Top service en goede kwaliteit

Zowel in de winkel (ik kom altijd in Den Bosch) als via de klantenservice (telefonisch) zijn ze altijd erg vriendelijk en behulpzaam. Dit keer online een bh gekocht en weer super blij mee. Net verpakt en snel geleverd!

Helemaal top!

Snelle levering, mooi product wat netjes en mooi verpakt is mét persoonlijke groet.

Past perfect!!!

Mooi materiaal en pasvorm had hem nog mooier gevonden als er meer glans op had gezeten.had soortgelijke gezien vond ik hem met glans net wat meer hebben maar was niet leverbaar in mijn maat .een brons gloed in de zomer doet net dat beetje extra shine.

Gekregen wat ik heb besteld en de omschrijving was kloppend, dus tevreden met de aanschaf

Klantvriendelijk

Niet alles was direct leverbaar en na overleg is het in tweeën naar mij verzonden, top!

Snel en goed geleverd.

Bikini werd helemaal volgens duidelijke emails op tijd geleverd. Fijn verpakt en met duidelijke retourinstructies. Helaas niet de goede maat!

Bij Anna Diva is de klant nog steeds koning!!!

Ik koop nu al een aantal jaren mijn bikini's bij Amna Diva en ben nog nooit teleurgesteld!!! Fantastisch mooie badkleding en supergoede service!!! Ik koop nooit meer ergens anders.

Prachtige, goedzittende Freya bikini's!

Top website voor bikini's in de grotere cupmaten. Netjes verzonden en afgehandeld. Bedankt Annadiva!!! Ik ben blij je website gevonden te hebben en kom er graag nog terug!

Altijd goed!

De gekochte artikelen worden snel bezorgd en zijn zorgvuldig ingepakt. Retouren worden snel verwerkt, ook de terugbetaling. Kortom, ik ben een tevreden klant.

Goede service, ruim assortiment

Fijne winkel met een ruim assortiment (zowel online als hun echte winkels) De producten zijn van een fijne kwaliteit. Verzending en service is snel en goed.

Snelle levering mooi verpakt en voldoet volledig aan de beschrijving

Altijd tevreden

Beste

Bestelling werd volgens afspraak bezorgd en zag er netjes verzorgd uit.

Goede service in de, winkel in Nijmegen

Broekje besteld, zou bezorgd worden in de winkel maar na een aantal dagen niks gehoord. Navraag gedaan bij de winkel, verkoopster belt met hoofdkantoor waar ze te horen kreeg dat 't verzonden was met de post maar niet traceerbaar. Verkoopster heeft toen zelf oplossing bedacht, heel meedenkend en klantvriendelijk en ook met mij hierover contact onderhouden zoals afgesproken.

Bestel altijd graag bij Anna Diva. Na Corona weer eens bikini’s besteld, niet van Prima Donna maar een keer van eigen merk. Ging er blindelings vanuit dat goed zou passen. Helaas viel de cup kleiner. Ondanks het passeren van de retourdatum is de retourzending netjes verwerkt. Een blije vaste klant!

Altijd goed

Bij Annadiva heb ik al meerdere malen besteld. Het aanbod is geweldig en de bestelling wordt snel verstuurd. Netjes verpakt en gelukkig geen overbodig grote dozen. Ook retouren worden keurig afgehandeld.

Snelle keurige levering. Had 2 maten besteld, een badpak paste perfect en heb de dag na ontvangst meteen de niet passende maat retour gestuurd. Dat is morgen een week geleden, helaas nog geen mail ontvangen over jullie ontvangst. Zouden jullie dat even na kunnen kijken en mij iets willen laten weten?

De verkoopmedewerksters van AnnaDiva geven goed advies en denken met je mee. Na een mooie aankoop dat ik met een voldaan gevoel de deur uit.

Goede en snelle service

Wanneer je een bestelling doet, wordt je perfect op de hoogte gehouden van het proces. De levering is erg snel. Je kunt erop vertrouwen.

Wisselend

Ben tevreden over de het leveren van de producten en de producten zelf. Een gedeelte van de bestelling moest helaas retour. Het feit dat je dan als klant extra kosten moet betalen van 2,95 vind ik niet netjes. Je betaalt ook al verzendkosten. Voor mijn gevoel was dit in het verleden niet en maakt dat ik in de toekomst niet meer bij Annadiva ga bestellen.

Fijne website en vlotte levering in keurige verpakking

Veel keus in grote maten

Groot assortiment grote cupmaten en een prima levering. Dik tevreden over Annadiva

Mooie overzichtelijke webshop!

Snelle levering, echt een kadootje om in huis te krijgen!

Top site!

Ruime keuze in veel merken en maten. Een ware snoepwinkel voor de lingerie fan! Ik ga zeker weer bestellen!

Goede snelle nette service

Bij Annadiva vind ik altijd mijn maat, hebben ze de nieuwste modellen en hebben ze een goede service.

8 Australielaan

Den Bosch 5232BB

073 - 8512017

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire