Snelle en goede service

Mooie producten..

Zeer snelle levering en fantastische verpakking.

Ik kwam AnnaDiva tegen op Internet. Ze hebben alle mooie en exclusieve lingerie en badmode merken. Als ik online ga bestellen in de toekomst, zal het absoluut bij AnnaDiva zijn. De verpakking is al een cadootje op zich en ze.leveren echt heel snel. Ook retouren worden snel enmprima verwerkt.

Snel verzonden en mooi verpakt

Voelt alsof je een cadeautje krijgt

Super goede service

Ik had bh besteld ,kort daarop een reactie dat de levertijd langer zou gaan duren. Uiteindelijk duurde de levertijd te lang en heb ik de bestelling geannuleerd. Heel snel en soepel hebben jullie gelijk het bedrag teruggestort. Zeer goede service Vr gr p Cense

Goede service alles is zoals het eruit ziet op de foto's mooie kwaliteit en het is altijd erg leuk verpakt

Uitstekend service

Beautiful swimsuit and the delivery was very fast.

Product makkelijk te bestellen, mooi ingepakt en snel geleverd. Wat wil je nog meer als klant?

Snelle, nette levering

Fijne site. Snelle levering. Keurig, zorgvuldig verpakt en verstuurd.

Mooie collectie fijne service

Heel blij en ook met het meedenken als je iets heb besteld en het zijn buitenlandse maken. top service, heel blij mee

Annadiva is een betrouwbare en betrokken organisatie.

Al jaren bestel ik mijn lingerie en ook badkleding bij Annadivs. De service is top en de persoonlijke benadering vind ik fijn.

Zeer tevreden!

Snelle verzending en mijn gekochte bikini was leuk ingepakt!

Zeer Goed

Goede site, en bestelling snel binnen

Snelle service en ruime keuze

Veel keuze in werkelijk alle maten! En super snelle service, dag na bestellen al op je deurmat.

Netjes

Snel geleverd, goede service, duidelijk retourproces en niet duur. Ik ben tevreden!

Slechte klantenservice

Ik had een BH besteld van het merk Fantasia. Op de orderbevestiging stond de maat zoals ik hem had besteld maar in de verpakking zat een andere maat. Veel te groot. Toen ik hierover belde was er geen begrip, want bij Fantasia werken de maten anders dus ik had bij het bestellen zelf een fout gemaakt?!! We kwamen er niet uit. Ik gaf aan de BH retour te sturen en omdat ik van mening was dat dit niet mij aan te rekenen is ik ook de retourkosten wilde ontvangen kreeg ik de mededeling dat ze dit niet doen! Erg jammer, want de rest was wel prima snelheid van leveren, verpakking, retourneren bedrag.

Bestelling kwam snel en paste goed. Top

Zeer tevreden met de zending en met de pasvorm

Uitstekende service

Makkelijk bestellen op tijd geleverd en schadevrij

Erg klantvriendelijk, wel retour betaling

Fijne service vanuit de fysieke winkel en online is daar een mooie aanvulling van. Afterpay maakt het mogelijk iets thuis te passen voordat er betaald moet worden.

Snel en verzorgd!

Binnen een paar dagen mijn items in huis in een met zorg ingepakt pakketje! Top!

Goede en snelle levering! Prachtige nieuwe kleur van prima Donna serie deauville

Heel erg blij mee

Fijne webwinkel voor grotere bh-maten. Zowel de bezorging als de afhandeling van de retour ging snel. Bh's zijn altijd een gedoe voor mij, maar Annadiva heeft precies het merk en de maat die mij perfect past. Voortaan bestel ik ze daar altijd.

Snelle levering prachtige website en zeer mooie badkleding.

Mooie website, Zeer duidelijk en prachtige artikelen. En niet te vergeten snelle levering en zeer zorgvuldig ingepakt!!

Geweldige service

Ik had iets online besteld. Aangezien broekje paste maar bh niet moesten we betalen voor het terug sturen. Aangezien ik in die week van limburg afreizde naar Den Bosch had ik gezien dat je het ook bij een winkel mocht inleveren. Dit deed ik dus en ik ben hier top geholpen. Ook werd het geld na verwerking gestort op je rekening. Hier hadden ze helemaal gelijk in het stond er binnen een week op.

Uitstekende service!

Ontzettend vriendelijk geholpen via de telefoon en daarna super snel mijn bestelling ontvangen in een prachtige doos. Ik ga zeker vaker bestellen bij AnnaDiva!

Mooie collectie

De collectie met Beachlife is prachtig. Verzending is snel. Erg blij met de bikini !

8 Australielaan

Den Bosch 5232BB

073 - 8512017

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire