Snel vriendelijk en correct

Zoals verwacht. Bestellen, betalen en netjes ontvangen.

Goede lingerie en snelle levering

Makkelijk te bestellen via de website (als je maten kent). Snelle levering, mooi verpakt in papier en doos. Goede kwaliteit bh's.

Bestel al jaren bij deze webshop en ben erg te spreken over de service! :) Bestellingen zijn snel thuis, retourneren verloopt goed en de producten zijn van goede kwaliteit.

Vlotte service.

Ene dag besteld, volgende dag geleverd. Keurig verpakt. Ruim assortiment.

Netjes ingepakt met informatie over retour zenden en wie de inpakker was.

Alles goed verzorgd

Bestelling gedaan, volgende dag bezorgd, mooi ingepakt en een kaartje erbij.

Fantastische artikelen en fantastische service

De medewerkers hebben kennis van zaken en zijn uitermate vriendelijk en behulpzaam. Top zaak!

Super fijne winkel

Ik ben al heel lang op zoek geweest naar een fijne bh die goed was voor mijn omvang. Na jaren gezocht te hebben, heb ik eindelijk een goede bh gevonden die goed past. Deze bh zit fijn, matcht m’n stijl en verlicht de pijn in m’n rug. Niet alleen de bh is fijn maar ook de service die je krijgt.

Altijd prachtige bikini's en BH's

Ik heb al vaak iets besteld bij jullie en ik ben altijd blij als het pakketje aankomt. Heel speciaal ingepakt, daar wordt je zowiezo al blij van. De kwaliteit is top natuurlijk en de service ook. Bedankt voor jullie website.

Fijnste webwinkel voor lingerie

Uitstekende selectie, goed geprijsd, mooi verpakt en verzonddn

Altijd goed.

Een duidelijke site. Met goede uitleg. Goede producten. De pasvorm van de lingerie is uitstekend. Fijne mensen die helpen als het je dan toch niet lukt. Duidelijke en rustige uitleg. Heel erg tevreden. Dank je.

Ik was al een poos op zoek naar dit hemdje, heel fijn dat ik dit nu eindelijk heb! Verpakking was keurig en prima op tijd geleverd!

Altijd goed en snel

Al diverse keren een BH besteld bij Annadiva. Altijd een snelle levering, en vooral ook heel aantrekkelijk ingepakt. Een kadootje voor jezelf!!

Super snel aflevering, mooie verpakking echt geweldig. Super kwaliteit

Zeer goed maar vooral snel....toppers

Fantastisch!!

Met een grote maat is het kopen van een sportbh meestal een onmogelijke taak. Annadiva maakt dit een heel stuk makkelijker! Er is een zeer uitgebreid aanbod, voor de verschillende sporten. Het is heel fijn dat je in de filters de optie hebt om de mate van steun te selecteren. Zelf had ik uiteindelijk toch een te grote maat. Het contact hierover verliep snel, goed en zeer naar tevredenheid. Ik kreeg goed advies over een betere maat en werd op de hoogte gehouden van de levering. Kortom, fantastisch!!

Top verzending! en top bh’s!!

Mijn moeder wilde altijd een mooie bh hebben want ze was nooit tevreden over andere. Nu was haar verjaardag 2 oktober en hebben wij haar even lekker verast met 2 mooie bh’s!! Ze was echt onwijs blij, en ze zitten echt super super mooi. Bedankt! MVG, Cynthia

Hele mooie en kwalitatief goede bh's! Naast de altijd goede service, is het vooral het enorme aanbod aan verschillende maten dat deze webshop onderscheidt van anderen. Ik koop eigenlijk nooit meer ergens anders. Wel prijzig.

Bestelling snel geleverd

Bestelling mooi verpakt. Een cadeautje om te ontvangen

Geweldig aanbod voor grote maten

In de eindeloze zoektocht naar leuke bh’s in grote maten is deze site echt een verademing. Wat een mooi aanbod! Scherpe prijzen en als kers op de taart nog een geweldige persoonlijke benadering! Echt een aanrader!! Kan niet wachten om een keer de fysieke winkel te bezoeken.

snelle service

mooie duidelijke website. Snel de bestelde producten in huis. Duidelijke communicatie.

Geweldige collectie en goede service

Mooie produkten keurig verpakt

Levering was binnen enkele werkdagen

Alsof ik een cadeau kreeg.

Makkelijk bestellen Snel in huis Prima verzorgd

Mooie BH ! Snelle Service ! 10

Erg mooie bh en goed qua pasvorm ! Snel geleverd en goede communicatie! Ook nog eens heel gezellig verpakt in mooi exclusief doosje bh keurig in vloeipapier !

8 Australielaan

Den Bosch 5232BB

073 - 8512017

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire