Mooie lingerie, zit goed en professioneel advies

Na twee zwangerschappen zaten mijn oude BH’s niet meer als daarvoor. In de winkel ben ik heel goed geholpen met eerlijk advies over de beste pasvorm. Nu heb ik twee nieuwe bh’s die goed zitten en dat maakt een wereld van verschil!

Heel positief

Hele snelle service en heldere website met veel keuze, maar het meest belangrijke is dat ik hier mijn ideale bh heb gevonden!

Snelle levering van topproducten

Heel snelle levering van de juiste mooie kwaliteit producten

Snelle service, netjes verpakt, mooie lingerie

Prachtige lingerie gekocht in de sale. Ziet er uit zoals op de foto. Wordt goed gecommuniceerd. Snelle verzending.

Supersnel geleverd

Mijn bestelling was mooi verpakt en snel geleverd. Ik ben er erg blij mee.

Snel en netjes!

Fijne site om te zoeken, snelle levering en het pakje ziet er altijd heel verzorgd uit. De artikelen zijn van goede kwaliteit. Kortom het is altijd weer een feestje om te shoppen bij Annadiva!

Hele mooie BH, super netjes geleverd.

Mijn ervaring is goed, zou iedereen aanbevelen om wat bij jullie te kopen of te bestellen.

Mooie collectie, snelle service,

Bestel er graag, mooie collectie waar ik mij soms wat van gun

Verlate levering en tegenvallende kwaliteit

Na 1 week maar eens contact opgenomen waar mijn bestelling bleef. Bleek niet in voorraad maar zou binnen enkele dagen volgen, bleek uiteindelijk nog bijna 1 week. De kwaliteit van de Prima Donna bh viel mij ook tegen, ben beter gewend.

Maattabel zorgde voor de juiste maat en die paste precies. Snelle levering

Mooie bikini’s in grote cups, goede service

Een van de weinige webshops voor grote borsten. Mooi aanbod voor een goede prijs. Snelle levering.

Altijd goede service

Al diverse keren in de winkel aankoop gedaan en nu via de webshop. Plezierig om hier te winkelen en de webshop is duidelijk en gebruiksvriendelijk. Snelle levering... Blijf graag klant....

Nette levering en goede kwaliteit.

Al een aantal malen heb ik bij Annadiva besteld. Zelf draag ik graag Prima Donna, en daarin hebben zij veel aanbod. Het wordt altijd keurig aangeleverd, binnen redelijk korte termijn. En ook indien het toch retour zou moeten, wordt het snel verrekend. Kortom, een aanrader.

Top kwaliteit

Mooie producten op tijd geleverd en redelijke prijzen.

Perfecte service

Snelle service, mooi product

Als je het niet bij Annadiva vindt dan vind je het nergens, wat een goeie collectie!

Fijn een bikini in mijn maat

Heel blij dat er een mooie bikini was in mijn maat. Grote cup maten vind je niet overal. En erg blij met de mooie kwaliteit!

mooie lingerie, prachtig verpakt, met liefde verkocht door Annadiva

zie hierboven

Prima zaak met mooie collecties

Voor het eerst iets besteld bij Annadiva. Een mooie, duidelijke site, bestellen is eenvoudig, korte levertijd en duidelijke communicatie hierover. Een zeer ruime collectie merken en producten. Het bestelde product was mooi verpakt, heel verzorgd. Prettige zaak.

Mooi artikel en netjes verpakt

Een sjiek ogende verpakking i.p.v. zo'n saaie bruine verzenddoos. De lingerie netjes verpakt in papier... niets op aan te merken. Het artikel was mooi en ziet er kwalitatief goed uit. Helaas was mijn artikel te groot besteld, maar retourneren lijkt gemakkelijk, dat gaan wij vandaag ondervinden. Ik ga er zéker nog eens iets bestellen.

Het is prettig bij AnnaDiva te bestellen. Goederen worden netjes afgeleverd. Als iets retour gaat, wordt dat correct afgehandeld en het reeds betaalde bedrag wordt vrijwel meteen retour gestort. Maw een betrouwbare webwinkel!

Snel en vriendelijk

Ik kreeg goed maatadvies telefonisch en de volgende dag had ik het al in huis. Prachtig bh!

Fijne webshop

Hele fijne (web)winkel met uitgebreid en kwalitatief goed assortiment. Snelle levering, netjes en met aandacht verpakt. Dus ook voor klanten op afstand prima winkelen bij Anna Diva!

Super snelle levering en top service!

Zeer mooie kwaliteit je kunt meteen zien dat je echt kwaliteit hebt . Verzending is super snel en antwoorden op berichten ook dus een super service !

Snelle levering, mooi verpakt en prachtige lingerie

Via de site kreeg ik, aan student met niet al teveel geld, een mail dat er veel korting was! Helemaal geweldig en ook nog op beha's van een favoriet merk. Ik vond dan ook snel eentje die me wel beviel en een dag later had ik 'm al thuis! Hij past goed en ik ben er erg blij mee.

8 Australielaan

Den Bosch 5232BB

073 - 8512017

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire