Nette levering en goede kwaliteit.

Al een aantal malen heb ik bij Annadiva besteld. Zelf draag ik graag Prima Donna, en daarin hebben zij veel aanbod. Het wordt altijd keurig aangeleverd, binnen redelijk korte termijn. En ook indien het toch retour zou moeten, wordt het snel verrekend. Kortom, een aanrader.

Top kwaliteit

Mooie producten op tijd geleverd en redelijke prijzen.

Perfecte service

Snelle service, mooi product

Als je het niet bij Annadiva vindt dan vind je het nergens, wat een goeie collectie!

Fijn een bikini in mijn maat

Heel blij dat er een mooie bikini was in mijn maat. Grote cup maten vind je niet overal. En erg blij met de mooie kwaliteit!

mooie lingerie, prachtig verpakt, met liefde verkocht door Annadiva

zie hierboven

Prima zaak met mooie collecties

Voor het eerst iets besteld bij Annadiva. Een mooie, duidelijke site, bestellen is eenvoudig, korte levertijd en duidelijke communicatie hierover. Een zeer ruime collectie merken en producten. Het bestelde product was mooi verpakt, heel verzorgd. Prettige zaak.

Mooi artikel en netjes verpakt

Een sjiek ogende verpakking i.p.v. zo'n saaie bruine verzenddoos. De lingerie netjes verpakt in papier... niets op aan te merken. Het artikel was mooi en ziet er kwalitatief goed uit. Helaas was mijn artikel te groot besteld, maar retourneren lijkt gemakkelijk, dat gaan wij vandaag ondervinden. Ik ga er zéker nog eens iets bestellen.

Het is prettig bij AnnaDiva te bestellen. Goederen worden netjes afgeleverd. Als iets retour gaat, wordt dat correct afgehandeld en het reeds betaalde bedrag wordt vrijwel meteen retour gestort. Maw een betrouwbare webwinkel!

Snel en vriendelijk

Ik kreeg goed maatadvies telefonisch en de volgende dag had ik het al in huis. Prachtig bh!

Fijne webshop

Hele fijne (web)winkel met uitgebreid en kwalitatief goed assortiment. Snelle levering, netjes en met aandacht verpakt. Dus ook voor klanten op afstand prima winkelen bij Anna Diva!

Super snelle levering en top service!

Zeer mooie kwaliteit je kunt meteen zien dat je echt kwaliteit hebt . Verzending is super snel en antwoorden op berichten ook dus een super service !

Snelle levering, mooi verpakt en prachtige lingerie

Via de site kreeg ik, aan student met niet al teveel geld, een mail dat er veel korting was! Helemaal geweldig en ook nog op beha's van een favoriet merk. Ik vond dan ook snel eentje die me wel beviel en een dag later had ik 'm al thuis! Hij past goed en ik ben er erg blij mee.

Netjes

Duidelijke website, het bestelling ging makkelijk. Levering duurde iets langer maar dat stond ook duidelijk gemeld bij het product wat ik wilde bestellen. Het pakket zelf was met zorg ingepakt en heel leuk om uit te pakken, werd er helemaal vrolijk van!

Ruim assortiment en duidelijke communicatie

Het assortiment is ruim en bij elke stap van het bestel- en bezorgingsproces word je keurig geïnformeerd!

niet altijd fantastisch

Mooie lingerie, alleen heel vaak als je met de filters een merk en een maat selecteert , blijkt bij doorklikken die maat er niet meer te zijn.

Topkwaliteit

Goede pasvorm, dito kwaliteit tegen normale prijzen.. Keurig en netjes verpakt.

Snel levering en fijn dat je met AfterPay kan bestellen

Ben zeer tevreden over de wedshop maar ook de annadiva winkel in Amsterdam is een aanrader leuk personeel dat je graag wil helpen en die verstand hebben van hun vak kom hier zeker vaker

Supersnel binnen . Perfecte pasvorm.

geweldig

Prima.

Vlotte afhandeling. Zowel bij opsturen als bij retourzending. Klantenservice medewerkster heeft vlot, vriendelijk en efficient gehandeld toen er bij bestelling wat mis was gegaan.

Wordt goed op de hoogte gehouden over status van de levering. Prima product, netjes verpakt. Een feestje om uit te pakken.

Snel in huis prachtige kwaliteit en mooie kleuren

Ik had een mooie bikini bij annadiva besteld, hij was nog mooier dan op de foto toen ik hem uit het mooie doosje haalde. Het was echt ingepakt als een cadeautje. Ben er superblij mee. I go shining !!!

Leuke producten, goeie service

Annadiva heeft een groot assortiment van leuke producten, in veel maten. Ook de service is goed en persoonlijk.

Super site

Duidelijke site, mooie producten, snelle levering en netjes verpakt.

Vriendelijk en goed geholpen

Heel enthousiast geholpen door Patricia en Monique in Nijmegen. En geslaagd ben er blij mee en kom zeker nog een keer terug.

8 Australielaan

Den Bosch 5232BB

073 - 8512017

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire