat ik het op jullie kosten kon retourneren, zodat jullie de tag konden verwijderen. De maat is namelijk goed. Ze zou me een retourlabel sturen via de mail. Deze week geen reactie verder ontvangen.... Daarom ben ik naar een lingeriewinkel in Stadskanaal (eigen dorp) gegaan en heb ze vriendelijk gevraagd de tag te verwijderen. Dit hebben ze gelukkig gedaan. Mijn gevoel hierbij was verre van prettig helaas.

Heel goed!

Verzorg en klein ingepakt. de badkleding paste goed. Ben er erg blij mee.

Nooit meer

Ze kunnen niet leveren Wat ze wel op voorraad hebben, moet je bijna een maand op wachten Slechte communicatie Op je geld kan je , ik weet niet hoelang wachten. Nog steeds niets terug ontvangen, na 7 dagen. Kortom , nooit meer Ik snap niet, dat zulke oplichters kunnen blijven doorgaan.

Keurig netjes!

Goede communicatie mbt vertraging. Nette levering, netjes verpakt.

Tevreden

Duidelijke website, groot aanbod en snelle levering

Service

Goed product, snel geleverd, wanneer het niet goed is, Terug sturen met n retour sticker, altijd fijn Geen klagen.

Excellent

The brick and mortar shop is wonderful. They will readily measure you and so the bras they recommend will sit properly. Great selection online and in the shop. Than you, Annadiva

Snelle levering!

Snelle levering, en een verwerking van de retouren! Vriendelijke personeel aan de lijn,ze denken met je mee! Mvgr W de Vries....

Precies wat ik besteld heb!

Snelle en correcte service. Goed product en perfecte maat.

Altijd met zorg en liefde ingepakt door het Annadiva Team!

Snelle service en ieder jaar weer een prachtige collectie!

Prima service. Volgende dag al gelijk mijn bestelling binnen in een mooie doos. Nergens kon ik bh's vinden van dit merk in de sale. En hier afgeprijsd en mijn dochter eindelijk goed passende bh's kunnen geven die prachtig zitten en voor een beter betaalbare prijs waren.

Service en aankoop helemaal volgens verwachting

Heerlijk om hier te shoppen, artikelen super netjes verpakt en bezorgd

Precies watik besteld had snel geleverd en goed verpakt

Super winkel

Snelle levering en mooie badkleding goede pasvorm

Mooie producten

Levering was niet super snel, maar dat werd wel vooraf aangekondigd.

Alleen maar positief!

Ik koop al een aantal jaar bij Annadiva. Kwalitatief geweldig, daardoor niet goedkoop, maar dat heb ik er graag voor over. Retourzendingen worden altijd goed afgehandeld en als er iets onverwachts gebeurt waardoor de levering langer duurt word ik daarvan op de hoogte gesteld. Zeer tevreden!

Goede service en mooie producten

Het bestel proces ging super fijn, 1 product was niet op voorraad en daar werd ik over gemaild. Ik kreeg daarbij ook de info welke producten al klaar lagen voor me en wanneer ik het totaal mocht verwachten. Alles kwam snel en de producten zijn prachtig en van goede kwaliteit.

Redelijk snelle levering.

8 Australielaan

Den Bosch 5232BB

073 - 8512017

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire