Super snelle service

Komt altijd mooi verpakt binnen en als het niet goed is wordt het ook snel geregeld

Wat een geweldige service!

Echt goede service, ik had het verkeerde maat besteld vanwege Engelse maten. Alles keurig opgelost. Aardige medewerkers aan de telefoon gehad. Prachtige, goed zittende bikini gekocht, heel blij mee!

Fijne gebruiksvriendelijke website/shop

Website is erg gebruiksvriendelijk, maar advies is correct omschreven, ook als het afwijkingen heeft op het “standaard”. Service is altijd top en worden retouren heel erg snel verwerkt.

Goede webshop duidelijk is alles

Goede webshop, duidelijke omschrijving en ook fijn dat je achteraf kan betalen..retourneren is ook goed mogelijk. Maar UPS servicepunt is niet in elke plaats. Als je daar rekening mee houd met bestellen.. Niet net voor de vakantie. Omdat je dan naar een andere plaats moet om het terug te brengen.

Dikke prima

Vlotte levering, keurig verpakt, kortom dikke 10!

Heel erg tevreden met Annadiva!

Snelle levering, keurig verpakt en goeie service! Ik ga zeker nog vaker bij Annadiva bestellen.

Leuke Lingerie en badmode en prima kwaliteit Ben een hele tevreden klant

Snelle en correcte levering

Super mooie artikelen en snelle levering

Veel keus ook voor de vrouw met grotere cupmaat!

Persoonlijk tintje bij het pakketje. Iets hand geschreven. Erg leuk en klantvriendelijk!

Mijn ervaring is dat uw medewerkers meedenkend en oplossingsgericht zijn

Recent had ik een mooi lingerie setje gekocht met twee slips. Helaas was één slip direct leverbaar en de tweede nog in bestelling. Omdat de status op nog leveren stond heb ik telefonisch contact gezocht en werd ik zeer vriendelijk te woord gestaan. Uw medewerkster bood aan het setje alvast op te sturen en de tweede slip later na te sturen. Hierin kwam ze mij erg tegemoet omdat ik met vakantie ging en het setje graag wilde meenemen. Tot mijn grote verrassing kreeg ik de dag erna het setje mét de extra slip toch geleverd.

Snel, groot assortiment

Fijne service, snel contact, duidelijke info

Eindelijk een website met opties voor grotere cups!

Al jaren vind ik het kopen van bikini's en beha's vreselijk, omdat er eigenlijk nooit iets nieuws is of on trend in mijn cupmaat. Ik heb cup F en hierdoor word ik eigenlijk altijd teleurgesteld met het kopen van ondergoed. Maar met Annadiva heb ik voor het eerst een bikini kunnen kopen die ik echt leuk vind en die past! Dus super blij mee! Hopelijk komen er nog veel meer designs in grote cupmaten en wordt het ook voor meiden met een grotere borstomvang mogelijk om leuke hippe bad- en onderkleding te kopen!

Alles klopt aan de bestelling. Maat, kleur, model en altijd met zorg ingepakt. Zodat de mooie materialen onbeschadigd binnen de gestelde termijn bij mij als klant worden geleverd. Keer op keer.

Annadiva changed my relationship with lingerie

I was recommended the boutique over 10 years ago when I was really struggling to find the right bra for me. The personal advice and guidance I received on fitting and size all those years ago made me fall in love with lingerie for the first time in my life. Years later now, after becoming a mom, having surgery and going through more changes in my body....it's the one place I know I will find what my body needs.

Geweldig!!

-Mooie duidelijke site -Veel keus -Betaalbaarder dan menig ander merk voor de vrouw met een grote cupmaat -Duidelijk verloop via mail van bestellen tot afleveren aan de deur -goede kwaliteit

Snelle levering en goede service

Binnen een dag geleverd , een artikel moeten om ruilen maar ook snel gedaan. En geld meteen retour van het artikel. Wordt netjes te woord gestaan als je de klantenservice belt.

Geweldige beha's

Ik heb nog nooit een goede beha kunnen vinden met een lastige maat. Bij AnnaDiva heb ik na jaren zoeken eindelijk de juiste maat aangeraden gekregen in de winkel, en vervolgens kon ik uit een groot aanbod online op mijn gemakje shoppen. Ik ben super fan!

Geweldig!

Supersnelle levering en ook zo mooi verpakt!

10 sterren

Fijne overzichtelijke site. Foto’s met slanke modellen. Maar gelukkig ook met echte vrouwen met borsten en billen. Mooie lingerie. Mooi verpakt. Echt een cadeautje. Erg blij mee.

Passende bh’s!

Eindelijk een webshop gevonden waar mooie bh’s in mijn maat zijn. Prijs valt reuze mee. Veel aandacht voor het postpakketten. Service is prima.

Super service

Ik heb onlangs een online bestelling gedaan voor badkleding. De site van Annadiva is erg overzichtelijk. Een zeer uitgebreid aanbod van lingerie, sport, shapewear, bad, nacht en beenmode (met kwaliteit merken en ook leuke sale aanbiedingen) Een snelle bezorgservice. Ik had het pakketje de dag na mijn bestelling namelijk al in huis. En het leek wel een cadeautje hoe zorgvuldig het pakketje was ingepakt. Echt top! Voor herhaling vatbaar! Als ik in een van de steden kom waar Annadiva zich bevindt, zal ik deze zeker bezoeken.

goed behalve bij de laatste bestelling

Het was rommelig

Eindelijk iets dat past!

Ik was al lang op zoek naar een goed passende bikini. Bij Annadiva vond ik er eindelijk eentje die mooi past. Daarnaast werd alles een dag later al geleverd, erg fijn aangezien mijn vakantie voor de deur stond!

Tevreden dus zal de site evt meer gebruiken

Het was voor mij de eerste bestelling, maar snel geleverd en netjes verpakt. Ik ben tevreden.

Prachtig badkleding en rustig thuis passen.

Het ontvangen van de badkleding was al een cadeautje op zich, prachtig verpakt. Duidelijke instructies over retourneren. Ik ben heel erg blij met de tankini van Freya. Met mijn 85G cupmaat direct passend en mooie vormgeving. Superblij mee! Had 2 broekjes erbij besteld en retour sturen van 1 ging ook moeiteloos.

8 Australielaan

Den Bosch 5232BB

073 - 8512017

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire