Top website - Klasse producten - goede service!

Een hele berg aan bikini’s, broekjes en ondergoed besteld, want tja: welke maat heb je nu? Eigen merk badmode van Annadiva springt er wat betreft kwaliteit echt uit. Kunnen de grote merken niet aan tippen! Een aantal producten gehouden en een aantal terug gestuurd. Snelle levering en snelle afhandeling van retour. Ik ben zeer tevreden:-)

Superrrrrr

Mooie webwinkel, makkelijk te bestellen en snel in huis! Blij mee :)

Bestelling snel en goed geleverd

Mijn ervaring is dat het pakketje snel geleverd wordt en dat het heel mooi verpakt is.

Ik 1 woord geweldig!

Alles wat je wil als klant; Vlotte bezorging, duidelijke beschrijving bij bestelling met informatie over eventueel retourneren enz., overzichtelijke site. Heel blij met een site als deze! Ga zo door!

Super service!!

Het pakketje werd heel snel verzonden, alleen door de post weer is deze retour verzonden.. Ik werd door AnnaDiva gebeld en bleek dat ik een verkeerd huisnummer had ingevuld! Het werd gelijk gewijzigd en weer terug gestuurd! Geen gedoe, geen extra kosten, alleen super vriendelijke service! Toppppp! En mijn bikini is geweldig!!

Goed en snelle afhandeling

Fijn

Duidelijke communicatie en snelle levering

Anna Diva levert erg mooie producten in diverse prijsklasse. Er wordt duidelijk gecommuniceerd indien producten een lange levertermijn dan verwacht hebben. Levering wordt mooie verpakt.

Ik heb telefonisch contact gehad met één van de dames en ben daar heel vriendelijk en begripvol door behadeld. Daar ik al verschilkende bikini tops online hebt besteld bij verschillende bedrijven maar echt nooit tot de juiste maat kwam. Was ik nu duidelijk verrast bij het ontvangst van mijn bikini top die werkelijk heel fijn en prettig paste. Door het juiste advies van de dame. Vriendelijke groet, Lien

Prima snelle verzending van een Chantelle balconette 75F bh die overal uitverkocht was. Heel blij mee!

Snelle levering. Erg mooie badkleding

Uitstekende, snelle, efficiënte service.

Prachtige bikini met omslagdoek gekocht. Niet goedkoop, maar waar voor je geld.

Top ervaring

Top ervaring Bikini besteld Alles was de goede maat en de heel snel in huis ❤️

Geweldig, keuring verpakt.

Keuring verpakt en door wie!!

Aanpassing bestelling

Zonder overleg een maat aanpassing van 3 cups groter onder het mom van UK maat, slechte zaak

Keurig op tijd geleverd, netjes ingepakt

Mijn bestelling was bezorgd op de aangegeven dag, per email geïnformeerd, keurig verpakt.

Mooie site goede service

Prima overzichtelijk site en als je contact zoekt wordt er snel gereageerd

Vlotte afhandeling. Retournering en geld snel ontvangen

Mooie badmode in mijn maat

Is soms moelijk om mijn maat te vinden van Bh Bij Annadiva geen enkel probleem en ook nog leuke kleurrijke dingen

Mooi assortiment

Heel fijn dat ik lingerie/bikini's kan shoppen die een grotere cupmaat maar kleine omvang heeft. Duidelijke website, makkelijk bestellen en leuk assortiment. Ben zeer blij met de nieuwe bikini en ontzettend fijn dat het er binnen 1 dag was, aangezien er haast bij was ivm vakantie.

Snelle en goede service

Annadiva is echt een top winkel! Ik shop altijd online want helaas zitten ze niet in de buurt. Ze hebben eigenlijk alles altijd op voorraad, en je artikelen zijn altijd snel verstuurd!

Beste service die ik ooit gehad heb.

Een verkleurde bikini terug gestuurd en gewoon geld terug gekregen! Nieuwe bikini besteld!

Ik koop hier zeker vaker!

Allereerst heel blij met het grote assortiment. Een bepaalde print in verschikkelijk keuze broekjes, tops, badpakken en soms zelfs bijbehorende strandjurkjes of andere accessoires. Praktisch en overzichtelijk aangeboden. Geen gezoek naar bijpassende dingen, perfect. Snelle levering, in een verpakking alsof het een cadeautje is. Een feestje om deze prachtige artikelen thuis te krijgen. Van de 4 setjes heb ik uiteindelijk 2 geretourneerd, ook dit ging erg makkelijk. Je moet wel zelf een klein bedrag betalen, de prijzen van AnnaDiva's artikelen zijn niet laag waardoor ik van mening ben dat je gratis moet kunnen retourneren. Al met al heel blij met de 2 gekozen bikini's, ze zitten perfect!

Perfect!

Zeer goede service. Bestelling gedaan en binnen twee dagen in huis. Correcte info qua bezorging en mooi ingepakt. Heel tevreden met mijn aankoop. Geen twijfel om volgende keer weer iets bij jullie te bestellen. Aanrader!!

Klantvriendelijk bedrijf, goede producten

Paar keer contact gehad met de klantenservice, steeds heel snel, vriendelijk en goed geholpen. Ze denken echt met je mee! Mooie kwaliteit van de producten

8 Australielaan

Den Bosch 5232BB

073 - 8512017

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire