Prima!!

Ik wist .inn precies bh maat niet,ik heb gebeld en fantastisch geholpen!

Mooi en snel geleverd

De lingerie is geleverd volgens afspraak. Daarnaast is deze echt mooi. Netjes verpakt.

Mooie bh, snelle verzending, perfect verpakt en super leuk een persoonlijk berichtje in de doos.

Een pakje van Annadiva komt altijd binnen als een prachtig cadeau!

Prachtige lingerie, goed passend ook voor de wat grotere maat! Heel fijn dat dat op de website ook de vollere model te zien is! Een pakje komt altijd binnen als een cadeau: mooi en met zorg verpakt!

Lastig maar gelukt

Ik bestelde een beha in de maat die ik altijd heb van dat merk. Helaas was het niet goed omdat Annadiva de maten omzet naar eigen maten. Uiteindelijk toch nog de goede beha kunnen bestellen en ben er heel blij mee!

Ik heb nog nooit een passende bh gevonden en vond dit heel moeilijk was er heel onzeker over maar nu ben ik in het voorjaar in de winkel geweest en ben daar heel goed geholpen heel fijn geholpen en nu kom ik nog in de winkel maar weet ik ook eindelijk mijn echte goede maat dus kan ik gewoon eindelijk bh’s online bestellen ik ben zo blij met annadiva niet normaal. Ik raad dit iedereen aan die onzeker is en niet de goede hulp krijgt hier word je zo goed behandeld

Ruim aanbod

Ik was op zoek naar een specifieke bh, maar vanwege mijn lastige maat is die lang niet overal te vinden. Bij annadiva gelukkig wel! Enige minpuntje is dat de ze de uk maat bij de bh gebruikten. Dit hadden ze heel netjes aangegeven, maar ik weet uit ervaring dat het omrekenen soms heel erg kan wisselen per merk. Ik had gelukkig de bh al, dus kon in het label kijken en heb daardoor iig de juiste maat gekregen!

goede service, juiste productweergave

Dankzij de goede website, de juiste foto's bij de producten, is het wederom prima gelukt het juiste lingerie-setje uit te zoeken. Ook de service en telefonische afhandeling bij Anna Diva is altijd prima in orde.

Goede kwaliteit en mooi ingepakt verzonden

Ik koop al jaren online bij Annadiva. Ze verkopen topmerken van goede kwaliteit. De verzending is mooi en netjes verpakt.

Snelle levering, heel netjes verpakt!

Goed en duidelijk

5 a 6 dagen een beedje lang

Snelle levering van prachtige lingerie

Prachtige lingerie snel bij je huis bezorgd. Ik draag al jaren hetzelfde merk dus weet mijn maat. Zorgvuldig verpakt en af en toe ook nog leuke acties.

Goede service, mooie items. Bezorging kan wel sneller.

super goed persoonlijke advies

persoonlijk advies fysiek als online

Snelle leveringen, netjes ingepakt, goede kwaliteit.

Fijne webwinkel

Fijne webwinkel, waar ik kom voor het brede Primadonna assortiment in combinatie met de persoonlijke sfeer en snelle service. Ook de prijzen zijn scherp. Ooit eens een klacht gehad en daarbij goed geholpen, dat geeft vertrouwen. De passie voor lingerie blijkt bij dit bedrijf ook uit de eigen lijn die het heeft uitgebracht en steeds weer updatetet. Mooi op te zien!

Helemaal goed

Wat hebben jullie een fantastische collectie en website. Ik zweer zelf bij Mary Jo, hartvormig, voorgevormd met beugel. De bh’s blijven prachtig in vorm ook met silicone protheses erin die ik helaas draag ivm borstkanker. De super snelle toezending en zorgvuldige verpakking waren een verademing. Ga zo door, een dikke pluim.

Netjes verpakt en snel verzonden!

Fijne shop

Geweldige service

De ene dag bestellen en de andere dag al in huis Keurig netjes afgeleverd in een mooie doos , waar , in dit geval de bh , zorgvuldig in verpakt was

Ruim assortiment en snelle en goede service

Top! Ruime keuze qua merken en mooie webshop Snelle levering en keurig verpakt Aanrader!

Top website snel en gemakkelijk

Inmiddels een aantal keer Prima Donna"s besteld. Maten kloppen , prijzen zijn leuker in de uitverkoop haha. Bestellingen worden mooi ingepakt en binnen paar dagen bezorgd.

Makkelijk bestellen en snelle levering

Voor het eerst een bestelling gedaan en ik ben zeer tevreden. Ook een telefonisch contact om advies verliep prima. Snel geleverd en goed verpakt.

Mooie lingerie en netjes ingepakt. Snelle bezorging

Snel vriendelijk en correct

Zoals verwacht. Bestellen, betalen en netjes ontvangen.

8 Australielaan

Den Bosch 5232BB

073 - 8512017

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire