Kwaliteit

Goede kwaliteit van producten maar ook vlot geleverd met een persoonlijke touch.

Kwaliteit en levering prima!

Kwaliteit, service, assortiment en levering zijn prima! Enig minpunt is de kosten van retourneren! Dit maakt de drempel hoger om weer een bestelling te maken, jammer want aan de rest zou het niet liggen.

Wat een heerlijk bedrijf. Uitgebreide keus voor een heel betaalbare prijs. Super snelle levering. Fijne site om in te navigeren

Bestelling snel geleverd

Fijne merken, goede pasvorm

Prima service. Fijne merken.

Mooi, kwaliteit en altijd fantastisch ingepakt

Het is altijd weer een cadeautje als je iets uitzoekt bij Annadiva. Elke aankoop wordt zorgvuldig en met aandacht ingepakt en ook altijd in een prachtige doos verzonden. De site is heel toegankelijk en makkelijk in gebruik. En je weet écht hie het er uitziet door de variëteit aan modellen. Fantastisch!

Mooi verpakt. Persoonlijk briefje

Prima bezorging. Beha was mooi verpakt in een doosje met een briefje erbij. Helaas had ik een te kleine maat besteld en moest ik Het pakket retourneren. Uiteindelijk een grotere maat besteld. Deze past!

Alles met liefde en aandacht verpakt.

Fijne website, zaken zijn makkelijk te vinden. Het is een cadeau om je pakketje te ontvangen en uit te pakken. Je ziet dat met aandacht, zorg en veel liefde de spullen zijn ingepakt.

Ik heb vorige week voor de eerste keer bh's online besteld. Heel snelle en goede service en de bh"s zitten heerlijk en zijn prachtig.

Goed advies in de winkel zodat je online ook goed weet wat je moet bestellen. Mooi verpakt pakketje.

Waar waren jullie al die tijd...?

Wat een topervaring. Ik kan niets anders zeggen dat dit woord. Jarenlang vond ik het shoppen naar een bikini vreselijk. Aan het einde van een dag had ik een bikini gekocht, maar was ik er eigenlijk niet tevreden mee. Ik heb een ware zandloper figuur en zocht altijd naar een stevige bikini, zowel broekje als top. Het resulteerde in een compromis en comfortfood omdat ik er chagrijnig van werd. Omdat we dit jaar toch nog besluiten een weekje naar de zon te gaan en mijn oude bikini versleten was, moest ik op korte termijn een nieuwe kopen. Ik zag er al tegenop, totdat ik per abuis op jullie website kwam. Ik bestelde een heleboel maten en uiteindelijk ben ik in de winkel ook super geholpen. De bikini zit mooi en ik voel me er mooi in. Dat is wat (bad)kleding met je moet doen, hoor ik Fred van Leer altijd zeggen. Jullie service in de winkel en per telefoon is geweldig. Jullie oordeel is oprecht. Er wordt goed met je meegekeken en meegedacht. Oftewel, tot volgend jaar. Ik kijk er nu juist naar uit om dan nog eens een mooie bikini te shoppen.

Super service

Goed contact, vriendelijke mensen, goed advies.

Zó fijn en goed!

Al jaren koop ik mijn prima Donna bh's en badgoed hier. Wat een keuze, fantastische kwaliteit en super klantenservice! Je hebt je spullen héél snel in huis in mooie verpakking. Ben pas ook in de winkel in Den Bosch geweest waar ik lief en goed geholpen ben! Echt top!

Ruim aanbod, goede klantenservice

Overzichtelijke website, ruim aanbod, snelle verzending, mooie verpakkingen - en een goede klantenservice!

Topsetje

de bh zit perfect

het aan te bevelen

Super fijne site

Ik heb voor de tweede keer een bh besteld. De levering is super snel. Als je via de chat functie iets vraagt krijg je heel snel antwoord. De omschrijving van de BH was erg goed.

Al jaren tevreden

Al jaren bestel ik bij Annadiva mijn favoriete sportbeha. De Panache Sport, een fijne en stevige sportbeha voor grote borsten. Als ik over de maar twijfel (maatlabel verwassen) neem ik contact op en kunnen zij mij vertellen wanneer ik welke maat heb besteld. Levering duurt soms wat langer maar staat netjes vermeld dus je weet waar je aan toe bent.

Al jaren tevreden

Alleen jammer van de bezorgkosten steeds.

Heel erg betrokken ,geduldig en fijn

Ik had een vraag over het terug sturen van een bikini. De medewerkster vroeg door en het werd een fijn gesprek waardoor ik mij echt begrepen voelde en verschillende mogelijkheden voorgelegd kreeg. Uiteindelijk heb ik haar advies opgevolgd en voelde mij daar erg prettig bij.Later kreeg ik een collega aan de telefoon en ook dat was een fijn gesprek. Aan de telefoon heb ik hen gecomplimenteerd en verteld dat ik mij begrepen voelde .Ga zo door!

Leuke acties

Al vaker bij Annadiva besteld , veel keuze zeker voor grotere maten . Klantenservice uitstekend , er wordt meteen gereageerd en opgelost . Ik ga in de toekomst zeer zeker weer bij Annadiva bestellen .

prima service

I.v.m. vraag via email over cup omvang werd ik gelijk gebeld. Goed geluisterd en raad gegeven, was er heel tevreden mee. Goede service.

Naast dat de sport bh die ik gekocht heb er mooi uitziet past hij ook perfect.

Veel sport bh's geprobeerd maar telkens geen goede pasvorm. De sport bh van Annadiva zit perfect waardoor mijn borsten blijven tijdens het sporten op de juiste plaats blijven.

8 Australielaan

Den Bosch 5232BB

073 - 8512017

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire