goed behalve bij de laatste bestelling

Het was rommelig

Eindelijk iets dat past!

Ik was al lang op zoek naar een goed passende bikini. Bij Annadiva vond ik er eindelijk eentje die mooi past. Daarnaast werd alles een dag later al geleverd, erg fijn aangezien mijn vakantie voor de deur stond!

Tevreden dus zal de site evt meer gebruiken

Het was voor mij de eerste bestelling, maar snel geleverd en netjes verpakt. Ik ben tevreden.

Prachtig badkleding en rustig thuis passen.

Het ontvangen van de badkleding was al een cadeautje op zich, prachtig verpakt. Duidelijke instructies over retourneren. Ik ben heel erg blij met de tankini van Freya. Met mijn 85G cupmaat direct passend en mooie vormgeving. Superblij mee! Had 2 broekjes erbij besteld en retour sturen van 1 ging ook moeiteloos.

Fantastische kwaliteit en pasvorm!

Zeer snelle levering en retourverwerking, de bestelling wordt geleverd als een cadeautje om uit te pakken.

Een feestje om deze zeer snelle levering en luxe doos. uit te mogen pakken!

Hele nette verzorging van mijn bestelling! Zeer luxe uitziende verpakking met persoonlijke attentie en kaartje erin. Veel aandacht besteedt aan de bestelling. Ik heb een badpak besteld. Mooie kwaliteit en hoop ervan te genieten. Top ervaring dus! Ik ga zeker ook de winkel nog bezoeken.

Snelle service, duidelijke communicatie en afspraken nakomen. Zeker bedrijf om vaker bij te bestellen. Alles ook keurig verpakt. Helemaal TOP.

Keuze uit een ruim assortiment, snelle goede levering, gewoon weg te leuk!

Altijd leuk om het doosje te ontvangen, dat is al een cadeautje! Ook al wel eens een retour gedaan, ook dit wordt snel verwerkt, gewoon prima levering en retour.

Goede collectie, goede begeleiding

Het liefst koop ik in de winkel, maar als dat niet kan is dit een goede vervanging

Tot nu toe altijd tevreden met de aankopen van Annadiva

[email protected]. Het lukt me niet om mijn e-mail hieronder in te vullen. Dan maar zo :-)

Prachtige bikini s

Super blij met mijn mooie bikini s Snel geleverd direct de volgende dag in huis Zeer aan te raden

Snel en betrouwbaar

Duidelijke webshop, snelle levering.

Erg klantvriendelijk goed geholpen

De maten die ik online had besteld pasten net niet goed. Toen ik in de winkel mijn bestelling terug kwam brengen ben ik erg vriendelijk geholpen welke maat de juiste is en is de bikini naar keuze naar huis opgestuurd omdat deze in de winkel niet op voorraad was. Deze was snel bezorgd en zit perfect. Super blij met mijn nieuwe bikini!

Goede en snelle service!

Snelle levering, mooie producten ontvangen van goede kwaliteit.

Positief

Geweldig!

Snelle verzending, mooi verpakt, goede kwaliteit, gewoon top!

Heel erg tevreden!

Ik bestel/koop graag bij Annadiva! Ze hebben een mooie collectie van een goede kwaliteit. Superfijn dat ze er in de webshop bijzetten hoe lang de levering duurt. En mocht er een keer iets 'mis'gaan? de medewerkers op de klantenservice zijn erg vriendelijk!

Mooie lingerie en goede (klanten)service

Online mijn favoriete bh besteld in de juiste maat voor mij, die ze vorig jaar al eens in winkel opgemeten hadden. Zeer verrast dat ik een verzenddatum door kon geven, zodat ik thuis zou zijn voor de bezorger. Helaas is er iets mis gegaan en werd mij bestelling een dag te vroeg bezorgd en had ik de bezorger gemist, maar in mijn mail van PostNL stond dat het afgeleverd was bij de buren, samen met nog een bestelling van een andere winkel. Bij mij buren hadden ze alleen van de andere winkel iets ontvangen maar niet van Annadiva. Wanneer ik Annadiva mail met mijn verhaal, krijg ik bijna direct een mail terug met genoeg informatie en geruststelling dat het serieus opgenomen wordt. Top service vind ik dat! Wat een geluk dat mijn bestelling uiteindelijk de volgende toch nog werd afgeleverd door PostNL en dat Annadiva geen onderzoek hoeft op te starten. Door dit voorval weet ik dat ik gewoon weer online kan bestellen bij Annadiva, want zij helpen graag, in de winkel én online

Passend, luxe en correct

Ontzettend blij met de website van annadiva, de keuze is net wat luxer. Omschrijving van maten zeer duidelijk en correct. Levering in een mooie verpakking en snel. Kortom alleen maar plusjes voor Anadiva, zeer tevreden!

Snel, persoonlijk en mooie producten

Altijd snel, verzorgd verpakt met een geschreven naam op een kaart. Fijne service.

Veel keuze, overzichtelijke webshop.

Er is veel keuze en de webshop ziet er overzichtelijk uit met voldoende zoekopties. Daarbij is de levering snel en mooie prijzen.

Goede service, veel keus

Snelle levering, goede retourservice, groot assortiment voor grote cupmaten. Heel fijn.

Snelle levering, goede afhandeling

Ik had zelf een verkeerd model bikini topje besteld. Vervolgens teruggestuurd. Heel snel een reactie en mijn geld teruggestort gekregen.

Prima website, helpt enorm om (als man) te kiezen

Groot aanbod, met veel goede merken. Voor een man is de website enorm behulpzaam om het goede model lingerie of badmode te kiezen.

Mooie kwaliteit

Ik ben zeer tevreden over de bestelde artikelen. Prachtige kwaliteit en mooi spul. Waar ik niet tevreden over ben is de levertijd (veel langer dan aangegeven) en mijn vragen hierover via de mail werden niet beantwoord. Jammer.

8 Australielaan

Den Bosch 5232BB

073 - 8512017

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire