Mooie BH’s, maar vraag goed naar de goede maat.

Ik heb een fitting gedaan bij een evenement. De BH zat heel mooi dus ik had hem besteld. Helaas klopte de maat niet omdat bij sommige merken UK cupmaten staan, de omtrek is wel EU. Dit was erg verwarrend. Retourneren kost geld. Ik heb uiteindelijk bij de derde bestelling de goede maat gekregen (en heb dus 2 x moeten retourneren). Uiteindelijk ben ik er blij mee en zit de BH heel mooi, maar ik raad aan om naar de winkel te gaan.

Wat zijn zij bij Annadiva klantvriendelijk! Er ging iets mis met UPS retourzending (had kleinere maat nodig) dit hebben zij super goed opgelost, ondanks dat het niet de fout van Annadiva was. De nieuwe bestelling binnen twee dagen binnen! Bestel hier zeker vaker of ga naar een van de winkels.

Super snel en netjes verpakt geleverd en ben er weer helemaal happy mee..Lovemariejoavero

Perfecto

Snelle levering Duidelijke site

Perfecto

Snelle levering Duidelijke site

Grote collectie, goede service

Wat fijn dat er ook voor de grote maten volop keuze is! Service is prima.

supercool

koop je online je lingerie, krijg je dit aan de deur afgeleverd in een superleuke doos! Enig!

Snel en voordelig.

Snelle levering van mooie spullen.

Betrouwbaar en snel

Mooie spullen voor goede prijs en snelle levering.

Mooie lingerie voor een prima prijs. Ondanks de drukte rondom de feestdagen de volgende dag al in huis.

Veel keuze, goede service

Wat heerlijk dat er ook in de grote maten een ruime keuze is. De kwaliteit van de bh's is goed. Fijne service. Duidelijke mails met snelle levering.

Zo als afgesproken snel geleverd

Via de site e.e.a uitgezocht, alles goed duidelijk en overzichtelijk! Volgens volgens afspraak alles op tijd geleverd.

Mooie lingerie voor een prima prijs en snel in huis.

Vlak voor de feestdagen een bestelling geplaatst. Goed op de hoogte gehouden van de voortgang van mijn bestelling en ondanks de drukte rondom de feestdagen de volgende dag al in huis.

8 Australielaan

Den Bosch 5232BB

073 - 8512017

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire