Bestelling altijd op tijd, netjes verpakt met kaartje erbij. Super kwaliteit.

Etroyebaar en klantgericht

Al jaren ben ik klant bij AnnaDiva. Fijn dat ik altijd op dit bedrijf jan terugvallen. Alleen al de verzorgde manier van inpakken en verzenden: ik kijk altijd uit naar het “cadeautje”

Mooie site

Snelle levering en veel keize.

Prettige webshop

Prettige webshop, alleen wel vervelend dat je op je hele bestelling in een keer wordt bezorgd, ( ipv items die al op voorraad zijn eerder) dit zorgt ervoor dat je soms wel een week moet wachten tot het binnen is.

Geweldige service

Altijd netjes verpakt met een persoonlijk bericht er bij. Wordt snel Verzonden. Hebben mooie producten en goede service.

Mooie artikelen, goede service

Goede kwaliteit artikelen. Blijft wel aan de prijs, helaas.

Snelle levering, helaas stond het product mij niet mooi. Dus product teruggestuurd, telefonisch een goede uitleg hoe ik dit moest doen. Ik zal er zeker nog eens wat bestellen.

Fijne winkel, online en in de Utrechtsestraat

Via de website een bikini besteld die snel kwam. Wilde hem ruilen en ging naar de Utrechtsestraat waar ik heel fijn geholpen werd, mooie winkel ook, prachtige lingerie, en daar een andere bikini gekocht. Geld stond ook snel op mijn rekening van de retour. Prima ervaring!

Hele goese 1 e ervaring

Hele fijne duidelijke website. Als het niet lukt krijg je respons. Daarna bezorgd en keurig verpakt. What you see is what you get en daar hou ik van. Prachtig jurkje van Marie Jo. Ik ben om en ga vaker op deze mooie website kijken. Zoveel keus. Inge

Mooie kwaliteit, snelle levering.

Mooi strandjurkje van Cyell, heel blij mee.

Betrouwbaar, snelle levering, mooi verpakt, mooie producten, geld van één artikel snel retour ontvangen.

Eindelijk een super badpak!

Na veel miskopen en onbevredigende zoektochten eindelijk een badpak waar ik hélemaal in pas en nog leuk uitzie ook. Ik kon de cupmaat en borstomvang zelf bepalen, waardoor het lijfje ook niet te lang werd. Bovendien blijft alles perfect op z'n plek zitten als ik van de hoge duik. Zeker niet onbelangrijk toch?

Snelle levering en fijne producten

Ik heb 2 beha's van Prima Donna besteld. Ze werden snel geleverd en zitten perfect.

Kwaliteitsbh’s in elke maat

Bh’s van Annadiva zijn altijd van goede kwaliteit! De voedingsbh die ik gekocht heb vind ik niet de allermooiste maar het zit goed en blijft ook na wassen mooi!

Snel, goed verzorgd, heel tevreden!

Iedere bestelling wordt snel en mooi ingepakt thuisbezorgd! Topkwaliteit!

Mooie bh en goede maat

Ik zocht een nieuwe maat voor een bh die ik al had in een te kleine omtrekmaat, maar perfecte cup. Helaas was het merk panache niet beschikbaar in de fysieke winkel maar de verkoopster heeft mij kunnen adviseren welke wijdere omtrek en kleinere cup ik nodig zou hebben om exact dezelfde cup te behouden in sister sizes. Thuis besteld en de bh is perfect!

Snelle levering van voedingsbh die in winkels uitverkocht was. Superblij

Snelle levering, meteen reactie op

Snelle levering, meteen reactie op mijn e-mail met vraagje en zeer goede service

Daar wordt je blij van

Goede overzichtelijke website die ook snel reageerd ,gemakkelijke bestel procedures, goed op de hoogte houden van je bestelling ,en hele snel levering in een mooie verpakking En het aller belangrijkste hele mooie merken en producten .Bij elkaar alles een 10 waard dus ga zo door Annadiva .

Fijne site, spullen zijn mooi verpakt. Bezorging had vlotter gekunt

Goede kwaliteit bikini’s

Goede kwaliteit bikini’s en bh’s. Mijn vaste adres. Duidelijke communicatie.

Snelle levering, geweldig wasmiddel Soak

Wasmiddel Soak is het makkelijkste wasmiddel ooit. Snel besteld en geleverd met Annadiva.

Ik ben al sinds jaren klant, en tot nu toe heel erg tevreden. Altijd heel mooie lingerie met een grote assortiment. Heb kort geleden voor het eerste een sport BH gekocht en ben erg blij mee. Het zit perfect, heel goeie kwaliteit in een mooie kleur. Ben helemaal blij mee. Zeer goede service. Bedankt Annadiva

Correcte en snelle, goed verpakte levering.

Correcte en snelle, goed verpakte levering.

Prima en betrouwbare webwinkel.

Altijd als ik lingerie bestel bij AnnaDiva wordt het keurig verpakt en snel geleverd. Ben er zeer tevreden over.

8 Australielaan

Den Bosch 5232BB

073 - 8512017

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire